Saturday 7 April 2012

Hoe Lederen bekleding Schoon

De veelzijdigheid van leer als een weefsel is ongeëvenaard. De textuur heeft een rijk gevoel en stijlvolle uitstraling die het uniek maakt. De lederen stoelen in uw voertuigen worden blootgesteld aan vuil en grime en dus bevuild en bevlekt heel gemakkelijk. Ze moeten grondig worden gereinigd of anders schimmels, en bacteriën groeien op hen. Groei van dergelijke bacteriën kan leiden tot allergieën en andere gezondheidsproblemen. Echter, voor het reinigen van lederen zetels moet je oppassen of de afwerking van het leer kunnen krijgen verwend. Laat ons weten hoe u lederen stoelen schoon in een handige manier.
Hoe Lederen bekleding Schoon?
Er zijn verschillende soorten leer, zoals runderen, slangenhuid, alligator, en zo verder. De samenstelling van elke leer cleaner is anders dan de andere. Vóór de toepassing, probeer dan de reiniger in sommige onopvallende plek van de lederen stoel om te zien of het geschikt is voor het of niet. De volgende zijn de meest populaire en gemakkelijke manieren om lederen zetels te reinigen.
Commerciële Leather Cleaner: Schoonmaak producten die beschikbaar zijn in de markt zijn niet geschikt voor alle soorten leder. Een bijzonder lederreiniger kan werken voor bepaalde soorten van leer, maar het kan schadelijk zijn voor andere soorten leder. Altijd gebruik maken van op water gebaseerde schuim leer schoonmaakmiddelen voor het reinigen van lederen zetels. Lees het etiket van het product om uit te vinden of het geschikt is voor de lederen zetel. Voor uw gemak kunt u leer zadel schoon door het verdelen van de zitting in secties. Schoon elke sectie op een moment. Spray het leder reiniger royaal op het oppervlak van het leer stoel. Neem een ​​washandje en dompel hem in het water en wrijf het op de gespoten schoner. Langzaam, vindt u het schuim krijgt geactiveerd. Laat het schuim onaangetast blijven voor enkele minuten, zodat het goed wordt op de lederen stoel. Op deze manier, het vuil en de bodem die diep in het oppervlak van de leer kan worden getrokken gemakkelijk uit. Vervolgens veeg het schuim met de hulp van een droge doek. Zodra u klaar bent met een deel van de leren stoel, het reinigen van de andere secties volgens hetzelfde proces. Na de reiniging, een goede kwaliteit leer conditioner te worden aangebracht op de lederen zetel.
Natural Leather Cleaner: Veel mensen willen niet leren autostoelen schoonmaken met commerciële reinigingsmiddelen, omdat zij vrezen dat kan schade aan het leer veroorzaken. In dat geval kunt u gebruik maken van een zelfgemaakte lederen schoonmakers voor leer schoonmaken. Meng een deel van de witte azijn en twee delen van food grade lijnolie om een ​​mengsel te bereiden. Doop een zachte, witte katoenen doek in het mengsel en breng het op de hele leer stoel met een cirkelvormige beweging. Laat het mengsel te vestigen op het lederen zetel overnachten. De volgende dag, buff het op en je zal een schoon en glanzend leer zitplaats te vinden. U kunt het schoonmaken en schimmels uit lederen stoelen met een andere natuurlijke zelfgemaakte Leather Cleaner. Meng gelijke hoeveelheden alcohol en water, en giet het op een vochtige, zachte katoenen doek. Wrijf het over de leren stoel, zodat de hele stoel goed is afgedekt. Dan laat het leer zitplaats droog. Echter, niet laten drogen in direct zonlicht.
Hoe Schoon Vlekken van Lederen bekleding?
Vlekken van vet of inkt op lederen zetels zijn een lelijk gezicht. Hier zijn een paar tips over het verwijderen van vlekken uit leder zetels.
Vetvlekken: maïzena werkt het beste op vet gekleurd lederen zetels. Strooi er wat maizena op de vetvlekken, zodat het bestrijkt het hele gekleurde gebied. Wrijf de maïzena krachtig op de vlek met uw handen. Als gevolg van een intense wrijven, warmte wordt opgewekt, die zal helpen Verwijder het vet uit de leer. Als u vindt dat de vlek nog steeds achter, voeg wat meer maizena en weer wrijven. Aan het einde van het proces zul je zien dat de vlek is verdwenen.
Inktvlekken: isopropylalcohol of haarlak zijn de beste keuze voor het verwijderen van inktvlekken. Spuit niet deze stoffen direct op het leder. Giet wat spiritus op een zachte doek of katoen en toe te passen over het getroffen gebied. Wrijf het zachtjes tot alle de vlek wordt gewist. Alcohol heeft de neiging om de natuurlijke moisturizer van het leer te absorberen en maken het saai en droog. Breng wat leer conditioner op het gebied met de hulp van een zachte katoenen doek om het vocht weer aan te vullen. Lees meer over:; Leather Cleaning Tips; Hoe de zorg voor leer; Deze paar eenvoudige tips over hoe lederen zetels schone zal u helpen ze schoon zonder gedoe. Regelmatig reinigen van lederen zetels zullen de levensduur van het leder. Voor de verdere bescherming van de lederen zetels van uw voertuig te voorkomen, te parkeren op gebieden die rechtstreeks onder de zon. U kunt ook de ramen van het voertuig voor bescherming.

No comments:

Post a Comment