Friday, 13 April 2012

Exterieur Paint Combinaties

Krijgt de buitenkant verf combinaties die het best geschikt zijn voor ons huis is iets dat erg belangrijk is voor de algehele look. Er zijn verschillende huis schilderen technieken die kunnen worden gebracht uitvoering om onze geliefde structuur dat alles mooier. Veel dingen moeten in aanmerking worden genomen vóór de afronding van het plan en daadwerkelijk doorgaan met het schilderij.
Exterieur Paint Combinaties; Monochromatisch kleurencombinaties: Monochromatisch kleurencombinaties bevatten een kleur met twee of meer tinten in de categorie van lichte, middelzware en donker. Schakeringen van groen kan ook gebruikt worden in monochroom kleurencombinaties. ; Aanvullende kleurcombinaties: Complementaire kleuren zijn contrastrijke kleuren. Deze kleuren kan geven een levendige kijk op het huis. Een combinatie van rood en groen is van harte welkom. ; Triadisch kleurcombinaties: Triadisch kleuren zijn drie kleuren. Deze kleuren kunnen gebruikt worden om een ​​Victoriaanse commercieel gebouw te schilderen. Rood en violet, geel en oranje, blauw en groen zijn goede voorbeelden voor triadische kleuren. ; Aangrenzende kleurcombinaties: aangrenzende kleuren zijn kleuren dicht bij drie kleuren - rood, groen en blauw. Aangrenzende kleuren zijn meer eenvoudig te schilderen dan triadisch kleuren. ; Genoemd Hieronder enkele structuur-handige tips en ideeën die nuttig zal zijn voor exterieur verf combinaties.
Exterieur Paint combinaties voor een Huis / Bungalow
Een groot huis dat past bij onze persoonlijkheid is wat iedereen zoekt. Goede kleur verstand en kennis helpt ons aan onze wens van het hebben van een home-sweet-home. Uw huis moet opvallen en in vergelijking met de buren en omgeving. Kijk naar je home-structuur zorgvuldig bij het selecteren van de buitenkant verf combinaties. Huiseigenaren hebben de neiging om weg te gaan uit hun dak of houten panelen tijdens het selecteren van buitenverf kleurencombinaties, die kunnen leiden tot kosten later. Uw dak, houten panelen en verf kleuren moet uitmonden in een mooi huis exterieur verf en design. Een goede selectie met kleur donkerder kleur exterieur verf kan past het wetsvoorstel.
De buitenkant verf combinatie hangt af van hoe je de kleuren wilt gebruiken. Hier volgen enkele exterieur verf kleurenschema's voor bungalows / huizen:, Geel en gouden kleuren: De glorie van warmte zijn zonnig geel en gouden kleuren, en deze kleuren zijn een groot aanpassingsvermogen. Zij hebben ook de neiging zich aan te passen goed in baksteen en natuursteen. Geel maakt je huis fris en uitnodigend. Gedempt schaduw kan goed werken. ; Groene kleuren: Er is een grote verscheidenheid aan groene kleuren die van het levendige geel groen bereik tot subtiele grijs-groen en mos kleuren. Aardse groene kleuren goed mengen met natuurlijke boomachtige instellingen en worden vaak gebruikt voor bungalows of rustieke shingle stijl huizen. Een combinatie van lichte lime groen met een vleugje blauw kunnen zich wenden tot levendige turkoois, en een koele kleur te gebruiken. ; Combinaties met Blue Kleur: De kleur blauw heeft vele stemmingen. Een combinatie van blauw en wit kan lijken helder. Diep rood kunt toevoegen pracht naar donkere blues. ; Speel met Pink, Rose en Coral Kleuren: Een huis geschilderd met roze ziet er vrouwelijk. Een combinatie van geel en roze kan draaien in een zonnige tint. U kunt wit, gebroken wit, stoffige groen en beige kleuren dat een goede combinatie te maken met roze. ; Een lokale verfwinkel van toepassing kan zijn van een van deze koetswerkkleuren combinaties op de buitenmuur van uw huis. Het kan u een idee geven van hoe de combinaties zal werken. Kies twee vier kleuren en plakken aan hen om verwarring te voorkomen.
Exterieur Paint Combinaties voor Ranch Style Homes
