Saturday 21 April 2012

Slaapkamer muur versieren Ideeën

Een slaapkamer is de plaats waar je begint en eindigt de dag. Het is de plek waar je tot rust komen en uitsluitend wat tijd doorbrengen met jezelf. Het ontwerp en de inrichting van de slaapkamer is zeer belangrijk omdat hiermee de juiste stemming voor u de rest van de dag. 'S nachts, wanneer u met pensioen voor de dag, moet het interieur ontwerpen van de slaapkamer hebben een helende aanraking om je geest en ziel. Als je denkt aan slaapkamer decoratie, betekent dit dat je moet de slaapkamer muur mooi te versieren. Dit is omdat de muren van de juiste soort achtergrond voor de slaapkamer meubels en andere dingen in de kamer. Slaapkamer muur decoreren ideeën zijn de juiste set van kleuren voor de wanden als het kiezen van de juiste decoratieve objecten die in overeenstemming is met het ontwerp van de rest van de slaapkamer.
&Kleurenschema:
Net als de totale inrichting van de slaapkamer, moet het kleurenschema van de wanden hebben een weerspiegeling van je eigen persoonlijkheid. De kleur van de slaapkamer moet zodanig zijn dat zij een veel warmte en comfort geeft aan uw zintuigen. Meestal, blauw, groen en lavendel zijn de meest geprefereerde kleuren voor de slaapkamer muren. Deze kleuren maken de slaapkamer kijken meer ruim en licht. Als u wilt dat de kleur van de slaapkamer moet dan een sfeer voor een totale ontspanning te creëren, kiezen voor een aantal gedempte kleuren. Dit soort kleuren hebben een verzachtende werking op uw geest. Wanneer u op zoek bent naar een levendig en bruisend tintje aan de slaapkamer muren, gebruiken sommige warme kleuren op hen als delicate roze, perzik of boter geel. Wilt u zowel het rustgevende effect, evenals een levendige touch hebben, dan een aantal neutrale tinten die geschikt zijn voor elk type interieur kiezen. Als de muur achter je bed is een accent muur, vergroten de look met de hulp van enkele wallpapers met bloemmotieven, en verf de andere muren met de verf kleur van uw keuze.
Slaapkamer Wall Decor Ideeën
Slaapkamer muur decoratie ideeën moet zodanig zijn dat het helpt om een ​​rustgevend effect op je zintuigen. Hier is een lijst met items die u kunt gebruiken om slaapkamer muur te versieren:
Schappen: De belangrijkste reden waarom mensen de liefde op te zetten planken is dat het wat bochten geeft aan de anders zo vlakke oppervlakken van de muren. Ze kunnen gebruikt worden voor diverse doeleinden. Zorg echter wel dat je niet in de schappen alleen te gebruiken om een ​​aantal boeken en dvd's stack. Zet een antieke lamp of een andere unieke decoratieve stuk dat het uiterlijk kan veranderen en het gevoel van de hele kamer. Houd een mooie vaas waarin je kunt houden dagelijks verse bloemen, die op zijn beurt zal een kalmerend effect op je hebben. Om de slaapkamer een meer romantische plek, kun je een paar kaarsen op de plank op een aantal antieke kandelaar.
Foto: Een uitstekende manier om een ​​nostalgische uitstraling en een persoonlijke touch te geven aan de muren van uw slaapkamer is op te zetten een aantal van oude foto's. Selecteer twee of drie van uw favoriete foto's, frame ze in een elegant frame en horizontaal zet ze in de ruimte boven de stoel spoor of het hoofd boord, zodat het zichtbaar wordt voor je ogen heel vaak.
Kamerplanten: U kunt hangen wat potten van kamerplanten op de muren of zet ze op de planken van de slaapkamer. U zult verrast zijn om het verschil maakt aan de muur decor voor kamers te zien. Het zuivert de omringende lucht en voeg een veel frisheid en levendigheid aan de slaapkamer. Al deze dingen zullen op hun beurt verbeter je humeur en je geest te ontspannen.
Andere decoratieve voorwerpen: De decoratieve items die het meest worden gebruikt voor de slaapkamer muur decoratie zijn spiegels, mooie muur kunst en verlichting. Al uw slaapkamer decoratie krijgt geen leven, tenzij en totdat u ophangen en iets juiste soort verlichting. Weinig licht is de voorkeur in de slaapkamer als het helpt om in slaap te vallen. Spiegels op de slaapkamer muren moeten worden geplaatst op een zodanige wijze dat ze kunnen maximale hoeveelheid licht reflecteren en fleuren de kamer.
Wanneer u deze slaapkamer muur decoreren ideeën gebruiken in uw slaapkamer, ik ben zeker dat het zal de charmes van uw slaapkamer te verbeteren. Maar zorg ervoor dat je niet opgemaakt te veel items op de muren als dat kan hen een onhandige look. Zodra u klaar bent met de decoratie, genieten van de nieuwe look en feel van uw slaapkamer.

No comments:

Post a Comment