Friday, 27 April 2012

Snelgroeiende Hedges

Tuinieren is niet compleet zonder planten verschillende soorten heesters en struiken in de tuin. Hagen zijn meestal de voorkeur van de grondeigenaren in plaats van andere barrière systemen en hek stijlen. Hagen zijn de beste beschikbare optie dat de beste barrière te creëren hekwerk, samen met het verbeteren van de groenvoorziening ook. Het is duidelijk voor tuinders om te zoeken naar de beste hagen die de gewenste grootte zal bereiken zo spoedig mogelijk. Er is een simpele oplossing voor dit - plant snel groeiende hagen privacy dat kan groeien in no time. Er is een groot scala aan snel groeiende hagen te planten als het gaat om de privacy heggen.
Snelgroeiende Privacy Hedges, Er zijn twee dingen die men in gedachten moet houden terwijl het kiezen van een snel groeiende haag. De hagen moeten groeien tot minimaal 6 meter en meer en moeten ze dicht en intense blad patroon. Samen met deze twee dingen, zorg ervoor dat de aard van de snel groeiende hagen die u kiest, is de beste onder hen als het gaat om kwaliteiten als de bodem van het aanpassingsvermogen, weerstand tegen ziektes, tolerantie voor uw specifieke weersomstandigheden en de watercondities. Hier zijn een aantal snel groeiende hagen die u kunt overwegen aanplant in uw tuin.
Beuken: Ook bekend als Fagus, beuken zijn een prachtig soort van snel groeiende hagen dat groen en lavendel bladeren heeft. De specialiteit van de beukenhaag is dat hun loof tot diep koperen kleur in de herfst. Beuken is het meest geschikt voor de grotere gebieden en werven, zoals een tuin of groeiend aantal exemplaren in de tuin. Beuken is een uitstekende hedge type dat ook fungeert als een windsingel met dat mooie blad.
Rugosa Rose: Een totaal informele soort van snel groeiende hagen, Rosa rugosa rubra is het meest geschikt voor een open en zonnige plaatsen. Het onderscheidende karakter van de rogusa roos is dat ze kennelijk de bloei soort hagen, met een zeer dichte, leerachtige bladeren in donkergroen. Het loof boter goud in kleur in de herfst. Dit is een bloeiende haag met mooie en geurige rozerode bloemen.
Buxus: Ook bekend als buxus, de buxus is een ideale snel groeiende haag. Vooral geschikt voor Europese omstandigheden, reageert sterk om tijdig snoeien en snoeien. Buxus is de meest geprefereerde vormsnoei struik ook. Buxus is een groenblijvende plant met donkergroen blad. De ideale periode van het snoeien van de buxus is het vroege voorjaar.
Holly: Ook bekend als ilex, hulst is zeer beroemd voor zijn glanzende groene bladeren en de rode bessen. Vergeet niet dat alleen vrouwelijke planten holly de bessen produceren. Holly reageert sterk op een beetje zure bodem en turf van de tuin sulfar. Holly is in feite een middelgrote groeiende haagplant. U kunt de plant deze plant door het houden van 2 tot 4 meter afstand binnen de twee Hollies.
Silky Dogwood: Silky kornoelje is de snel groeiende haag plant met clusters van witte bloemen die verschijnen in de lente en blauwachtig wit vruchten die worden weergegeven in de late herfst. Ouder hoogte van de zijdezachte kornoelje is maximaal 12 meter. De plant is geschikt in bijna alle hardy zones.
Canadese Hemlock: Canadese dolle kervels worden ook wel aangeduid als de mooiste van alle snel groeiende hagen die wintergroen. Getrimd of niet-getrimd, de Canadese Hemlock ziet er heel sierlijk in alle tijden. Deze plant reageert sterk bij aan de sfeer die is zonnig tot deels in de schaduw en kan aanpassen aan elke soort van de bodemgesteldheid. Canadese Hemlock is ook populair als vormsnoei plant.
Dit waren een paar van de beste hagen te planten voor snel groeiende hagen. Alles wat je hoeft te doen is om te leren hoe hagen knippen en te leren een beetje van plantaardige psychologie. Deze manier van deze snel groeiende hagen zal houden over het toevoegen van charme aan uw tuin! Happy tuinieren!

No comments:

Post a Comment