Wednesday 11 April 2012

Groeiende Bamboe voor winst

Bamboe is een groenblijvende en houtachtige plant die eigenlijk een gras en behoort tot de Poaceae familie. Het is de snelst groeiende plant ter wereld en telt ongeveer 1000 soorten. De bamboe plant is te vinden in verschillende delen van de wereld, zoals Oost-Azië, Noord-Australië, Afrika bezuiden de Sahara, Verenigde Staten, Chili en Argentinië. Laat ons weten hoe u bamboe groeien voor winst.
Groeiende Bamboe voor winst; De snelle groei van bamboe maken het tot een goed gewas worden geteeld voor de winst. Bamboe kan groeien ongeveer 60 cm in een enkele dag. De snelste bamboe groei die is gemeten tot datum is 121 cm in een dag.
Klimaat en bodem: De temperatuur van 60 º C is het beste voor de groei van bamboe planten. De bamboe planten ondersteuning nodig hebben, en dus kleigrond geschikt is voor hun teelt. Daarom moet bamboe niet worden geteeld in zandgrond. Een goed gedraineerde bodem voorkomt dat de plant uit om over bewaterd. Over water kan de bacteriële infectie van rhizoids, en daardoor rotten en vervallen. Lees meer over hoe kleigrond te verbeteren.
Bamboo planten: Bamboe teelt blijkt winstgevend te zijn, indien geplant op een gepaste afstand, dat wil zeggen 21 tot 30 meter uit elkaar. Het biedt voldoende ruimte voor de plant om flink te groeien. Er is geen behoefte om veel te besteden aan het onderhoud van deze plant. Het is een andere reden waardoor de teelt van bamboe een winstgevende praktijk. Het plantmateriaal nodig is voor de teelt van bamboe zijn de shoots met knooppunten aanwezig zijn op hen. De knooppunten zijn ringvormig en omringen de scheuten van de bamboeplant.
Kweek: De planten die worden gekweekt voor hout hoeft niet veel meststoffen en zonlicht. Echter, als de plant wordt gekweekt voor de verkoop van de scheuten, genoeg voedsel moet worden verstrekt. Het gebruik van gereedschap in bamboe wordt geteeld, is verlaging van de kosten van de teelt voor een groot deel. Zo, de vroegere vorm van bamboe teelt die arbeidsintensief is veel meer gemechaniseerd.
Bamboe Farming for Profit; Er zijn veel voordelen van de groeiende bamboe, waardoor de teelt van bamboe een winstgevende aangelegenheid. De hoeveelheid hout dat bamboe produceert per eenheid land is groter dan alle andere planten, bijna ongeveer 20 keer meer. Het is mogelijk om bamboe te cultiveren op een gedegradeerde gronden. Bamboe teelt voor hout is zeer winstgevend vanwege de snelle groei. Het merendeel van de hardhout soorten uit de tropische regio nodig rond de 30 jaar om volledig te rijpen. De bamboe, echter niet meer nodig dan 3 - 4 jaar om te groeien vanaf het moment dat wordt geplant. Tegenwoordig worden geautomatiseerde machines worden gebruikt voor de verwerking van bamboe. De tijd die nodig is voor de verwerking is sterk verminderd in de tijd. Zo is de vraag naar bamboe gestegen in vergelijking met vroeger. De internationale vraag naar bamboe groeit in een snel tempo. Landen als Singapore, Japan, Taiwan, Maleisië en Korea de invoer bamboe op grote schaal. Zo groeiende bamboe voor de winst is een van de haalbare opties te overwegen.
Markten voor Bamboo Cultivatoren; Bamboes kunnen worden gebruikt voor vele verschillende doeleinden, en men kan het maken van winst door de verkoop van diverse producten gemaakt van deze plant. Verse bamboescheuten worden gebruikt voor eetbare doeleinden, en de verkoop van bamboe als voedsel zou blijken te zijn zeer winstgevend. Het hout wordt verkregen uit bamboe wordt ook gebruikt als bouwmateriaal. Het gebruik van bamboe vloeren is een gangbare praktijk in veel landen. Daarom moet een doel dit gedeelte van de markt en proberen winst te maken. Bamboe tapijten worden ook gebruikt in vele huizen. Daarom moet men rekening houden met verschillende toepassingen van bamboe, terwijl de uitvoering van haar productie.
Ook meer lezen op:; bamboe meubels en Hekwerken, Bamboo Plant Care; groeiende bamboe Tips; Het bovenstaande artikel heeft betrekking op de informatie over het kweken van bamboe voor de winst. Men moet het plan van de teelt en afzet van bamboe op een goede manier om een ​​maximale winst te maken.

No comments:

Post a Comment