Monday 9 April 2012

Henna patronen voor beginners

Henna patronen variëren van regio tot regio en in elke regio, henna heeft een aantal belangrijke betekenis. Henna patronen betekenen gezondheid, vruchtbaarheid, wijsheid, spiritualiteit en verlichting. U kunt henna patronen met behulp van henna pasta en u kunt de schaduw van je henna patroon variëren van licht tot donkerbruin met de hulp van verschillende ingrediënten. Deze ingrediënten zijn gevarieerd in verschillende verhoudingen voor het krijgen van verschillende tinten. Tijdens het tekenen henna patronen, is het opgesteld over de handpalm. Een palm gevuld met henna patroon is zeer trendy. Hier zijn enkele van de gemakkelijke henna patronen voor beginners. Lees meer over tattoo en wat is henna.
Henna patronen voor beginners
Henna patronen voor Palms; Henna patronen variëren naar gelang van de regio, de Arabische henna patronen zijn bloemen en groot. Terwijl Indiase henna patronen zijn prima en Lacy met kleine bloemmotieven. Traditionele henna patronen zijn geometrische patronen zoals cirkels, driehoeken en lijnen. Al deze bovenstaande vormen worden gecombineerd tot een zeer trendy, evenals de traditionele henna patronen te vormen. Ingewikkelde ontwerpen in de henna patronen kunnen worden getrokken met een beetje oefening. Flower bogen, lotus, laat kettingen en henna internet zijn enkele van de gebruikelijke henna patronen voor beginners. Meestal beginners starten met het opstellen rechte en gebogen lijnen. De allereerste stap van het tekenen van de henna patronen, grenzend aan de handpalm of tekenen van een cirkel in het midden van de handpalm. Tijdens het tekenen henna patronen op de handpalmen, altijd onthouden om de patronen op de palm te vullen en vervolgens op de vingers. Henna patronen voor kinderen omvatten, tekenen van een cirkel in het midden van de palm en voor de bovenste vouw van alle vingers op die hand met henna. Lees meer over henna tattoo verwijdering.
Henna patronen voor voeten en benen; Henna patronen voor de voeten moeten worden gesteld pas na een paar dagen van de praktijk. Henna patronen voor de voeten te betrekken schilderen ingewikkelde ontwerpen met henna pasta of tekening grote bloem ketens als in het Arabisch mehendi.De geometrische vormen zijn heel gebruikelijk in Noord-Amerika, maar in India, ingewikkelde en Lacy ontwerpen hebben de voorkeur. Beginners moeten proberen met eenvoudige ontwerpen in het begin en probeer henna patronen te trekken over de voeten voor de praktijk. Dit is omdat, het is heel moeilijk om henna patronen op de voeten en heeft veel van de praktijk. Lees meer over henna tattoo ontwerpen.
Creatieve henna patronen gevormd kunnen worden met de hulp van permutaties en combinaties van verschillende vormen. Zoals u zult de praktijk verschillende vormen, zal het makkelijk voor u om verschillende patronen te tekenen. Met henna patronen, kun je experimenteren met een willekeurig patroon en mix en match ze verschillende patronen te krijgen. Lees meer over henna tattoo zorg.
Namen van henna patronen
Wanneer je begint met je henna patroontekenen sessie, moet je een washandje, papieren handdoeken en tandenstokers, ze zullen van pas komen wanneer uw experiment zal mis gaan. Na het aanbrengen van de henna patronen op de handpalmen, moet je water waarin suiker is opgelost, van toepassing op uw henna patroon. Dit wordt gedaan na de henna tatoeage of patroon wordt gedroogd. Hier zijn enkele van de henna patronen voor beginners.
Flooffy; Wibble blad; Zig-Zag patroon; Game; Sprout, Cursive S; Ripples; Open hart; Kitty snorharen, Dit waren de henna patronen voor beginners. Zodra u meester deze patronen, kunt u patronen van je eigen. Ten slotte, de praktijk maakt een man en een vrouw perfect! Het beoefenen van deze henna patronen kan je meester van deze kunst.

No comments:

Post a Comment