Saturday 7 April 2012

Dingen te doen met vrienden op een Rainy Day

De meeste mensen, ongeacht leeftijd, genieten van de regen omdat het leidt tot een aangenaam en koel klimaat. Echter, hoewel je misschien de regen geniet van de beelden ergens, kan het voelt u zich vervelen als je vast zit thuis met niets te doen. Veel mensen kunnen ook op te heffen hun plannen met vrienden als gevolg van vroegtijdige optreden van de regens. Hoewel dit kan heel frustrerend zijn, hoef je niet te worden ontmoedigd, omdat er nog een aantal interessante dingen die je kunt met je vrienden doen op een regenachtige dag. Dus, hier is een lijst van dingen met vrienden doen op een regenachtige dag, waarmee je een saaie dag weer tot een echte happening is. Lees meer over leuke dingen om te doen met vrienden als je je verveelt.
Leuke dingen doen met vrienden op een Rainy Day
Fun Outdoor activiteiten; Hoewel het buiten regent, is er niets stoppen jij en je vrienden uit te gaan naar een winkelcentrum. Winkelen is een van de beste dingen die je kunt doen op een regenachtige dag, vooral als je alle meisjes bende. Een ander idee zal worden naar de nabijgelegen multiplex en de laatste film die je van plan was voor een lange tijd te kijken. Andere plaatsen die u kunt bezoeken op een regenachtige dag zijn musea, bowlingbaan, etc., volgens jou en je vrienden belangen.
Indoor Games; Nu, mensen die niet graag het idee van nat als het regent is erg zwaar, gewoon bellen je vrienden thuis en hebben een ontploffing thuis zelf. Als je liefde speelt basketbal, een basketbalveld in uw huis en genieten van het spelen met je vrienden. Echter, als er een risico bestaat van een van jullie het breken van de meubels, zal het echt goed als je je houdt aan een aantal interessante bordspelen zoals Scrabble, kaartspelen, monopolie, enz., of zelfs enkele videospelletjes. Het regelen van een speurtocht bij u thuis is ook een van de leuke activiteiten voor regenachtige dagen die kan worden genoten met vrienden. Lees meer over leuke indoor games voor groepen.
Een film kijken, Als jij en je vrienden niet in staat zijn om uit te gaan naar een film, wat te denken van een filmfestival met thuis kijken. Vraag al je vrienden om hun favoriete dvd's te brengen en terug kijken ze allemaal naar achteren. Het creëren van een sfeer van een bioscoop door het dimmen van de verlichting zal de hele zaak nog spannender. Een grote bak popcorn en een glas frisdrank zal voltooien filmervaring.
Schik een Play; Als je een creatief idee, wat over een thuis spelen zelf regelen. U kunt kiezen voor een populaire spelen of samen een nieuw toneelstuk. Al kunt u selecteren welk type van spelen je wilt, het maken van een humoristische spelen zal zeker toe te voegen aan de pret. Ontwerp kostuums voor elk personage met de hulp van kleding uit uw garderobe en presentatie van deze spelen in de voorkant van uw gezin. U kunt ook de prestaties op een videocamera en upload het op je blog of een website. Lees meer over regenachtige dag spelen.
Een picknick; Nu, die zei dat picknick kan leuk zijn alleen onder de grote blauwe hemel? Plaats, kan je eigenlijk een heel leuk picknick bij u thuis zelf. De sfeer van een picknick in uw huiskamer door het verspreiden van een aantal matten, quilts en kussens op de vloer. Houden sommige planten in de kamer rond zal ook geweldig zijn om het effect te voltooien. Maak een paar chocolate chip cookies en warme chocolade en genieten van uw picknick met het geluid van zware regenval in de achtergrond.
Party Time; Na een feestje thuis is ook een van de echt leuke dingen te doen op een regenachtige dag. Zorg ervoor dat je genoeg eten in huis hebt voordat je op je vrienden. Download enkele grote partij muziek of liedjes van het internet en kopiëren naar een cd. Zetten een deel van uw huis, ofwel uw woonkamer of de slaapkamer in een disco en dans de hele avond. Lees meer over leuke indoor party-games.
Je mag graag meer over weten:; leuke dingen te doen met vrienden; lijst van dingen te doen wanneer vervelen; leuke dingen te doen als je je verveelt thuis; Afgezien van deze dingen te doen met vrienden op een regenachtige dag, een van de de beste ideeën zullen worden om te spelen in de regen. Mensen die graag nat en het niet erg om een ​​beetje vies zal zeker genieten van de regen partij. Dit zijn slechts enkele van de dingen te doen op een regenachtige dag en je samen met je vrienden, kunnen komen met veel meer interessante projecten. Dus de volgende keer als het regent, niet lager uw geesten, bel je vrienden en geniet!

No comments:

Post a Comment