Friday, 27 April 2012

Huwelijksreceptie Decorating Ideas

Het pad dat je zal nemen met uw receptie inrichting zal afhangen van de vraag of het zal worden gehouden op een locatie binnen of buiten. Veel van uw decoraties zal ook afhangen van het thema dat u hebt gekozen of het thema kleur. Een belangrijk punt in gedachten te houden is dat elk object / element dat moet een deel van uw receptie, van een stoel aan een papieren servet, kan bijdragen aan het verfraaien en versieren van de plaats. Ook, herinner me om huwelijksreceptie decoraties wijselijk of een overmaat van kleur en textuur te gebruiken, kan overweldigen de gasten. De volgende zijn enkele huwelijksreceptie decoreren ideeën.
Bloemen, bloemen zijn een universeel favoriete gebruikt in alle soorten van decor en geen bruiloft is niet compleet zonder een overvloed van hen. Een factor die kan worden beschouwd, terwijl het plukken van de bloemen die je wilt is de kosten. Als het exotische bloemen die u wenst, zullen ze komen op een prijs. Voor sommigen, de hele bruiloft receptie thema draait rond een bepaalde bloem, zoals een calla lelie thema of een witte roos thema. Een van de manieren waarop u kunt gebruiken bloemen zijn in de afspraken die op hoge sokkels met een kaars in het midden, die zijn gepositioneerd tussen de tabellen. Een andere optie is om de kleinere regelingen te gebruiken als tafel centra. Een boog of prieel van bloemen kan worden gemaakt en geplaatst bij de ingang of het paar kan staan ​​eronder tijdens het snijden de taart. Verse bloemen of suiker kan sieren de taart en rozenblaadjes kan worden verspreid op de taart tafel. Een slim idee is het plaatsen van lege vazen, waar elk bruidsmeisje is om te zitten (of waar ze nodig zijn) en ze hun boeketten plaats in hen hebben. Bloemenkransen kan worden bevestigd aan de achterkant van de stoelen van de bruid en bruidegom. Lees meer over bruiloft bloemstuk ideeën.
Tabel Centra; Uw tafel centra zal afhangen van het gekozen thema. Terwijl bloemstukken zijn de meest populaire optie, kaarsen zijn een goede tweede. Wax of gel kaarsen regelingen, in de kleur van het thema, kunnen lenen betovering van de ambiance. Een combinatie van bloemen of kaarsen kunnen worden gebruikt of rozenblaadjes en drijvende kaarsen kunnen worden geplaatst in een ondiepe glazen schaal met water gedeponeerd. Een andere levendige tafel ligt een grote glazen vaas gevuld met sinaasappels die in tweeën gesneden. Voor een nogal ongewone tabel centrum, je kon een vissenkom te gebruiken met twee goudvissen erin. Voor een rustieke uitstraling, zou een lantaarn goed werken. Lees meer over huwelijksreceptie tafeldecoraties.
Gordijnen; Onder de huwelijksreceptie decoreren ideeën kunnen gordijnen (van uw kleurenschema) creëren een dramatisch effect. Als uw receptie is buiten en je bent met behulp van een tent, kunt u gebruik maken gelijke afstand van elkaar strips van gekleurde gordijnen op de tent muren. Als je binnen bent, kunnen ze worden gebruikt rond zuilen of op de muren. Voor het maken van een magische werking, het gebruik doorschijnende witte gordijnen, met LED-verlichting achter hen. Afgezien van de gordijnen, nemen je kleur thema in de tafelkleden en stoelhoezen.
Lichten; Verlichting speelt een zeer belangrijke rol in het creëren van de gewenste stemming. Op het moment van de eerste dans, kunnen alle lichten worden ingeschakeld laag. Men kan ook een lichtstraal direct gericht op het paar als ze bewegen op de muziek. Sommige koppels ook graag met hun initialen geschreven in licht, en geprojecteerd op een muur. Als uw budget het toelaat, kunt u gebruik maken van verschillende kleurenpaletten, hetzij afwisselend kleuren, of met behulp van verschillende kleuren in verschillende gebieden. Gebruik veel kaarsen en lampen in de buitenlucht instellingen, daarbij rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften vuur.
Terwijl de beslissing over uw receptie inrichting, zorgen ervoor dat u de kwaliteit niet houden, de hoeveelheid in het achterhoofd, en onthoud dat 'liefde is in de details'. Deze huwelijksreceptie decoreren ideeën geven u een algemeen idee van de gebieden die moeten worden gewerkt op. Toch zal de meest originele ideeën komen van u en uw echtgenoot-to-be. Mijn advies is om tenminste een idee, gebruiken, zoals een foto tafel met foto's van familieleden, die over u spreekt als een paar.

No comments:

Post a Comment