Saturday, 21 April 2012

Beuk Identificatie

Beuken verwijst naar het geslacht Fagus, waarvan er tien soorten bladverliezende bomen, die allemaal behoren tot de familie, Fagaceae omvat. Beuken zijn inheems in de gematigde streken van Europa, Azië en Noord-Amerika. De soorten die op grote schaal wordt gevonden in Noord-Amerika is bekend als de Amerikaanse beuk of Fagus grandifolia. Amerikaanse beuk is een veel voorkomende boom, gevonden in de bossen en bossen van oostelijk deel van de Verenigde Staten, dat kan waarmaken tot 400 jaar. Het is de enige beuk soorten, dat is inheems in Noord-Amerika. De boom geeft de voorkeur aan het algemeen vochtige bodem, op voorwaarde, het is niet doordrenkt is, en kunnen tolereren een breed scala aan bodemtypen. Meer over; loofbos Biome; loofboom feiten; loofboom soorten; How to Identify een beuk?; Beuk identificatie is meestal niet zo moeilijk, als gevolg van een aantal van zijn opvallende kenmerken. Echter, voor een goede beuk identificatie, moet men zich bewust van een aantal belangrijke kenmerken, zoals de grootte van de boom, kijk van de bast en de steel, de vorm en grootte van het blad, evenals hun patroon van opstelling, en het type bloemen en vruchten die het produceert. Dit zijn de belangrijkste informatie die men moet weten voor het identificeren van elke vorm van boom. Echter, bomen zoals beuken, ahorn en eiken zijn altijd gemakkelijk te identificeren, te wijten aan hun opmerkelijke verschijning. Hier beneden zijn een aantal belangrijke feiten beuk, die kan helpen bij de identificatie.
Omvang van de Beech Tree; De gemiddelde hoogte van een beuk is 80 meter, hoewel veel van deze bladverliezende bomen kunnen groeien tot een hoogte van 100 meter en meer. De stamdiameter is doorgaans twee tot drie voeten. Meestal is de beuk groeit kaarsrecht in zijn natuurlijke habitat, te bereiken boven het bladerdak van andere bomen, om zonlicht te krijgen. Maar als het gebeurt om te groeien in een plaats overspoeld met zonlicht, de stam blijft Kortom, zoals de vertakking begint heel vroeg. De wortels van de boom vrij groot en gespierd.
Stengel en Bark, een van de meest unieke en aantrekkelijke kenmerken van beuk, in het bijzonder de Amerikaanse beuk is, dat de bast is opvallend glad en zacht en kan zo blijven, zelfs wanneer de boom leeftijden. Deze prominente karakteristieke geen twijfel, helpt bij beuk identificatie, maar maakt het kwetsbaar voor schade veroorzaakt door mensen, die graag te snijden hun namen in die verrassend gladde schors. Dergelijke handelingen vaak ruïneert de schoonheid van de boom en maakt het gevoelig voor insecten en schimmelinfecties. De kleur van de bast is meestal lichtgrijs of blauwachtig grijs van kleur. De twijgen zijn slank met wisselende scheuten, terwijl de knoppen zijn puntig en geschaald en ze zijn meestal geplaatst in een hoek van het takje.
Bladeren; de bladeren of loof van beuk zijn meestal ovaal van vorm, hetzij gehele of met gekartelde randen en korte stengels. Aan het einde van de aderen, op de bladrand, vindt u een aantal kleine tanden achtige structuur. De bladeren van de boom zijn ongeveer 4 tot 10 cm breed en een lengte bereiken van 5 tot 15cm en zijn te vinden afwisselend aangebracht langs de twijgen. De kleur van de bladeren is donker groen, maar in de herfst, worden ze bruin of geel. Dit is een ander belangrijk kenmerk, dat maakt de identificatie van deze boom zo gemakkelijk.
Bloemen en vruchten; De bloemen van de beuk zijn klein en geel-groen van kleur. Ze komen uit als de jonge bladeren zich ontvouwen van de knoppen. De bloemen zijn mannelijk of vrouwelijk. De vrouwelijke bloemen zijn te vinden in paren en ze hebben meestal rode randen. De mannelijke bloemen zijn geel van kleur en ze bloeien in het vroege voorjaar. Na de bestuiving, de driehoekige vruchten te ontwikkelen, deze kan gevonden worden als single of in groepen van twee tot drie vruchten, in een stekelige bolster. De schillen splitsen als ze uitdrogen en daardoor, laat de vruchten. Deze eetbare vruchten van beuk zijn over het algemeen 10 tot 15mm lang en staan ​​bekend als 'beechmast' of beukennootjes. Kennen; Tree Identificatie; Oak Tree Identificatie; Pine Tree Identificatie; Dus, dit zijn enkele van de belangrijke informatie, die helpt bij beuk identificatie. Met hun opmerkelijke gladde schors, lange gestalte en unieke blad en vruchten, beuken opvallen in de menigte van andere loofbomen. In het najaar, de boom wordt vooral opvallend met haar bruine of gouden, geel blad, dat maakt het niet alleen gemakkelijk te herkennen, maar ook ideaal voor landscaping doeleinden.

No comments:

Post a Comment