Thursday 12 April 2012

Het wegwerken van Gnats Buiten

Het wegwerken van muggen buiten in de tuin is belangrijk. Zeker, je wilt niet dat een zwerm van dit insect zoemen rond je hoofd, vooral wanneer u zitten in de achtertuin of veranda om te ontspannen na een dag hard werken. De warme en vochtige zomermaanden zijn de tijd, toen de muggen ras en vermenigvuldigen. Kun je je tuin besmet met hen, als je hebt ingeschakeld of gestoord van de bodem, met name zandgronden, met rottende plant aangelegenheden, geladen met schimmel en vocht in. Het merendeel van de muggen alleen buzz je, vooral in de schemering, wanneer ze komen in zwermen. Ik weet zeker dat je zou haten om ze te hebben voor het diner. En, het is nauwelijks praktische, lopen na ze met een vliegenmepper in de hand, overal in de tuin.
Zwarte vliegen, muggen ogen, Gall muggen ook wel aangeduid als galmuggen, zand muggen, donker-winged varenrouwmug zijn de vaak gevonden soorten muggen. Van deze, zwarte vliegen, zand muggen en enkele van de soorten muggen bijten en weet om ziekten te verspreiden. Alle muggen, samen met de muggen, die ook een mug, vallen onder 'Diptera' de orde, wat betekent dat twee vleugels.
How to Get Rid van muggen buiten?
Als u geconfronteerd met het probleem van de mug besmetting, dan zult u misschien merken ze het huis binnen, zweefde over de overrijpe vruchten. Als het in het oog muggen, dan kunt u ze vinden het proberen om uw ogen vocht drinken. Buiten uw huis, in de tuin, kan je ze vinden op plaatsen waar schimmel en vocht aanwezig is. Gebieden met rottende of gistende zaken zijn de geliefde locaties voor de mug vrouwtjes hun 300 eieren te lossen. Voor het wegwerken van deze muggen effectief, moet u verzamelen en te verwijderen van de gistende stoffen.
Getting Rid van muggen natuurlijk; Reinig uw tuin? is het advies je nodig hebt, in antwoord op uw vraag, Is het wegwerken van muggen buiten in de tuin mogelijk? De eerste logische stap is om de broedplaats van de muggen te lokaliseren en effectief te genezen. Verwijder stagnerend water uit de tuin. Het kan zijn dat zij aanwezig zijn in het water fontein of in de ongebruikte rommel rondslingeren in de tuin. Gewoon verzamelen en weg te gooien, om zich te ontdoen van de muggen buiten. Huisvuilrechten containers, vuilnisbakken, kattenbakken, enz. zijn de paar andere dingen die je kunt leeg, terwijl u in.
Getting Rid van muggen in planten; Nu, je bent in een delicate positie, als je wilt helpen bij het wegwerken van muggen buiten in uw kostbare tuin waarop u aanzienlijke hoeveelheid bestede tijd en energie. Koop wat zand dat meestal wordt gebruikt in de zandbak en lag een dikke laag van het op de top de bodem van de pot. Alvorens dit te doen, bak het zand, om zich te ontdoen van de beestjes in.
Verzorgen, terwijl de planten water geven; overbewatering hen zal leiden tot vochtige omstandigheden die gunstig zijn voor de muggen. Niet alle planten moeten dagelijks of zelfs wekelijks drenken. Sommige van de planten moet water geven op een maandelijkse basis. Verwijder het teveel aan water uit de plantenbakken. Zorg ervoor dat ze niet slecht gedraineerde, wat kan leiden tot rottende wortels en vochtige omgeving waarin de muggen houdt.
Als uw tuin bevat dichte gebladerte, dan bouwen een vuur en maken veel rook in de schemering, die de muggen weg te jagen. Bedek uw composthoop en compostbakken zorgvuldig, om de muggen een van hun favoriete plekken te ontkennen. Dit zal ook ontkennen dat de vrouwelijke muggen een plek om hun eieren te leggen, en die ook vol is van voedsel voor de mug larven. Dit zal u helpen bij het wegwerken van de muggen buiten door het beheersen van hun broed-en kunnen u ook helpen bij het wegwerken van muggen in uw huis.
U kunt een huis remedie te gebruiken voor het wegwerken van de muggen met behulp van een munt bladeren en stengels, en spijsolie. Meng ze in een blender. Zeef het mengsel in een liter kruik gevuld met water en spuit hem.
Draai de vochtige bodem in uw tuin en leg het open voor zonlicht. Het zonlicht zal drogen en zal ook doden de schimmel. Na deze, spuit de broedplaatsen met deltamethrin spray of Talstar vloeibaar concentraat. U kunt ook gebruik maken van Demon WP of Cypermethrine EG 4 ounce voor oppervlaktebehandeling. Gebruik een zwakke mengsel van de pesticiden, na het lezen van instructies op de verpakking.
Het wegwerken van de muggen buiten is niet een groot probleem, maar je moet geduld hebben. U kunt proberen om een ​​azijn val lag voor hen. De muggen hou van de geur van azijn, vooral appel cider azijn. Maak een mengsel van drie delen van appel cider azijn en een deel van afwasmiddel in een kom en houd het overdekte, in hun favoriete plek. De muggen wordt aangetrokken tot de kom als gevolg van de azijn en worden opgevangen door de zeep. Er zijn enkele producten op de markt beschikbaar, die u kunt gebruiken voor het wegwerken van muggen buiten. Als alle mislukt of als je weinig tijd hebt, kan je ze vinden handig. Ik hoop dat de hierboven vermelde informatie voor het wegwerken van de muggen buiten is van enige hulp.

No comments:

Post a Comment