Monday, 30 April 2012

Gardenia Tree Care

De koffie familie heeft ongeveer 250 soorten bloeiende planten en deze soorten hebben hun geslacht als gardenia. Afhankelijk van het klimaat eisen, kan deze tropische plant gekweekt worden als een zowel buiten-als een kamerplant. Echter, de plant houdt wel een reputatie van een moeilijke te zijn uitgegroeid tot de zorg voor. De meeste mensen komen met hun teleurstelling te hebben gehad om hun gardenia plant zijn charme te verliezen nadat ze zo prachtig en lushing met geurende bloemen te zien. Inzicht in de specifieke behoeften en catering voor hen is wat staat tussen de gezondheid en schoonheid, en verdorren van de gardenia plant. Na deze paar simpele tips is wat beste wat je kunt doen voor uw gardenia boomverzorging.
Hoe de verzorging van uw Gardenia Plant
Temperatuur; Onder de eerste van gardenia zorg instructies, is de temperatuur eis van de plant. 68-74 º C is wat nodig is voor de plant om te groeien, gedurende de dag. 'S avonds, 60 graden is goed genoeg!
Licht; Als het gaat om groeiende gardenia binnenshuis, volledige blootstelling aan de zon is de eis en de teelt in openlucht, de plant te houden in gedeeltelijke schaduw. Een oost west of bedekt veranda zal goed genoeg zijn.
Vochtigheid; Gardenia boomverzorging vereist ook de fabriek worden voorzien van een hoge luchtvochtigheid. Er moet echter worden gehouden van de bladeren wordt verneveld want er is een mogelijkheid van het intreden van bladvlekkenziekte schimmel problemen. Als je groeit de plant buiten, om te vermijden dat te worden geplaatst onder hogere bomen en dergelijke. Het vaakst, water druipt van hen, kan ter plaatse de gardenia bladeren.
Water; water geven gardenia plant heeft een aantal beperking doen, zoals de top centimeter van de bodem moet volledig droog zijn. Als dat zo is, dan kunt u geven een goede genieten aan de plant. Het overtollige water dat zou kunnen krijgen verzameld in de lade onder de pot, mag niet worden toegestaan ​​om het water vast te houden en moet worden afgevoerd. Gebruik een kiezelsteen gevuld bakje. Als u water over de keien, kunnen ze zorgen voor de hoge vochtigheid, zoals vereist door de plant.
Bodem; Zorg voor gardenia installatie zou tevergeefs, zo niet geholpen door de goede bodemgesteldheid. Of het nu de gardenia zorg in potten of in de grond, in openlucht, goed gedraineerde grond is de basisvereiste van de plant. Niet te vergeten, moet de bodem worden zure en met een pH van 4,5 - 5,5.
Meststof; Bemesting is een ander aspect van een gardenia boomverzorging, die niet mag worden vergeten. De tijd tussen april en november, wordt beschouwd als ideaal voor het voeden de plant met zuur meststoffen.
Ja, dit was over hoe de zorg voor een gardenia boom en deze tips ook te maken met hoe de zorg voor gardenia struiken. Nu wil ik een aantal inzichten te delen op de aanplant van een gardenia boom. Hier is hoe je kunt gaan over het proces. ; Krijg je een ruw idee over de grootte van de root van de gardenia's Ball. Dit formaat moet twee keer minder dan het gat te graven. ; Terwijl planten, zorg ervoor dat de kluit moet worden geplaatst op een niveau dat iets hoger is dan die van de bodem; Na het vullen van het gat met biologische potgrond, vormen een heuvel van de bodem rond de plant. De bodem moet worden ingedrukt stevig, opdat er kunnen vormen wat lucht zakken. ; Na te hebben gedaan met de aanplant, het is tijd om uw gardenia plant royaal water. Zoals gezegd, als de grond te droog wordt, water vaker andere wijze, het water minder als de bodem is te nat; Uit de bovenstaande stappen, je kan hebben gekregen bekend over de manier waarop de zorg voor een gardenia plant en hoe om te groeien en zorg voor Gardenia struiken. Echter, het houden van een controle op de verschillende soorten ongedierte zoals bladluizen, wolluizen, spint, trips en schalen, is ook opgenomen in een gardenia boomverzorging. Dus, aanbevolen ongediertebestrijding kan worden genomen.
Snoeien is een andere essentiële factor voor de verbetering van het uiterlijk van uw installatie. De ideale tijd om te snoeien is als de plant is gedaan met haar bloeiende cyclus of wanneer het actief is groeit en heeft behoefte aan een trim. Gardenia zorg in de winter houdt het verstrekken van de plant met een koele lichte plek, vochtigheid en het houden van deze weg van verwarmingsroosters. Als de plant is gevoelig voor de winter schade, is het beter om het te verplaatsen binnenshuis en in potten groeien.
Lage luchtvochtigheid, over-water, onder-water, onvoldoende licht, hoge temperaturen, snelle temperatuurschommelingen, koude tocht of een verandering in locaties van de fabrieken zijn de vele factoren die interfereren met de gezonde groei van de gardenia plant. Echter, als de beste praktijken worden gevolgd en de juiste zorg wordt genomen, is er geen reden waarom de plant moet worden toegeschreven als 'temperamentvol!'

No comments:

Post a Comment