Wednesday, 25 April 2012

Croton Plant Care

De croton plant heeft de reputatie een moeilijke kamerplant en wordt geleverd in verschillende kleuren zoals rood, roze, geel, roest, oranje en soms zelfs paars, net als een regenboog! Alvorens te worden gebruikt als kamerplant, de croton was populair voor tropische tuin en werd ook gebruikt voor het decoreren van kleurrijke arrangementen. De bladeren werden gebruikt om kleur toe te voegen en versier hotels 'interieurs.
De croton plant is in feite een kleine struik die kan oplopen tot een hoogte van ongeveer 5-6 meter en de wortels zijn het meest gevoelige deel van de plant. Er zijn ongeveer 750 soorten van de plant in de wereld en het is best geschikt om te worden geteeld in kassen of serres. De bladeren van deze plant verschillen in hun vorm en grootte afhankelijk van de specifieke ras van de plant. Sommige bladeren zijn groot, terwijl sommige zijn smaller, en sommige dragen bladeren zoals eikenbladeren. Hier zijn een aantal aspecten waarmee rekening moet worden opgevangen, in een Croton het verzorgen van planten.
Hoe de zorg voor Croton Plant?
Matige tot hoge intensiteit zonlicht is wat een Croton plant nodig heeft. Dus, plaats de plant binnen 3-5 voeten van een oost-west gerichte venster. Dit zou zorgen voor de juiste hoeveelheid licht die de plant nodig heeft voor haar voortbestaan. Zorg ervoor dat de plant niet wordt blootgesteld aan hitte tijdens de middag. Als de plant niet ontvangt het bedrag van het zonlicht dat het moet doen, verliest het zijn bladkleur. Dus is het ook belangrijk om een ​​oogje houden op de bladeren in een Croton het verzorgen van planten. Tijdens de winters, het bijhouden van de lichtniveaus up helpt de plant in het produceren van betere kleuren.
Zware gieter en een hoge vochtigheid bevordert de groei van een Croton plant. Echter zware gieter niet zeggen dat over-de plant water geven. Vochtige en goed gedraineerde grond blijft de plant in goede vorm en dat geldt ook besproeien met lauw water. Als de plant niet genoeg water, dan zijn bladeren zou vallen en beginnen met de helling naar beneden. Als de uiteinden van de bladeren beginnen met een bruine kleur, dit duidt op slechte watertoevoer naar de plant. Teveel water van de plant wordt aangegeven door verwelking. Tijdens de winters, zou de Croton plant tot stilstand gekomen in haar groeiproces en dus minder water nodig zal zijn.
Beslaan de plant een of twee keer per week blijkt ook gunstig voor Croton het verzorgen van planten. Echter, als je woont in een gebied met hoge luchtvochtigheid, dan kunt u mist de plant minder vaak. A Croton plant geeft de voorkeur groeit bij temperaturen van ongeveer 60-80 graden Fahrenheit. Schommelingen in de temperatuur wordt beschouwd als een problematische factor voor de plant. Als de temperatuur te warm of te koud is, kan het een reden voor de bladeren af ​​te vallen van de plant.
Zoals met alle kamerplanten, Croton plant moet ook regelmatig worden gevoed, maar tijdens het groeiseizoen en minder tijdens de winter. Elke goede kwaliteit kamerplant kunstmest kan worden toegediend om de drie weken te maken voor de voeding van de plant eisen.
Alvorens huis een croton plant, is het verstandig om te overwegen dat de plant is giftig voor veel dieren en zelfs voor de mens. Het hebben van kinderen en huisdieren thuis aanleiding tot bezorgdheid over een consistente en regelmatige Croton plant zorg. De plant bij een lekke band, releases zier sap dat kunnen berichten vlekken op kleding of zelfs de huid irriteren. Echter, geduld en zorgvuldige verzorging van de plant helpt voorkomen dat deze kleine ongemakken, en helpt de plant om natuurlijke schoonheid toe te voegen aan elk interieur!

No comments:

Post a Comment