Tuesday, 24 April 2012

Borduurgaren Vriendschap Armbanden

Sheena is depressief sinds 's morgens. Haar dag was begon slecht met een ruzie met haar moeder en bovendien de rang kreeg ze in haar math test deed niets om haar humeur. De dag was zeker niet de hand te goed voor haar. En om dingen te maken slechtste, Keith, een pestkop in haar klas had haar lunch opgegeten na genadeloos ingrijppunten uit haar en duwde haar naar beneden in de modder. Iedereen stond te staren naar haar, maar geen van haar klasgenoten kwam om haar een hand te geven. Nu werd ze willen dat ze wilde wanhopig praten met een vriend. Terwijl ze zat te huilen daar met haar hoofd tussen haar armen, haar ogen vielen op de borduurgaren vriendschap armband die haar beste vriendin, Chloe, had zij op haar eigen en had gegeven om haar een maand terug voordat ze verschoven naar een ander huis. Ze herinnerde zich hoe Chloe gebruikt om sterk te zijn en haar te beschermen tegen iedereen die probeerde haar te kwetsen. Plotseling, Sheena wist wat ze moest doen, ze stond op, vond een telefooncel, ging naar binnen en sloeg in aantal van haar beste vriendin.
Na familie, vrienden zijn de belangrijkste mensen in ieders leven. Speciaal te behandelen, waardoor borduurgaren vriendschap armbanden op uw eigen, voegt een persoonlijke touch aan uw vriendschap. Kinderen zijn dol op deze armbanden dragen als ze eruit zien funky, als ze goed-patroon en kleurrijk, en tegelijk herinnert u aan uw vrienden elke keer als je naar ze kijken. Lees meer over armbanden.
Hoe vriendschap armbanden van borduurgaren maken?
De stappen van hoe de vriendschap armbanden maken van borduurgaren zijn heel eenvoudig. De eenvoudigste patroon voor het maken van borduurgaren vriendschap armbanden is de vlecht patroon. Dit patroon vereist drie strijkers (kan worden van verschillende of dezelfde kleuren) en je moet de floss draden in de eerste en de derde positie over de floss draad in de tweede positie (na de eerste vlecht knoop te grijpen, zal de eerste draad komen in de derde positie, de tweede in de eerste en de derde in de tweede), afwisselend aan de armband te maken. De methode om een ​​ander patroon borduren armband maken, is hieronder uitgelegd.
Selecteer eerst floss snaren van vier verschillende kleuren (als u een beginner, zullen aparte kleuren maken het gemakkelijk om te begrijpen). Schik ze in de volgorde waarin u wilt dat de kleuren elkaar afwisselen. Waardoor een marge van twee centimeter, das een ronde / halve knoop van alle snaren samen. ; Nu, tijdelijk gelijkspel de marge draad om een ​​staaf of iemand vragen om het te houden voor je. De snaren moeten worden strak als je ze grijpen. ; Pick string1 (we zullen ze noemen Onderwerp1, tekenreeks2, string3, string4, voor het gemak) en het rond tekenreeks2 zodanig dat het wind tekenreeks2 wrap, en string1 om de knoop strak te maken te trekken. Herhaal deze handeling nog een keer met dezelfde snaren en let op dat de knoop goed is gewikkeld. ; Voer dezelfde actie uit die in stap 2, maar deze keer, het gebruik tekenreeks1 en string3 en nadat u klaar bent met deze twee snaren, hetzelfde doen voor tekenreeks1 en string4. Opmerking: Je zal merken dat tekenreeks2 is verhuisd naar de eerste positie, string3 naar de tweede, de derde en string4 string1 naar de laatste wil zeggen weer positie. ; Nu, de bovenstaande stappen in op exact dezelfde manier te herhalen tot de laatste twee centimeter van de marge van elke snaar wordt overgelaten. ; Maak een halve knoop op dit punt en, ta-da, je borduurgaren armband is klaar. ; Zodra u de basistechniek beheersen, kunt u gevarieerde patronen door het mengen en bijpassende kleuren en technieken. Als u wilt een dikke band te maken, kunt u implementeren van een creatief idee van het maken van gevlochten armbandjes dan eerst weven ze in de hierboven beschreven patroon. U kunt gebruik maken zoveel kleuren als u wilt in deze armband, aangezien in alle, wordt u met 12 verschillende snaren te gaan met. Hoop dat je vrienden zullen je creativiteit dat je weer bij het maken van borduurgaren vriendschap armbanden voor hen te waarderen, en waarom niet? Immers, zij zijn je echte vrienden zijn, zijn ze niet?

No comments:

Post a Comment