Saturday, 14 April 2012

Het starten van een Fish Tank

Een vis tank of een aquarium kunnen toevoegen esthetiek en verlevendigen elke hoek van het huis of een kantoor. Weinig kleurrijke vissen en het heldere water stuurt vreedzame vibes zelfs de meest onrustige geest. Een vis tank en Feng Shui delen een interessante relatie. Vissen zijn van essentieel belang voor de positieve trillingen zij uit te zenden in de omgeving, en ze zijn uitvoerig bestudeerd als een belangrijk onderdeel van Feng Shui. Ik weet zeker dat je denkt hoe je een aquarium te beginnen? De volgende tips zullen u helpen bij het starten van een aquarium.
Richtsnoeren voor het opzetten van een Fish Tank; Voordat u begint met een aquarium, moet de locatie van het aquarium vooraf worden bepaald. Terwijl hij dit doet, kies een plek die niet te warm of te koud. Buitentemperaturen gemakkelijk invloed op de temperatuur van het water in de tank. Houd de tank weg van het lawaai als de vissen te krijgen gestoord en benadrukt. Licht, kunstmatige evenals zonlicht, speelt een belangrijke rol in het bijhouden van de vissen gezond. Sterk licht veroorzaakt veel ongemak voor uw vissen. Beslissen over het type vissen dat u wilt, ontwikkel jezelf op hun zorg en eisen, voedsel en leefgebied nodig heeft.
Hoe maak je een Fish Tank Start; Vis tanks of aquariums komen in acryl of glas materiaal. Sommige van deze tanks hebben een tint van kleur ook. Beslissen over het materiaal, grootte en vorm als per uw behoeften. Plaats de tank in de locatie die u hebt besloten en vervolgens begint te werken. Veeg de binnenkant met een schone doek en warm water. Het is belangrijk te saneren van de tank voor het vullen het op, want het zou helpen zich te ontdoen van alle bacteriën. Sanerende betekent niet schoonmaakmiddelen of zeep, net schone doek en warm water zal doen.
Haal al uw decoratieve stoffen en voorwerpen voor de tank in orde is. De meeste plaatsen dat het aanbod ook vissen aquarium materiaal te leveren. Voeg een substraat zoals zand of grind op de bodem. Het grind of het zand moet schoon zijn. Men kan wassen van het substraat onder stromend water af, dep het droog en in het aquarium te zetten.
Nu is het tijd om alle versieringen toe te voegen aan de schoonheid van uw vissen aquarium te verhogen. Er zijn tal van opties beschikbaar die men kan kiezen, zoals, natuurlijke stenen, schelpen, gekleurde steentjes, beeldjes, boomwortels en planten. Zorg ervoor dat u wast al deze dingen met warm water, behalve de plant en wortels. Vermijd het oppakken van stenen en steentjes die rechtstreeks uit de tuin. Want als zij niet goed gereinigd, zullen zij uiteindelijk besmetting van de tank. Een mix van kunstmatige en natuurlijke planten zijn aanbevolen; kunstplanten zal niet beschadigd raken, en als men kiest voor een heldere, levendige kleuren, zal het toevoegen aan de schoonheid van de tank, terwijl de natuurlijke planten zullen een normale pH evenwicht in het aquarium te waarborgen door het absorberen overtollige nitraten.
Een paar elektrische apparaten moeten ook worden toegevoegd. Zorg ervoor dat u de aanschaf van deze apparatuur uit goede gerenommeerde bedrijven, hoef je niet wilt dat uw vissen elektrocuteer! Een thermometer kunt u een constante controle te houden over de temperatuur van het water. Een kleine boiler zorgt ervoor dat de temperatuur van het water consistente en goed voor uw vissen. Een lucht pomp en terugslagklep belucht het water en zorgen voor een goede circulatie van zuurstof in het water. Ten slotte moet het aquarium goed worden verlicht. Door goed verlichte, ik bedoel de vis aquarium moet een knooppunt licht dat de levendige kleur van de vissen, alsmede het gehele aquarium zullen verbeteren hebben.
Nu is het tijd om water toe te voegen, vul de tank langzaam met een kleine kruik. Niet spat het water. Schakel de elektrische apparatuur, voeg wat water behandeling in het water. Waterbehandeling omvat gezonde bacteriën. Geef de bacteriën en de natuurlijke planten een paar dagen om zich te vestigen in, en vervolgens in te voeren uw vissen. Controleer met een lokale winkel of op het internet over de soorten aquariumvissen. Lees meer over How to Set Up een Fish Tank
Hoe maak je een zoutwatervis Start Tank; Vanaf zoutwater vis tank proces is zeer vergelijkbaar met het starten van een aquarium, behalve dat het water moet zout in de voormalige aquarium worden. Een zoutwater vis tank kan ook nodig skimmer en mechanische filters, en vissen die passen bij het zoutwater eis. Lees meer over zeewateraquaria - Hoe het opzetten van een Saltwater Fish Tank en zout water Fish Tank Set Up.
Hopelijk de bovenstaande punten kan hebben beantwoord je zoekopdracht van hoe je een aquarium te starten en je bent er nu van overtuigd dat het starten van een aquarium is geen big deal. Zodra je aquarium is ingesteld, zorgen voor een regelmatige verzorging en onderhoud, en vergeet niet om de vissen te voeren!

No comments:

Post a Comment