Saturday 7 April 2012

Hoe aan asbest verwijderen Siding

Asbest gevelbeplating worden meestal aangetroffen in de oude Amerikaanse en Canadese woningen, meestal de woningen gebouwd vóór de jaren '20. Asbest spooraansluitingen worden ook wel als asbestcement opstelsporen als de asbest is toegevoegd aan het cement voor de brand-stralende eigenschappen die ook sterkte en duurzaamheid te verlenen aan de gevelbeplating gordelroos. Het werd later, dat de onderzoeken bleek dat asbest kan een kankerverwekkende stof zijn als ze in de lucht. Het onderzoek gesuggereerd dat blootstelling aan asbest kan longkanker, huidkanker, mesothelioom en vele andere vormen van kanker veroorzaken. Als gevolg van deze verwoestende onderzoek, was het gebruik van asbest verboden door de EPA (Environment Protection Agency) in het jaar 1989. Vandaag verschillende typen van het huis opruimen worden gebruikt.
Vóór het verwijderen van asbest Siding; Voordat jullie denken dat het verwijderen van asbest opruimen als een onderdeel van home improvement maatregel, zorg ervoor dat u alle voorzorgsmaatregelen als asbest opruimen is helemaal niet zoals de gewone huis opruimen. Voor het verwijderen van asbest opruimen in je eentje is niet veel moeilijk, mits u nemen alle voorzorgsmaatregelen die nodig zijn.
Toestemming vragen: Voordat het verwijderen van asbest gevelbeplating, moet u de meest belangrijke voorzorgsmaatregel, dat is de toestemming van de lokale autoriteiten. De huiseigenaar moet de toestemming van de zonale of de lokale bouw-agentschappen en de Health Department van uw staat, voordat het verwijderen van asbest gevelbeplating. De veiligheid codes met betrekking tot het gebruik van asbest variëren van staat tot staat. Zorg ervoor dat u alle richtlijnen en de voorzorgsmaatregelen voordat je begint aan asbest gevelbeplating te verwijderen.
Veiligheidsmaatregelen: Asbest opruimen verwijdering door de huiseigenaar is legaal, toch is het zeer belangrijk om de professionele tools en technieken te gebruiken om de taak van een professionele uit te voeren. Zorg ervoor dat je beschermende kleding dragen, de speciale veiligheidsmaatregelen heeft add-ons zoals een masker en een veiligheidsbril. Je nodig hebt om extra veiligheidsmaatregelen om de schade die kan worden toegebracht aan de woning als gevolg van het gebruik van het water tijdens het verwijderen van asbest opruimen vermijden.
Hoe Asbest Siding verwijderen?; De meest voorkomende ding om te doen voordat u de gevelbekleding is om ervoor te zorgen dat de gevelbeplating is echt een asbest opruimen. Vandaar, stuur het monster van het asbest opruimen aan het testen laboratorium als de gevelbekleding is gebouwd vóór het jaar 1989. Beslissen of u echt nodig hebt om het asbest te verwijderen gevelbeplating. Het beste is om niet naar de asbest gevelbeplating te verwijderen indien er geen schade is gedaan om de gevelbeplating. Vergeet niet, asbest creëert probleem alleen wanneer het wordt blootgesteld aan de lucht of wanneer de gevelbekleding is beschadigd.
Materialen die nodig zijn aan asbest Siding verwijderen; Lifting nagels; Nail hoofd cutter; polytheen folie en een mes; Coded gasmasker, wegwerpkleding, hand-handschoenen en een veiligheidsbril; containers naar de brokstukken te verzamelen; Verwijdering zak (asbestafval tassen) en een duct tape , water en een tuinslang; Vloeibaar wasmiddel; Instructies voor het verwijderen van asbest Siding; Maak tekenen van waarschuwing wanneer u komt te werken op de asbest opruimen. Zorg ervoor dat u te waarschuwen de bezoekers en vrienden over de schadelijke effecten van blootstelling aan asbest. De beste manier is het plaatsen van een lange strook van een plastic vel rond uw huis. ; Slang 50 vierkante meter van de kant van een theelepel vol van vloeibaar wasmiddel, in een tuin pomp veldspuit. Verwijder het opstelspoor stukken door het snijden de nagel hoofden, zal dit tot het minimum schade aan het asbest opruimen. ; Als de gevelbeplating begint te kraken, nat van de scheuren met de zeep-oplossing die we geleerd om eerder voor te bereiden. Ook nat de achterkant van elk van de verwijderde stuk van asbest opruimen met dezelfde oplossing. ; Maak er een punt dat niet weg te gooien voor een van de stukken van het opstelspoor. Altijd het verzamelen van alle stukken in een kleine plastic strip en nat dat stuk de hele tijd. Plaats deze verwijderd asbest gevelbeplating in een kartonnen doos of een van de stevige containers. ; Wikkel de losse stukjes asbest opruimen met de plastic zak en met een tape afdichting. Wikkel deze hele materiaal in een zak, die moet worden gemarkeerd met een waarschuwing labels als asbestafval. ; Bij het verwijderen van het laatste stuk van asbest gevelbeplating, vergeet dan niet om natte jezelf, want het zal de buitenkant van het masker als de hand-handschoenen te beschermen tegen eventuele gevallen van blootstelling aan asbest. ; Verwijder de laarzen en verwijder vervolgens de wegwerphandschoenen en de kleding, met het schillen van het binnenste buiten. Plaats dit verontreinigde kleding in een plastic zak voor verwijdering. Ook beschikken de filters van de maskers. Zorg ervoor dat u weg te gooien alle resterende puin door het doen van een dubbele zak verpakking. Alle het puin van de asbest gevelbeplating moet worden overhandigd aan de in licentie gegeven bureau dat de rechten en toestemming om deze materialen te ontvangen is.
Dit was alles over hoe aan asbest gevelbeplating te verwijderen. Zorg ervoor dat u alle extra veiligheidsmaatregelen en raadpleeg een deskundige en vervolgens te verwijderen asbest opruimen. Let op!

No comments:

Post a Comment