Saturday, 28 April 2012

Slaapkamer Ontwerpen voor Tweens

Het lijkt pas gisteren dat mijn negen jaar oude nichtje alles te maken met Disney-figuren hield. In feite haar kamer was gevuld met Disney muurschilderingen, spreien, onbeperkt knuffels. Dan bijna 's nachts ze opeens besloten dat het tijd was om schuurtje uit de Mickey Mouse decor voor de Nieuwe Maan decor. Dat betekende een hoop van Edward en Bella's spatte over de de muren, bedden en zelfs de Trooster. Terwijl de planning van de slaapkamer ontwerpen voor tweens, is het essentieel dat u begrijpt dat uw kind nu iets dat zijn of haar eigen persoonlijkheid, interesses en stijl weerspiegelt wil. Hier zijn een aantal tweens slaapkamer ontwerp ideeën om u te helpen op weg naar een perfecte Room Makeover voor uw kind. Meer op de slaapkamer decor.
Regels voor Tweens Slaapkamer Designs
Vermijd Thema Kamers: Oke, de eerste regel voor tween kamer decor is om weg te doen met de baby's. Terwijl de Dora en de Barbie thema zou hebben geboeid uw kind toen ze vier was, moet een makeover van de kamer van uw tween's omzetten in een hipper, meer adolescent-vriendelijke oase.
Bold gebruiken Kleuren: niet uit de weg met behulp van felle kleuren in de kamer van uw pre's. Gewoon omdat je kind is opgegroeid, doet zijn of haar ruimte niet hebben om naar te kijken al saai en saai. In feite felle kleuren toe te voegen een frisheid en warmte aan de ruimte. Dus het is prima om te kiezen voor de brutale roze en de lichte blues, terwijl het verfraaien van uw kinderkamer.
Lees meer over:; Kamer Kleuren voor Meisjes; Kamer Kleuren voor jongens; Het creëren van een Hangout Space: Nou, nu dat uw kind heeft omgevormd tot een onafhankelijk tween met een verrassend aantal vrienden, het zou geweldig zijn als je hen kon voorzien van een chill out zone. Deze ruimte kan bevatten opknoping stoel of een zitzakken voor hen om gewoon zitten en lezen of chatten met hun vrienden. Een venster stoel met opbergruimte kan ook geweldig werk voor al die tween dagdromers.
Slaapkamer Ontwerpen voor tienermeiden
Ontwerpen met geometrische vormen: Kleurrijke strepen, stippen en diverse andere geometrische vormen zien er geweldig uit voor een tween slaapkamer. Bovendien is deze trendy en frisse retro-thema werkt beter dan een film thema inrichting die ziet er misschien heel saai zodra de rage is afgesleten. Voor de slaapkamer muur ontwerpen kunt u een roze voet met pittige oranje stippen of een mix van grote rode en witte stippen zwevend over de hele ruimte. U kunt ze beschilderd of gewoon wand decor transfer stickers. Naast deze, zijn er een scala aan heldere en kleurrijke beddengoed sets en tapijten met alle soorten van geometrische ontwerpen. Om deze inrichting toe te voegen een funky touch door het krijgen van een aantal coole lamp klokken of stippen wandklokken.
Retro modellen: Een retro flower power tween kamer kan opfleuren elke saaie en grauw ruimte. Muurschilderingen gedaan tot in de jaren '70 stijl met splashy grote oranje bloemen op een bruine achtergrond, wilde abstracte geometrische vormen en neon paisleys zijn zeer geschikt voor een tween meiden op de kamer. Kies een beddengoed in de hete roze en paars, chartreuse, oranje en geel. Voor het toevoegen van meer pit aan de room toevoegen, bloem-vormige tapijten en muurstickers om de perfecte retro look te creëren.
Voor meer ideeën kunt u ook verwijzen naar de kamer decoreren ideeën voor meisjes.
Slaapkamer Ontwerpen voor Tween Boys
Sport Design: Dit is een favoriete keuze voor jongens van alle leeftijden. Of het nu voetbal, basketbal of iets anders, dit ontwerp werkt geweldig voor tween jongens. Voor de muren kiest de kleurenpalet gebaseerd op de kleuren van de favoriete uw pre-team. Een sport-league thema beddengoed set kan het thema af te ronden.
Rock and Roll: Als je kleintje heeft een liefde voor muziek en heeft net begonnen met het verzamelen cd's en zelfs pakte een gitaar, dan kun je zijn kamer te houden zijn muziek obsessie in het achterhoofd te versieren. Voor de muren overweeg dan een neutrale tint die je kan maximaal met ingelijste posters van zijn favoriete bands of artwork. Een zwarte muur is een geweldige manier van het geven van de slaapkamer een hardcore rock gevoel. Sieren de muren met gesigneerde foto's en oude album covers of zelfs echte instrumenten gekocht van een tweedehands markt op te slaan. Zwart, rood, paars of zwart-wit geblokte prints zijn zeer geschikt voor het beddengoed. Natuurlijk vergeet niet om ruimte voor een groot entertainment-systeem om zijn favoriete albums te laten spelen.
Voor meer slaapkamer ontwerpen voor jongens, lees meer op de kamer decoreren ideeën voor jongens.
Houden van deze design-elementen in het achterhoofd zorg ervoor dat je genoeg opslagruimte, kasten en een studie ruimte voor uw tween. In feite bij het kiezen van slaapkamer ontwerpen voor tweens, laat je negen jaar oud hebben een te zeggen. Dit zal je tevreden bent met de resultaten en laat ze een beetje van zichzelf in hun kamer.

No comments:

Post a Comment