Monday 30 April 2012

Cowboy Baby Shower

De traditie van de baby douche was gestart door een Duitse koopman Franz Schauer in de 18e eeuw. De geboorte van een kind wordt gevierd ter gelegenheid van een baby shower. De baby shower is een activiteit die is ontstaan ​​in de Verenigde Staten van Amerika en is in de praktijk in Europa en sommige delen van Azië en Afrika.
Tips voor een Cowboy Baby Shower
De uitnodigingen, voedsel, decoraties en spelletjes zijn een integraal onderdeel van baby douches. Babydouches met een cowboy thema bekend als cowboy baby douches. Men kan voeren over een aantal baby shower ideeën in een cowboy baby shower.
Uitnodigingen: De voorbereidingen voor enige vorm van viering begint met het maken van de gastenlijst en uitnodigingskaarten. Voor de planning van een baby douche met een cowboy thema, moet de uitnodigingskaarten dienovereenkomstig worden ingericht. Verfraaien van een baby shower uitnodiging kaart met de schets van een typische cowboy hoed of gewoon een foto van een cowboy zou het heel interessant.
Eten: De baby shower recepten met een cowboy thema moet een weerspiegeling zijn van de smaak van Southwestern lekkernijen. Het voedsel voor dergelijke feesten omvat chips en dip, quesadillas, weinig smokies, chalupas, mini taco's, enz. De taart kan ook worden versierd met een cowboy thema. Het kan worden ontworpen met functies als een lasso, cowboyhoed, laarzen, etc. Een typische 'Western Horse Cake' kunnen worden bereid door eerst het bakken van een 13x9x2 (inch) cake. Men zou vereisen een kopje witte glazuur en 3 kopjes van chocolade glazuur voor deze baby douche taart. Dit paard-vormige bruine taart moet worden ingericht met een witte glazuur dat de 'manen' van het paard lijkt. Voor het hoofdstel en teugels van het paard, moet zoethout worden gevlochten. Voor de ogen, spoel moet zwart zoethout worden gebruikt.
Decoraties: De baby shower decoratie ideeën posters, centerpieces voor tabellen en vele andere items. Opgezette dieren zoals koeien en paarden kan worden gebruikt voor het versieren van het huis. Posters met foto's van baby's te maken van het effect en de omgeving voor een perfecte baby shower partij.
Games: De games die wij spelen in het algemeen partijen zou kunnen worden aangepast voor cowboy babydouches. De cowboy thema kan worden opgenomen in baby shower partijen om het interessante en leuke. Het spel van het raden van de namen van cowboyfilms zou het een speciaal tintje. Kan men proberen een John Wayne film of andere films zoals 'Unforgiven', 'Tombstone', 'Dawn Rider', etc. Het spel van roping de objecten kunnen worden afgespeeld met behulp van een cowboy thema. Objecten, zoals hoeden, opgezette dieren (koeien en paarden), laarzen, sporen, zadels, enz., dienen te worden gebruikt voor deze baby shower games. Een woord scramble spel kan gespeeld worden op zulke partijen. Veelgebruikte cowboy woorden kunnen worden gebruikt om dergelijke spelletjes te spelen. Men kan gebruik maken van de 'Cowboy Bob's Dictionary' als referentie tijdens het spelen van het spel. 'Musical Bottle Race', een spel dat vergelijkbaar is met muzikale stoel kan gespeeld bij deze partijen. Het kleine verschil tussen deze twee spellen is dat in de voormalige een, drie baby flessen gevuld met een aantal drankjes worden verspreid onder de spelers. De persoon die de fles op het moment wanneer de muziek stopt, krijgt gevangen. Hij heeft vervolgens deel te nemen aan het drinken race. Het verliezen van de wedstrijd drinken gooit hem uit het spel. De persoon die overleeft tot het einde, wint het spel.
Cowboy babydouches kon worden gemaakt interessant en leuk gevuld met de verschillende ideeën hierboven vermeld. Men kan ook gebruik maken van zijn verbeelding, terwijl de planning van een baby shower. Kortom, babydouches bedoeld voor een goede tijd en een ervan geniet met volle teugen.

No comments:

Post a Comment