Sunday 22 April 2012

Het verwijderen van acryl nagels

Lange, nagels mooi op die mooie lange vingers is een wens van elk meisje. Echter, niet iedereen is zo gelukkig. Met dagelijks klusjes thuis en de vingers voortdurend te typen op het toetsenbord of de moeizame de muis te klikken op de juiste link op het computerscherm, broze nagels is een veelvoorkomend probleem. Manicure helpt zeker een te hebben mooie handen. Maar hoe zit het met die lange nagels? Nou meiden, hoeft u geen zorgen meer. Met acryl nagels en gel nagels die er zijn, kunt u de nagels van de gewenste lengte met een bezoek aan de salon. Aangezien, acryl nagels zijn de ronde doen in de wereld van de mode voor heel ergens, bijna alle schoonheidssalons hebben technici opgeleid in het toepassen van deze kunstnagels. Maar wat over het verwijderen van acryl nagels? Nou, de opties van nail art met deze kunstnagels maakt het absoluut noodzakelijk om acryl nagels bevestigd door professionals. Echter, voor zover het verwijderen van acrylnagels is betrokken, kan men zeker doen dat thuis. Lees meer over acrylnagels gelnagels vs.
Proces van het verwijderen acryl nagels
Goed afvragen hoe acrylnagels verwijderen? Hier is een gemakkelijke manier voor acryl nagels verwijderen die u zelf kunt doen thuis. Voor het proces zou men het volgende nodig:; zuivere aceton, een glazen schaal; Nagelknipper; Nagelvijl, Nail buffer; Vaseline; Afval krant of plastic folie; olijfolie of een sterke hand moisturizer of handcrème; Procedure
Zoek een goede werkplek, zoals een keukentafel waar je zou hebben veel ruimte en een sterke steun om uw handen rusten op. Verspreid een paar vellen krantenpapier op de tafel of bestrijken het gebied met een plastic vel om de tafel uit aceton morsen op te slaan. Knip uw nagels zo kort mogelijk. Dossier geen gel of toplaag op acryl nagels, met behulp van de filer.
Giet zuivere aceton in de glazen kom. Breng wat vaseline aan je vingers, het vermijden van de nagels. Nu duik je vingers in de kom. Ervoor te zorgen dat de nagels zijn helemaal ondergedompeld in de kom. Laat uw vingers gedoopt in aceton gedurende 15 tot 20 minuten. Dit is een zeer belangrijke stap in acryl nagels verwijderd, de aceton werkt op de nagel lijm die gebruikt werd om acrylnagels toe te passen. De vaseline toegepast op uw vingers te voorkomen dat de huid van uitdrogen door aceton.
Neem uw vingers uit en probeer te schillen de acryl nagels zachtjes uit. In het geval, doe de nagels niet gemakkelijk loskomen, geniet je handen in aceton voor nog eens 5 tot 10 minuten. Nooit dwingen om acryl nagels van uw natuurlijke nagels te krijgen. In het geval dat, is een bepaalde hoeveelheid van de nagel lijm nog steeds links op uw nagels, verwijder deze met behulp van nagel buffer. Gebruik een lichte aanraking van de nagel buffer om je nagels te voorkomen dat beschadigd raakt.
Nadat u hebt de kunstnagels van je vingers, goed uw handen wassen met water te verwijderen, zelfs het geringste spoor van aceton en vaseline. Nu van toepassing royale hoeveelheden olijfolie of handcrème en masseer het in uw handen goed te maken voor de crème die je handen moet hebben verloren als gevolg van het effect van aceton.
Als alternatief, in plaats van weken uw vingers in aceton, kunt u duurt tien wattenbolletjes gedoopt goed in zuivere aceton en plaats een op elke nagel. Te houden op hun plaats, wikkel elke vingertop met katoen ballen op vingernagels, strak met aluminiumfolie wikkelt en laat het op voor 20 minuten. Andere dan deze stap, volg dan de vorige methode van acryl nagels verwijderen zoals het is.
Lees meer relevante informatie over:; Nail Care; Acryl Nail Tips; Acryl Nail Care Products; De mooie acryl nagels ontwerpen echt het dragen van deze kunstnagels de moeite waard. Echter, het handhaven van de looks, moet men terdege acryl nagelverzorging. Echter, nu dat u de juiste methode voor het verwijderen van acryl nagels thuis weten, de zorg of je in staat zou zijn naar de salon om die kunstnagels uitstappen te bezoeken, moet niet je tegenhouden van de toepassing van acryl nagels.

No comments:

Post a Comment