Monday, 16 April 2012

Hoe Break Up met je vriendje

We willen allemaal onze relatie voor altijd succesvol en de laatste. Maar soms, einde twee goede mensen met het verbreken van hun relatie als gevolg van creatieve meningsverschillen of verschillende manieren van denken. Veel mensen denken dat het leven met een persoon die niet van hun type of met wie ze niet goed opschieten is niet mogelijk en dus zijn ze liever uit te lopen van de relatie. De taak van een relatie breken kan gedaan worden zonder het kwetsen van de andere persoon. Hier zijn enkele tips over hoe om te breken met je vriendje lekker.
Overbrengen van uw besluit onmiddellijk; Veel mensen begrijpen niet hoe om te breken met iemand. Dus, bent u helemaal zat-up met je vriendje en zijn denken over hoe je je vriendje breken met je mee. Het eerste wat je moet doen is niet aan beide afval - uw en zijn tijd en vertel hem over uw beslissing onmiddellijk. Aarzelen om je gevoelens te vertellen kan de situatie nog moeilijker voor jullie allebei. Je vriendje zal voel me echt slecht als je tegen hem liegen dat je in een relatie met hem en willen de relatie voort te zetten, zelfs als u al begonnen met het zien van iemand anders. Altijd trouw in een relatie - zelfs tijdens het breken van het zo dat mensen je vertrouwen en zal komen om u te helpen, als je in nood. Spelen kwaad games in een relatie en het vernietigen van het vertrouwen dat u hebt gemaakt over jezelf in gedachten van de andere persoon, kan Schud de persoon die voor een groot deel. Het is raadzaam om de dos volgen en dont's van een relatie en gedragen zich op een beschaafde manier voor ons eigen bestwil en om onze reputatie als een persoon te behouden. Het overbrengen van de beslissing van de break-up onmiddellijk, is belangrijk, zodat je vriendje kan beginnen denken van zijn plannen voor de toekomst en relaties direct zonder tijd te verspillen veel tijd. Nu moet je hebt een idee van hoe je breken met je vriendje, zonder hem pijn te doen.
De reden voor de Break Up, je moet je vriendje te geven van de gepaste reden voor uw besluit om de relatie te verbreken. Geen enkele wet mensen instrueert om de reden voor een pauze vertellen omhoog, maar door te denken ethisch en emotioneel, je moet dit doen voor een zoet einde van de relatie. Het is aanbevolen dat je de echte reden vertellen en niet liegen of valselijk te beschuldigen je vriendje om iets te doen, die heel je goed weet dat hij niet heeft. Het doen van zo'n ding kan je relaties verslechteren zonder enige reden.
Wees duidelijk over de Weg Ahead; Na uw vakantie, heb je om te beslissen wat voor soort relatie die u wilt met je vriendje. Als je wilt worden 'Just Good Friends' met hem, dan zo tegen hem zeggen. Je kunt discussiëren over de redenen voor de break-up met je vriendje door hem te ontmoeten in een restaurant of een park. Probeer alle problemen en misvattingen die je hebt over elkaar duidelijk. Het is altijd beter om uw vakantie te vertellen je plannen om je vriendje door persoonlijk ontmoeting met hem, in plaats van zeggen dat het over een gesprek of mailing hetzelfde. Nooit wensen ziek van iedereen, zelfs als je cut-off van alle banden met hoed persoon. Bid voor zijn welzijn en welvaart en probeer hem te helpen in een moeilijke situatie.
Het bovenstaande artikel moet je geholpen te begrijpen, hoe aan te breken met je vriendje. Je kan zeker voorkomen dat de break-up uitgroeien tot een gespannen en een twistziek affaire.

No comments:

Post a Comment