Tuesday 3 April 2012

Dreadlocks - hoe te verwijderen

Dreadlocks zijn bedoeld om een ​​persoon ziet er mooier, echter, na een punt van tijd, mensen met dreadlocks vervelen en ze willen de dreadlocks te verwijderen. Hoe te verwijderen is van veel mensen twijfelen velen van hen zijn zich niet bewust van de werkelijke procedure van het verwijderen van dreadlocks. Hoe zich te ontdoen van dreadlocks niet meer zal zijn met je zoekopdracht na het doornemen van dit artikel.
Volgens velen de enige manier om dreadlocks te verwijderen is door te snijden. Maar, het is niet waar dat er bestaat ook een andere methode. Hieronder heb ik reeds zowel de methoden. De eerste is het afsnijden van dreadlocks volledig, terwijl de tweede is de dreadlocks plukken. Laten we eens een kijkje bij hen een voor een. Lees meer over kapsel ideeën.
De materialen die u nodig heeft voor het verwijderen van de dreadlocks zijn tondeuses, scharen, conditioner, metalen kam en ontvetten shampoo.
Methode 1: Snijden Dreadlocks Off
Met de hulp van een schaar, afgesneden uw dreadlocks. Zorg ervoor dat je snijdt ze in de buurt van de hoofdhuid direct bij de wortel. Snijden volledig uit zal u helpen, zodat u niet hoeft te alle haren te plukken. Om je hoofd scheren, kunt u gebruik maken van knippers. Deze tondeuse zal u helpen om de resterende fragmenten van de dreadlocks te verwijderen. Voor het hebben van een nog knippen, kunt u ook gebruik maken van deze tondeuse. Met een ontvetten shampoo, grondig te wassen je hoofdhuid. Als er een was of vet te presenteren onder de dreadlocks, dan kunt u zich te ontdoen van het door het wassen van uw haar grondig. Met deze stap, zal je met succes te voltooien de procedure van het verwijderen van de dreadlocks. Hoe te nemen dreadlocks gemakkelijk kan gewoon worden beantwoord zodra de procedure is gevolgd. Lees meer over dreadlocks - hoe te beginnen.
Methode 2: Picking Dreadlocks
Voordat je begint met het feitelijke proces van het verwijderen van de dreadlocks zijn, laat ze in heet water gedurende 10 minuten. Zorg ervoor dat het water is warm en niet warm. Warm water op te warmen zal helpen bij het wegwerken van vet, die aanwezig is binnen of onder de dreadlocks. Met een goede shampoo, was de dreadlocks grondig. Breng de shampoo aan de dreadlocks en massage van boven naar beneden. In het centrum van de dreadlocks, massage de shampoo, zodat als er vuil aanwezig is in het centrum, zal het ook worden schoongemaakt. Spoel de dreadlocks goed en zorg ervoor dat water per dread bereikt en zorgen ook dat na het wassen van de dreadlocks, is er geen shampoo aanwezig is binnen de dreadlocks. Conditioner moet worden toegepast op elk van de dreadlocks. Na het wassen goed van toepassing, conditioner en kam je haar. Lees meer over hoe je dreadlocks groeien.
De eerste, kam de onderkant van de dreadlocks en dan omhoog bewegen. Veel tijd nodig zal zijn voor het kammen. Maar het is de moeite waard als je niet hoeft uw haar laten knippen voor het wegwerken van de dreadlocks. Nadat u hebt gekamd, alle dreadlocks goed, opnieuw van toepassing conditioner. Laat de conditioner te worden op de hoofdhuid gedurende vijf minuten. Dit zal helpen bij het herstellen van de schade die is veroorzaakt tijdens het kammen van de haren. Volgens mij is dit een betere methode als je niet hoeft aan de dreadlocks te snijden. Het enige nadeel van deze methode is, is het tijdrovend. Lees meer over dreadlocks - hoe te onderhouden.
Afgezien van de hierboven genoemde methoden, kunt u ook proberen de verschillende producten die speciaal zijn ontworpen voor de verwijdering van dreadlocks. Hoe te verwijderen is niet meer je twijfel denk ik. Maar persoonlijk denk ik dreadlocks gewoon geweldig uitzien en mag niet worden verwijderd. Als je niet weet hoe stijl hen, dan dreadlock stijlen voor vrouwen en dreadlock stijlen voor mannen te lezen.

No comments:

Post a Comment