Wednesday, 18 April 2012

Palmbomen - soorten palmen

Palmbomen worden gekweekt op een grote schaal, en hebben culturele en historische betekenis. (De Romeinen beschouwden de tak van een palm als symbool van de overwinning). Palmbomen zijn zeer nuttig. Ze geven ons veel voedingsmiddelen en producten. Ze worden ook gebruikt voor de groenvoorziening op een grote schaal, en je kunt ze vinden op het zwembad, recreatiegebieden, of parken. Palmbomen hoeft niet veel onderhoud en kan overleven schadelijke insecten. U vindt palmbomen in de tropen, maar er zijn enkele bomen die kunnen overleven temperaturen van -20 graden ook. Zoals palmbomen kan gevonden worden in plaatsen zoals Zwitserland en Canada.Er zijn meer dan 2000 palmboom soorten, en ze zijn meestal te vinden in de tropische en subtropische gebieden.
Er zijn twee belangrijke palmboom soorten. Ze heten waaierharen en geveerd. Deze soorten verschillen vooral te wijten aan hun blad structuur. De bladeren van de handvormige type vergelijkbaar zijn met de menselijke hand, en de bladeren van De gesteelde zijn als een veertje. Mensen kiezen uit de verschillende soorten palmen volgens hun behoeften, en afhankelijk van factoren zoals de hoogte en geschikt klimaat. Laten we nu eens kijken naar de verschillende soorten palmen die vallen onder deze twee categorieën.
Palm Tree Type 1 - waaierharen; Australische Fan Palm: Zijn wetenschappelijke naam is Livistona australis. Je zal vooral te vinden langs de weg, en het groeit tot een hoogte van ongeveer 80 meter. ; Cabbage Palm: Zijn wetenschappelijke naam is Sabal palmetto. Het wordt gevonden in de staat Florida. ; Silver Saw Palmetto Palmbomen: Zijn wetenschappelijke naam is Acoelorrhaphe wrightii. Het bestand is tegen temperaturen tot 20 graden. De hoogte is tussen 15-20 meter. ; Lady Palmbomen: Zijn wetenschappelijke naam is Rhapis excelsa. De hoogte is ongeveer 4-8 meter, en het vereist schaduw of gedeeltelijke zonlicht. ; Puerto Ricaanse Thatch Palmbomen: Zijn wetenschappelijke naam is Coccothrinax Alta. Er moet direct zonlicht, en groeit tot een hoogte van ongeveer 25 meter. Het bestand is tegen temperaturen tot 30 graden. ; Palm Tree Type 2 - veervormig; Cane Palm: Zijn wetenschappelijke naam is Chrysalidocarpus lutescens. You kunt ook planten in je huis. ; Mountain Cabbage Palm Trees: Zijn wetenschappelijke naam is Prestoea acuminata var. Montana. Het vereist gefilterd zonlicht, en is bestand tegen temperaturen tot 32 graden. De hoogte is tussen 20-25 meter. ; Datum Palm Trees: Zijn wetenschappelijke naam is Phoenix dactylifera. Het bestand is tegen temperaturen tot 18 graden, en heeft een hoogte van ongeveer 50 meter. ; We zagen een aantal van de handvormige and geveerd palmboom soorten. Nu laten we zien enkele andere palmboom soorten. Ze kunnen worden onderverdeeld in noordelijke en zuidelijke palmboom soorten.
Noord Palm Tree Soorten
Ze overleven de koudste klimaten, en zijn te vinden in de noordelijke regio's. ; Naald Palm: Zijn wetenschappelijke naam is Rhapidophyllum hystrix, en het is gevonden in de noordelijke regio. Het bestand is tegen temperaturen tot -20 graden, maar met enige schade. ; Dwarf Palmetto: Het groeit tot 6 meter en in schaduwrijke gebieden. ; Windmill Palm: Het is gevonden in Zwitserland in de buurt van het meer van Luzern. ; Zuid Palm Tree Soorten; Canarische Eiland Datum Palm: Het wordt veel gebruikt voor landschapsarchitectuur en haar wetenschappelijke naam is Phoenix canariensis. ; Datum Palm: Het wordt gebruikt voor de productie van data en wordt meestal gevonden in Arizona en Californië. ; Pygmy Date Palm: Het is een kamerplant en het groeit tot 5 meter.; Bamboo palmbomen, dame palm tees en kentia palmbomen zijn de soorten van indoor palmbomen.
Je moet het plannen van uw strategie voor de teelt van palmbomen. De eerste, plant de hoge degenen die het volle zonlicht kan verdragen, en vervolgens de kortere waarin een gedeeltelijke zonlicht nodig. Palmbomen niet vergen veel onderhoud, maar we moeten overwegen factoren zoals, zoals de aard van de bodem, zonlicht en hoogte, terwijl planten hen. We moeten kiezen voor de plaats op basis van de verwachte hoogte van de bomen als een van de palmbomen kunnen groeien extreem hoog. Zorg voor palmbomen is niet een heel lastige klus. Als gevolg van verstedelijking en ontbossing, zijn palmbomen opgenomen in de bedreigde plantensoorten. We moeten alle inspanningen om ze te redden en te behouden dit prachtige geschenk van de natuur - palmbomen.

No comments:

Post a Comment