Thursday, 12 April 2012

Slaapkamer Wall Designs

Bent u uitgekeken op uw slaapkamer en willen renoveren en decoreren? Nou, uit te proberen slaapkamer muur ontwerpen te introduceren dat de broodnodige pit. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt een nieuwe look te geven aan uw slaapkamer muren zoals schilderen, faux finish, de toepassing van behang, etc. Laten we snel een kijkje op deze slaapkamer decoreren ideeën.
Wall modellen voor de slaapkamer
Kunt u terecht voor exotische, maar koele slaapkamer muur ontwerpen om de ruimte te geven een totaal nieuwe look. Vindt u piramides en Egyptische architectuur spannend? U kunt schilderen uw slaapkamer muren met een gouden kleur te geven een Egyptische lucht. Vergroten van het gevoel door het schilderen van de Egyptische beelden of zelfs schilderingen op de muren. Als u veel ruimte, dan kun je gaan voor een Romeinse of een Grieks thema. Eigenlijk, maken beide gebruik van hetzelfde element, kolommen. Als zwart of scharlaken (heel ongewoon voor wanden) is uw favoriete kleur, dan kun je gaan voor de gotische thema.
Het schilderen van de slaapkamer muur, er zijn veel spannende muur ontwerpen voor een slaapkamer die kan worden bereikt met een combinatie van kleuren. Voor het selecteren van uw slaapkamer muur kleur, zijn er verschillende factoren te worden bewaard in het achterhoofd. Kies een kleur die bij uw persoonlijkheid past, net als wanneer je kalm en vredelievend, ga dan in voor neutrale, rustgevende kleuren. Maar dit betekent niet dat je jezelf te beperken tot blanken of crèmes. Uw nieuwe keuze kan een grijstint of de kleur van zand, die ook zijn rustgevende kleuren. U kunt uw keuze uit het aardse kleurenpalet zoals licht bruin, bleke oranje of tinten groen en geel. Brown roept gedachten over het gezin, oranje is een kleur die mensen gelukkig maakt, terwijl geel heeft een positief effect op de psychologie van een persoon, maar het effect duurt voor een korte tijd. Je mag ook niet zoals geel voor lange periodes. Tinten roze en blauw, bij gebruik in contrasten, zijn populaire kids slaapkamer muur ontwerpen. Paars is een goede keuze, maar ga voor blauw of groen zoals ze zijn kleuren van de natuur. Bovendien stimuleren ze vrede en rust. Vermijd rood, maar de kleur is spannend, het maakt je agressief. Lees meer over de kracht van kleuren en hun betekenissen.
Wanddecoratie is een kunst. Het is niet nodig te hebben dezelfde kleur op de muren. Als u een partner en jullie beiden niet eens worden over een enkele kleur, dan kun je gaan voor een combinatie van de kleuren. Maar de combinatie is van een contrast, in plaats van een combinatie van twee kleuren zoals zwart en wit. U kunt een donkere kleur op een muur en haar contrasterende kleur op de overige drie wanden. Als u een slaapkamer waarin sprake is van een ruime hoeveelheid zonlicht binnenkomt, dan is de kleur van de muur die het zonlicht met een andere kleur weergeeft. U vindt uw muur pronkt verschillende tinten, zoals het zonlicht varieert.
Praktische Faux Finish Ideeën; Faux finish schilderen voegt aangepaste kijken naar de slaapkamer muren. Beglazing, sponzen, en metallic effect zijn de weinige unieke technieken van de faux muurschildering. Om uw muur een metallic finish, koop een roller en metallic lak. Rol de verf op de muur, verf de muur met satijn of zijdeglans basislaag van dezelfde kleur van de verf. U kunt ook gebruik maken plaatsvervanger strepen of kunt tekenen verschillende geometrische vormen. For glazuur afwerking, breng een basislaag van dezelfde kleur aan de muren en nadat het is gedroogd, van toepassing glazuur verf. You kunt innovatief zijn door toepassing van een interessant effect aan de muur, als je kam of sleept, terwijl het glazuur nat is. Sponzen is een van de meest makkelijkste faux schilderen. Breng een basislaag en wachten tot het droogt. Neem een ​​vochtige spons en giet de sponzen kleur. Dep de buitensporige kleur van spons en vervolgens toe te passen de spons over de hele wand willekeurig. Lees meer faux schilderen tips.
Slaapkamer Wall Decor met behulp van achtergronden; Een andere optie voor het versieren van uw slaapkamer is wallpapers. U kunt de dekking de muur precies achter de kop van het bed, met behang. Er is een grote verscheidenheid aan achtergronden beschikbaar in de markt. Als je een natuurliefhebber bent, ga dan voor een landschap. Wallpaper ontwerpen zoals stippen, voegt een moderne touch aan uw slaapkamer muren. Nieuwste trend is foto behang zoals landschappen, historische foto's etc. Het is een innovatieve manier om stijl toe te voegen aan uw slaapkamer.
Slaapkamer muur ontwerpen zijn de eenvoudigste, gemakkelijkste en kosteneffectieve manier om dat opfleurden uw slaapkamer decor. Slaapkamer muur versieren moet alleen van je eigen keuze. Je moet niet worden beïnvloed door de keuze van anderen, met uitzondering van uw partner. Als je zijn fantasierijk genoeg is, dan denk je slaapkamer muur als een doek, en ga je gang en schilderen. Ik ben zeker dat het zal blijken te zijn spannend en vol plezier. Slaapkamer decoreren is een creatieve taak, maar niet een moeilijke te bereiken. Lees meer slaapkamer muur schilderen ideeën.

No comments:

Post a Comment