Saturday, 21 April 2012

Hoe om te gaan met een alcohol-

U bent in een relatie voor een lange tijd en je vindt dat je vriendje is een alcoholist, of je kunt ontdekken dat uw echtgenoot is geneigd alcoholisme. Your zeuren of beledigingen aan dovemansoren gericht en je constant zorgen te maken over hoe om te gaan met een alcoholist en het geeft je slapeloze nachten. Alcoholverslaving is een groot en wijdverbreid probleem.
Omgaan met een alcoholische
Als u zich afvraagt ​​hoe om te gaan met een alcohol-vriend of een partner, zal het nuttig zijn als u te betrekken andere vrienden als ondersteuning. Praat met uw alcoholische vriend over de ernstige nadelen van alcoholisme. Leg hem uit dat alcoholisme zal zijn carrière en zijn hele leven verpesten. Rechtstreeks en specifiek zijn in het uiten van uw bezorgdheid voor die persoon. Probeer het en neem hem mee naar een alcohol revalidatiecentrum, zoals Anonieme Alcoholisten. Dit kan moeilijk zijn maar je zal hem moeten overtuigen. Begeleiding of therapie kan helpen overwinnen alcoholisme, maar alleen als de persoon wordt bepaald.
Het belangrijkste wat je moet beseffen bij het omgaan met een alcoholist is dat niet laat hem coax je over te geven aan zijn eisen. Je moet stevig in het ontkennen zijn eisen. Zelfs niet te dekken voor hem door te ontkennen het feit voordat anderen of het maken van oproepen naar excuses namens hem te geven. Als u denkt dat u hem te helpen omwille van de liefde, het wordt tijd dat u opnieuw uw gedachten. U bent eveneens verantwoordelijk en helpt hem op deze manier, zal je nooit laten hem te overwinnen alcoholisme. Het is uw plicht om hem te laten beseffen dat alcohol behandeling beschikbaar is.
Vrouwen weten niet hoe om te gaan met een alcohol-vriendje ze verliefd zijn. Het belangrijkste wat je moet onthouden bij de behandeling met een alcoholist is om te voorkomen dat confronterend of het maken van bedreigingen met een alcoholist vriend of echtgenoot wanneer hij in een dronken toestand. Dit zal resulteren in verslechtering van de situatie en kan hij uiteindelijk misbruiken je, verbaal of zelfs fysiek.
Mensen vragen zich af hoe om te gaan met een alcohol-echtgenoot als het is echt lastig. Het kost veel geduld en vastberadenheid om te verblijven in een relatie met een alcoholist. Het is over het algemeen zeer moeilijk voor een alcoholist aan het feit dat hij de oorzaak van het probleem te accepteren. Het is beter om uzelf en uw kinderen op afstand van hem. Dit zal hem helpen te beseffen dat het zijn schuld is en hij heeft zijn gewoonten te veranderen dat je terug bent. Vertrouw niet op een alcoholische echtgenoot alle rekeningen te betalen of dit overlaten aan een cash met hem. U mag blijven leven onder de illusie dat zij hebben betaald de rekeningen en kun je uiteindelijk verschuldigd.
Als niets werkt, beter te ontdoen van een alcoholische vriend of echtgenoot, in plaats van gedogen een gewelddadige relatie. Veel vrouwen geven toe dat het niet eenvoudig is te laten gemakkelijk te gaan van een relatie, ze willen vasthouden ter wille van de liefde of emoties. De echtgenoot kan een goede partner anders, met uitzondering van het drinken gewoonte. Het lijkt misschien moeilijk, maar het is beter om zich te ontdoen van een gewelddadige relatie met een alcoholist. Vergeet niet dat het niet jouw schuld en je hebt om verder te gaan in het leven. U kunt een gezonde en mooie relatie met een andere persoon, in plaats van je leven te wagen en te bestraffen zelf omwille van een alcoholische partner. Leven met een alcoholist is niet gemakkelijk en waarom zou je gezicht lichamelijke en geestelijke mishandeling wanneer u niet verantwoordelijk bent.
Hoewel het is een moeilijke vraag hoe om te gaan met een alcoholist, bedenk dan dat er altijd een uitweg. Zoeken steun van uw naasten en houd in gedachten dat je niet alleen bent. Probeer je best om je partner om alcoholisme te helpen oplossen, en de afgifte van een ultimatum, maar als dingen niet veranderen, is het beter afblazen van de relatie.

No comments:

Post a Comment