Tuesday 3 April 2012

Moeder van de bruidegom Wear

Ze zeggen dat de bruiloft banden zijn gemaakt in de hemel en het is gewoon dat de twee elkaar hier ontmoeten, in deze wereld. Ik weet niet of dat is eigenlijk waar. Maar ik ben absoluut positief over een ding en ik denk dat iedereen zou mee eens. En het ding is dat huwelijk geen parallellen heeft. De hele bruiloft scenario is betoverend. Die twee die zou worden vastgebonden in de schroefdraad van de heilige huwelijk voor eeuwig, zijn op een ander gewoon allemaal samen, in plaats van, ze zijn in de wolken, om precies te zijn. Daarom, zodra de bruiloft klokken geluid, de algemene sfeer is magisch. De bruid is bezorgd over elk klein detail en wil haar speciale dag te worden prefect, zonder enige storing kast, voeding en ambiance 'ongelukjes'. Nu kledingkast storing strekt zich uit van het dragen van de bruid aan de moeder van de bruidegom dragen. Het is een enorme turn off voor een bruid, als de moeder van de bruidegom is niet in de juiste kledij, in harmonie met de omgeving en de algemene stroming van de trouwjurk. Dus voor alle bruiden te zijn, en moeder van de bruidegom-to-be, hier is alles over de moeder van de bruidegom kledij en in het algemeen moeder van de bruidegom jurken.
Moeder van de bruidegom Attire
Welke stijl moet ze dragen?; Nou, allereerst is het beter om te beslissen, moeder van de bruidegom dragen, door het hebben van een gezellige babbel met de moeder van de bruid over wat ze gaat dragen. Te coördineren met haar kleding. Maar dat zou niet zeggen dat de moeder van de bruidegom moet haar tegenhanger exemplaar! Gewoon in-sync met wat de bruid's moeder gaat dragen. Bijvoorbeeld, als de moeder van de bruid is gekleed in een jurk, met een kap dicht bij de kleur van, laten we zeggen, sprankelende champagne, dan kun je een gouden moeder van de bruidegom toga te dragen. Evenzo, als ze gaat iets heel eenvoudigs en sorteren van casual, als moeder een bruidegom te dragen, speel je het neer en wees niet over de top. Dus wachten op de moeder van de bruid jurk eerst. Naast deze, ook moet je rekening houden met de locatie, zoals, al is het een openlucht bruiloft zoals een strand bruiloft, dan, zou je niet wilt worden in verlegenheid gebracht door het dragen van een lange mouwen trouwjurk, eerder dan iets compacter. Je zou het niet wilt dat uw dochter-in-law tot iets anders dan de andere mutter huwelijksgeloften, vind je niet? De sleutel is om te dragen iets dat comfortabel is, maar die zal je prachtig uitzien!
Kleur Discolor?; Nu, dit is een ander zeer belangrijk ding om te overwegen bij het kiezen van de moeder van de bruidegom dragen. Zoals eerder vermeld, krijgt te weten wat de moeder van de bruid is gekleed in een goed idee van de totale omtrek van de trouwjurken te geven. Dus het kiezen van een kleur op basis van dat zal een goed idee zijn. Immers, de moeder van de bruidegom is goed gel met de totale set up. Daarom, als het dragen van iedereen leuke, felle kleuren, de moeder van de bruidegom niet lijken dat ze terug is gelegd of ze speelt zich neer. Dus opteren voor, moeder van de bruidegom jurk, van een kleur die in-sync met de anderen. Terwijl het kiezen van de kleur ook overwegen uw huid en haarkleur. Een andere zeer belangrijke tip om te onthouden is dat niet dragen White. Het is een keuze standaard voor de bruid, maar de deuren wit-zwart zijn niet open voor u, lieve moeder van de bruidegom! Bovendien is het niet een heel goed idee voor de pure onhandelbaarheid, dat wit is zoveel gevoelig voor vlekken en zelfs een lichte vlek toont op.
Waar te krijgen?; Het antwoord op de vraag waar krijg je de moeder van de bruidegom kledij is zeer eenvoudig. Het is elke winkel, waar je avondjurken en de bruiloft spul. Je zou er gemakkelijk krijgen een bruidsjurk. Zelfs in een boetiek u zou krijgen een mooie trouwjurk. Als u nulpunt in, op een ongedwongen en een formele kijken, dan misschien een winkel met formele kleding (in de context van het huwelijk) wordt prima.
Dus als de moeder van de bruidegom te dragen is niet een grote ruzie, indien de geplande en systematisch gedaan. De truc is niet te opzichtig kijken maar naar jezelf, comfortabel en vertrouwen in wat je draagt. Dan bent u zeker op de bruiloft rock! Een bal van een tijd!

No comments:

Post a Comment