Sunday, 29 April 2012

Gemiddelde kosten om een huis te bouwen

Heeft u onlangs een stuk grond gekocht en willen een huis bouwen? De vraag hoe een huis te bouwen wordt vaak voorafgegaan door wat de gemiddelde kosten om een ​​huis te bouwen? Lees verder naar een antwoord te vinden op wat de gemiddelde kosten is het bouwen van een huis.
Wat is de gemiddelde kosten om een ​​huis te bouwen?; Dit is een vraag, die zeer moeilijk te beantwoorden, reden hiervoor is de vele persoonlijke keuzes die kunnen verhogen of verlagen de totale kosten, op hetzelfde tijdstip zijn er ook veel factoren die de kosten zal ook van invloed. Laten we eens kijken naar de factoren die een cruciale rol zal spelen.
Factoren die van invloed kost om een ​​huis te bouwen; De primaire factor is de totale oppervlakte te bouwen. De totale kosten gedeeld door de totale oppervlakte zal de gemiddelde kosten per vierkante meter.
De volgende factor is hoe luxe u wilt uw huis te maken, met andere woorden een modulair huis. Als u wilt een gastronomische keuken hebben, zal uiteraard verhoging van de kosten van het totale project, Hetzelfde is het geval als u wilt een Zwitserse bad, zal het vanzelf met een verhoogd prijskaartje. Sommigen van u kunnen overwegen unieke vloeren, zoals marmer, voor het hele huis, dit is als je verblijf in warmere klimaten, of een houten vloer, in koelere regio's. Er is een enorm verschil in de kosten van de marmeren vloeren en keramische tegels. Het installeren van keramische tegels vloeren zijn veel goedkoper dan marmer vloeren. Als het huis bouwen gaat om een ​​twee verdiepingen structuur, moet je een trap naar de twee verdiepingen komen. In het geval je iets fancy, zullen de kosten veel meer dan het krijgen van een conventionele opstelling voor de bouw van uw huis. Sommigen van u zou willen plafonds, die zijn 10 meter hoog zijn. Dit is zeer zeker gaat om een ​​last op je zakken te zijn. Als u van plan om een ​​ranch huis te bouwen voor jezelf zal je waarschijnlijk uiteindelijk het bouwen van een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 2000 vierkante meter, onder een dak. In plaats daarvan, als je een koloniale stijl multi-level woning, zullen de kosten worden verdeeld in de helft. Rekening houdend met alle factoren die we zojuist hebben hit op, de gemiddelde kosten om een ​​huis te bouwen zal zeker omhoog.
Samen met alle persoonlijke wensen zijn er ook veel overheidsbeleid, die je nodig hebt om rekening te houden. Er zijn impact op de ontwikkeling vergoedingen, die u zal moeten betalen aan de overheid en dit bedrag kan worden uitgevoerd in een paar duizenden dollars en kan soms zelfs bedrag tot $ 50.000 op basis van de omvang van uw constructie.
Na het verzorgen van de wettigheid komt het bouwmateriaal kosten. Er zijn vele factoren die het gebouw kosten zullen beïnvloeden. Enkele van de andere factoren die van invloed kunnen deze kosten zijn:; De tijd van het jaar je ervoor kiest om het huis te bouwen kan een invloed hebben op de arbeids-en materiaalkosten zijn. ; Complexiteit van het project; economische tijden. In goede economische tijden de kosten van thuis bouw zal monteren en het omgekeerde zal waar zijn, in tijden van recessie. ; Werkloosheid. Als de werkloosheid is hoger u in staat zullen zijn om het arbeidsaanbod te vinden tegen lagere kosten. Dit zal de kosten van uw droomhuis. ; Weersomstandigheden kunnen verhogen of verlagen van de kosten. Bijvoorbeeld, als er droge en schone weer, zal het werk binnenkort voltooid zijn, en dus zal het de kosten van het project te verminderen. Echter, als de tijd die je hebt gekozen is ontsierd door regen, zal de bouwwerkzaamheden niet worden uitgevoerd en de kosten zullen monteren. ; Voorbereiden van de site voor de bouw ook brandt een gat in de zak. ; Dit is geen uitputtende lijst. Er zijn nog tal van andere factoren die de gemiddelde kosten om een ​​nieuw huis te bouwen zal beïnvloeden. Er zijn enkele makelaar of bouwers die de buitenkant dimensie van het huis te meten. Als dat is het geval, de gemiddelde kosten om een ​​huis zal zeker toenemen bouwen, gebaseerd op de extra hulp van buitenaf die u brengen inch
Het is daarom erg moeilijk om een ​​nauwkeurige gemiddelde kosten om een ​​huis te bouwen te geven.De kosten neemt toe met elke stap voor stap proces van het bouwen van een huis. U zult al deze factoren rekening te houden. Aangezien u van plan bent om uw nieuwe huis te bouwen, hier wensen u veel succes in uw streven!

No comments:

Post a Comment