Monday 30 April 2012

Hoe te Mold verwijderen van Basement

Heel vaak, vooral tijdens winters en als het regent, zien we dat onze kelder schimmels in zich heeft. Mallen zijn kleine microscopische organismen die behoren tot de schimmels familie. Wanneer in de natuur, dit helpt bij schimmels decomposing dode bladeren en planten. Echter ze een probleem worden wanneer ze maken onze kelders van hun huizen. Meestal kelders bieden vocht, dat is precies wat deze schimmel nodig heeft. Er zijn veel giftige zwarte schimmel gezondheidsrisico's, en ze vormen een gevaar voor de mens vooral voor mensen die last hebben van astma. Dus gebruik de mal verwijderd tips gegeven over hoe om schimmel te verwijderen uit kelder en maken uw huis schimmel vrij en fris.
Tips om Mold Verwijderen uit kelder, Er zijn vele methoden die u kunt gebruiken Voor kelderruimten schimmel verwijderen. Wanneer u zich ertoe zwarte of witte schimmel te verwijderen in de kelder, vergeet niet om een ​​masker te dragen. Mallen weglaten sporen en er is kans dat u inademt hen terwijl u het verwijderen van witte of zwarte schimmel. De andere eenvoudige tip is om de mal te dempen voordat u daadwerkelijk begint te verwijderen. Dit minimaliseert de kans op verspreiding van schimmels in de lucht en uiteindelijk in uw hele huis. Als u behang of tapijt padding op de muren, dan is de beste om te doen is om het te verwijderen volledig te ontdoen van mallen. Lees verder naar manieren om de mallen te verwijderen te vinden.
Bleach: Meng een deel bleekwater met vier delen water. Gebruik dit mengsel en scrub de getroffen gebieden met mallen. Laat het mengsel op de muur blijven gedurende ten minste 15 minuten voordat u begint te werken op de muren. Dit zal ervoor zorgen dat de wanden goed worden ontsmet. Zorg ervoor dat u goed schoon het hele gebied. Check out het souterrain schimmel verwijderen reiniging en preventie tips voor begeleiding. Wanneer u het bleekmiddel mengsel gebruiken, zorg ervoor dat je rubber handschoenen aan, op hetzelfde moment zorgen ervoor dat uw huid niet in contact komen met het bleekmiddel mengsel.
Verzegeling van de Cracks: Als u merkt dat mal opnieuw, zelfs nadat u schimmel te verwijderen in de kelder, kunt u proberen het afdichten van de scheuren op de kelderwanden. Er zijn waterdicht verbindingen beschikbaar voor dit doel. Ze zijn verkrijgbaar in alle hardware winkels. Deze verbindingen komen meestal met alle instructies over hoe ze te gebruiken. Dus je hoeft niet een probleem te gebruiken. Als de kelder vochtig is te wijten aan water dat sijpelt uit de muren, dan kun je waterproof de muren van de kelder, zodat je niet een soortgelijk probleem weer onder ogen.
Ventileer: Meestal kelders zijn schimmels zoals ze zijn niet goed geventileerd. Daarom is het belangrijk dat u de kelder te ventileren altijd goed. Zelfs na basement schimmel verwijderen, vergeet dan niet naar de kelder te ventileren. Dit zal ook helpen bij het verwijderen van de muffe geur uit de kelder. Als er geen meubels in de kelder, verwijder deze dan buiten, maak deze schoon en het in de zon te houden voor sometime. Hetzelfde is het geval met tapijten en zodat ze schimmel vrij.
Ontvochtiger: Als uw kelder besmet raakt met schimmel heel vaak, is het raadzaam om een ​​luchtontvochtiger te installeren. Dit zal ervoor zorgen dat overtollig vocht wordt verwijderd uit de kelder en schimmels zijn niet gevormd.
Als ondanks het gebruik van tips gegeven over hoe om schimmel te verwijderen van de kelder, je bent niet in staat om schimmel te verwijderen in de kelder, moet u professionele hulp te zoeken. Er zijn bepaalde schimmel verwijderen producten, die beschikbaar zijn Voor kelderruimten schimmel verwijderen. U kunt proberen deze producten om te zien of ze je helpen oplossen van uw mal probleem.

No comments:

Post a Comment