Wednesday 4 April 2012

Stone Patio Ideeën

Veel van mijn vrienden denken dat ik geobsedeerd geraakt met de kunst van het maken van mooie patio's. Nou ja, misschien ben ik geobsedeerd door deze kunst. Vindt u ook wat meer ideeën die zijn patio's in een aantal van mijn artikelen met betrekking zoals 'stenen terras ontwerpen' of 'terras hebben ideeën'.
Welnu, wat is een terras? Simpele antwoord, een patio, een solide platform in de tuin, dat is meestal verbonden aan het huis. Het is soms ook zelfstandig geplaatst in de tuin, ver van het huis. Een patio kan worden gemaakt van een verscheidenheid aan materialen, zoals hout, steen, tegels en bakstenen. De steen patio's en degenen die van tegels, komen zeer vaak voor, omdat zij hebben bewezen zeer voordelig zijn. ; Weerstand: Het belangrijkste voordeel van het gebruik van steen als een medium van de bouw is dat, het is uiterst taai en onbreekbaar. ; Resistant: Stone wordt een volledig natuurlijk materiaal, het heeft een zeer sterke neiging om verwering middelen zoals zonlicht, regen en sneeuw te weerstaan. De charme van het oppervlak is behouden en de patio hoeft niet resurfacing, zodra deze is gemaakt. ; Charmant: Stone patio's toe te voegen een zeer charmante uitstraling door het hele huis en landgoed. ; Stone Patio Bouw Ideeën
Stone patio's kunnen worden geconstrueerd in verschillende vormen, stijlen en ontwerpen. Een van de meest voorkomende idee dat wordt gebruikt bij de bouw van stenen terrassen, is het gebruik van natuursteen tegels. Stenen tegels zijn gewoon vastgelegd in een specifiek patroon en zijn daarna met de hulp van cementbeton. Een ander zeer goed idee dat ik tegenkwam, was dat van stenen terrassen die werden samengesteld uit een collage van kleine stukken steen tegels en stenen. Hier is een kleine lijst van steen terras ideeën, die gemakkelijk kan worden geconstrueerd.
Stone Patio Ideeën # 1; Een zeer mooie stenen patio idee dat ik tegenkwam, was degene die werd gemaakt van verschillende soorten stenen en tegels gemaakt van rotsen. U kunt verschillende ontwerpen die gemaakt zijn van deze rotsen of zelfs een collage gemaakt van de rotsen.
Stone Patio Ideeën # 2; Als u wilt, kunt u ook van toepassing zijn een vreemd kleurenschema op de stenen patio. Bijvoorbeeld, als uw terras is omgeven met dichte begroeiing en uw tuin staat vol met bomen, dan kun je ook verf de patio in een kleurenschema dat de textuur van het gras lijkt.
Stone Patio Ideeën # 3; Als ik ooit het bouwen van een groot huis, dan zou mijn terras zeker lijken het dek van een piratenschip. Dit klinkt misschien kinderachtig, maar ik heb gezien en ook genoten van een aantal leuke uurtjes op zo'n dek. Net als een echte piratenschip, zal dit dek hebben zelfs een navigatie-dek, het fort dek en het zeil posten, compleet met een zeil, gemaakt van canvas.
De volgende is een lijst van willekeurige steen terras bouw ideeën, die ik tegenkwam tijdens het bestuderen van de verschillende soorten stenen patio landschap ontwerpen.
Heb je je ooit afgevraagd over het plaatsen van meubilair op de steen patio. Welnu, zo niet, in de handel te overwegen smeedijzeren tuinmeubilair op de stenen patio. Verwrongen ijzer en steen voeg een uiterst charmante en vintage beroep op de patio. De smeedijzeren meubilair is ook zeer duurzaam en bestand tegen natuurlijke verwering elementen. Dit soort combinatie blijkt zeer indrukwekkend, in het geval u de bezoekers uit te nodigen naar de patio. De meubelen kunnen ook worden gebruikt om een ​​lekker kopje thee of koffie tijdens de luie avonden. De smeedijzeren meubilair en de stenen terras gaan goed samen en hebben de neiging om u te ontspannen, zowel fysiek als emotioneel, als je er een paar rustige momenten door de patio.
Bent u een liefhebber voedsel en genieten om te koken? Dan is dit de ultieme oplossing om uw terras levendig en ook mooi, met het heerlijke aroma van een barbecue. Weet je wat ik bedoel? Voeg dan gewoonweg een barbecue op de patio. Ik zou adviseren dat u een steen of baksteen barbecue toe te voegen aan de patio.
Dit is een heel goed idee dat maakt de steen terras bruikbare, bijna de hele dag door. Voeg dan gewoonweg een cover naar de patio. Om een ​​nog beter idee van de cover, verwijzen naar dingen als terras gaan over ideeën, dat zou je een heel goed idee van de grote patio dekt. U kunt gebruik maken van uitgebreide ideeën, zoals houten panelen of zelfs paraplu dekt. Het grootste voordeel van het toevoegen van de covers is dat de patio wordt geschikt voor gebruik in elk seizoen, zelfs in de regentijd. U kunt ook met houten meubilair, als u van plan om een ​​terras te dekken.
Dit is de steen terras idee dat ik uit een nogal hilarisch incidentie in mijn leven. Een van mijn artistieke vrienden die geobsedeerd is door de werken van Leonardo da Vinci, maakte een graffiti van Da Vinci's werk op de stenen terras van zijn huis. De graffiti was goed, maar hij krijgt in de problemen met zijn ouders was zeker hilarisch. Blijkt zijn vader, die is een agent is vastberaden tegen de kunst van criminaliteit en graffiti.
You kunt ook innoveren een aantal van uw eigen ideeën met behulp van eenvoudige technieken, zoals het toevoegen van stenen banken of het maken van een tegel collage op de stenen patio.

No comments:

Post a Comment