De buitenkant kan kijken kleiner als gevolg van de oneven verhouding van ramen, trim en deuren van een ranch-stijl huis. U kunt gebruiken passende combinaties van wit, beige, pastel en neutrale kleuren voor een frisse en groter lijken aan te geven. Een donkerdere kleur te trimmen met een combinatie van witte kleur kan pop de bekleding erg goed. Nog een paar goede combinaties voor een ranch zijn:; gele verf met donkerbruine afwerking; Bleke gele verf met donker groene bekleding, witte verf met donker groene bekleding; Deze combinaties geven een extra-gewone kijken naar een ranch huis, die ook wordt versterkt door het feit dat zij zich bezig met een mooie tuin, gazon, en een veel grond eromheen.
Exterieur Paint combinaties voor een Commercieel / wooncomplex
Als u zorgvuldig geobserveerd, zal je een herhaling van kleurencombinaties te zien voor veel commerciële projecten. Een slecht-gekleurde gebouw doet niets om haar architectonische kenmerken te trekken. Je moet denken welke kleuren u wilt gebruiken voor het inkleuren van een commercieel gebouw, gelet op de ramen, luiken, zuilen en afwerking indien van toepassing. Een commerciële of woongebouw krijgt een goede prijs in zijn buurt of omgeving tijdens een passend exterieur verf combinatie is toegepast. Schilderen van een gebouw met behulp van historische kleuren kan een persoonlijke trots in eigendom te geven. Verstrekken van passende kleuren van het gebouw niet alleen betovert de eigenaars, maar ook de toevallige waarnemer. In dit stadium, een gebouw krijgt een nieuwe charme en een nieuwe identiteit, aangezien een exacte kleurenschema wordt gebruikt. Grote kleurcombinaties kunt maken positieve gevoelens die te goed kan zijn voor het bedrijfsleven.
Een combinatie van grijs en gebroken wit kan het gebouw geven dat oude historische look. Darkish roze maakt ook de structuur kijken nette, terwijl het projecteren van weleer. Fellere kleuren zoals blauw, groen, rood, enz., kan worden gebruikt voor de nieuw gebouwde moderne structuren. Ze moeten er erg aantrekkelijk uit verre en dus trekken veel mensen. Als het gebouw heeft veel ramen, dan is een combinatie van bleke wit en bruin het meest geschikt is. Hoewel, net als kleine woningen, moet er een zorgplan worden genomen over de omgeving en de buurt-door kleuren, terwijl het kiezen van een combinatie voor uw gebouw.
Hoe het leven van de buitenkant Paint toenemen?
Zonlicht (UV-straling) en vocht heeft een negatief effect op exterieur verf, en resulteert in verkrijting en tint verlies. Maar dit probleem kan worden opgelost met behulp van een latex (op basis van rubber) verf in plaats van op olie gebaseerde verven of alkydverf. Zonlicht en vocht kan leiden tot verkalking en tint verlies, maar latexverf neigt te verzetten tegen de effecten van direct zonlicht beter dan olie-of alkydverven. Als een gebouw is voorzien van houten panelen, dan is er misschien een mogelijkheid dat het hout kan uitzetten en snijd als gevolg van de veranderingen in vochtgehalte worden. Hierdoor kan de verf barst in kleine stukjes. Hier kunnen ademend en doorlatend latex verf gebruikt worden die het mogelijk maakt het water te verdampen en ontsnappen aan de schade. Lees meer op:; koetswerkkleuren maatregelen; Faux Stone schilderij Buitenaanzicht verfkleur Ideeën, we kunnen meubels veranderen als en bij dat kan. Maar exterieur verf combinaties kan worden gewijzigd na een lange tijd. Uiteindelijk, op een paar dingen die men in gedachten te houden terwijl de planning van een exterieur verf bevat omgeving, de locatie van het huis, de structuur van het huis en ook hoe groot het huis is. Na alle bezoekers / klanten, etc., ziet de buitenkant eerste en een oordeel vormen op de achterkant van hun geest, alvorens daadwerkelijk invoeren van de structuur binnen en met een blik op het interieur schilderen en andere woondecoratie artikelen. En tot slot, zorg ervoor om niet te vergeten over het schoonmaken van de beschilderde muren en gevels regelmatig te maken voor het laatst langer met dat prachtige look die je hebt gegeven.

No comments:

Post a Comment