Sunday, 15 April 2012

Gelaagde Kapsels voor lang haar

Lang haar raakt nooit uit de stijl. Iedere vrouw die geen lang haar, hunkert naar, en degenen die ze hebben, lijkt maar al te vaak verward over de verschillende stijlen die ze kunnen gebruiken om hun uiterlijk te verbeteren. Er zijn vele kapsel stijlen en ideeën, gelaagdheid is een van de nieuwste stijl. Alvorens te besluiten tot een gelaagde look te krijgen, moet men controleren of de stijlen geschiktheid om het type en de textuur van het haar. Net niet uit hoe lang je haar, als haar krullend, een gelaagde keek maakt het kijken meer als een verwarde puinhoop dan een chique kapsel. Volgende zijn enkele van de belangrijke aanwijzingen bedoeld voor gelaagde kapsels voor lang haar.
Gelaagde trendy kapsels voor lang haar; Terwijl laagjes lange haren, kiest u het type laag en het aantal per de structuur van je gezicht. Lagen worden normaal gesneden in verschillende lengtes om verschillende looks en stijlen te creëren. Lagen die zijn gemaakt kan worden recht, gebogen, schuine of inbound. Een goede kapper kunnen gebruik maken van twee verschillende soorten van gelaagdheid technieken om dat prachtige look te creëren. Na zijn enkele laagjes methoden, kunt u bespreken met uw kappers om de beste gelaagde look te krijgen. ; Terwijl laagjes haar, gaan voor de v-vorm te snijden. Zal zij de illusie van langer haar. ; Knip het haar dicht bij het gezicht, zoals een algemene pony. ; Scherp laag haar op verschillende lengtes voor een dramatisch effect. ; Bovenste laag van het haar wordt gehandhaafd op een lange lengte, terwijl het haar onder de toplaag is gelaagd om een ​​volledige en bouncier kapsel te krijgen. ; Om een ​​slanke look, snijd haar in de lengte te houden onder de oorlel, en de voorste haren dicht bij de ogen. ; Soepel cut hoeken rond het gezicht, met enkele zeer lange pony, krijgt u een trendy look. ; Lagen dwars door de randen met de lange zijde gelaagd als pony geeft een zeer verzorgde look. ; Mensen met een ovaal gezicht moeten proberen te laag van het haar tot de lengte van de jukbeenderen en de kin, en laat het haar aan de achterkant lang. Oblong face nodig kapsels die het gezicht zal kleiner lijken. Een gelaagde look is gewoon perfect, omdat het volume toe te voegen aan het haar aan de zijkanten van je gezicht en een dunner gelaagdheid zal de overtollige hoeveelheid weg te houden van je hoofd. Krijg je haarstylist naar de breedte (diepe lagen) aan de zijkanten van je gezicht te creëren om de langwerpige look te minimaliseren. Lange, opzij vallende pony zal je ook helpen om een ​​evenwichtige kijk voor een oblong face te bereiken.
Gelaagdheid kan een lang kapsel stijlvolle, zonder af te wijken veel van de traditionele uitstraling. Lagen toe te voegen volume aan het haar en kan gedragen worden door mensen met een vorm van het gezicht. Mensen met een lange en zeer dik haar, kunt stuiteren op hun haar door gelaagdheid hen. Gelaagdheid, zelfs korte knipt helpen zich te ontdoen van beschadigd haar door te snijden alle gespleten haarpunten of gebroken haar. Gelaagd haar vereist een regelmatige afwerking (afhankelijk van hoe snel het haar groeit), om het in vorm te houden. Haar dat buiten het bereik van de vorm ziet er oneffen en shabby. Als men wil groeien van de lagen of de laag vorm te veranderen, doe het langzaam door te snijden de bovenste laag consequent genoeg te laten groeien om de stijl te veranderen.
Dus als u op zoek bent naar de beste kapsel voor lang haar, kijk dan niet verder. Gelaagde kapsels voor lang haar geschikt voor de meeste gezicht structuren, mits zij zijn gelaagd per individuele voorkeuren. Om uw lange haren in een uitstekende conditie, conditie het regelmatig, en haar spa-behandelingen, nemen houden die lange lokken schijnt!

No comments:

Post a Comment