Saturday, 21 April 2012

Hoe u uw naam Na Echtscheiding wijzigen

De meeste vrouwen na een echtscheiding zijn verbonden met een heleboel problemen in de pogingen om de overgang te maken dat het een paar te zijn single. Maar de waarheid is die men nodig heeft om verder te gaan met het leven en opnieuw te beginnen. Ook moet men terug te keren naar een heleboel dingen voorafgaand aan het huwelijk. Een belangrijk onderwerp bij de meeste vrouwen is: 'Hoe de naam te veranderen na echtscheiding'?
Veel van de wettelijke procedures zijn betrokken voor het veranderen van je naam na de scheiding. U kunt ofwel wilt een nieuwe naam krijgen of kunnen graag terug te keren naar uw meisjesnaam. Maar de vraag is, 'hoe verander je naam na de scheiding?' De meeste staten toestemming geven om het gerecht dat uw echtscheiding behandelt, verzoek om een ​​formeel om te veranderen of herstellen van uw naam. U kunt zelfs het advies inwinnen van een echtscheiding advocaat, over hoe u uw achternaam legaal na echtscheiding veranderen, en het verkrijgen van een naamsverandering bevel van de rechter de echtscheiding. Meer over echtscheiding advies.
Welke naam je wilt zo bekend, je moet gaan door een paar juridische procedures over hoe je achternaam legaal te wijzigen. Hier zijn een paar eenvoudige stappen die u moet volgen om de naam te veranderen na echtscheiding.
Hoe het wijzigen van uw naam Legally Na de echtscheiding? ; Allereerst beslissen wat u wilt dat uw naam te zijn. Wilt u liever een nieuwe naam of wilt u bekend door uw meisjesnaam? Als je hebt besloten om een ​​nieuwe naam volledig zijn, maak dan een lijst van alle mogelijke namen en beslist over het zelfde. ; Zodra u hebt besloten uw naam, ga dan naar het kantoor van de griffier's. Je moet de nummer van de zaak en de datum waarop het vonnis van ontbinding is ingediend bij de rechtbank. Voeren ook een aan uzelf geadresseerde en gefrankeerde envelop met je mee. ; Neem de D-20 formulier (verzoek tot herstel van de voormalige naam na het vonnis en volgorde). Dit formulier is verkrijgbaar vrij van kosten. Vul het formulier zorgvuldig met alle nodige informatie. ; Wees alert tijdens het vullen van de vorm, zwarte inkt te gebruiken (bij voorkeur) en specifiek zijn over wat u wilt dat uw nieuwe naam te zijn. Onderteken het formulier in met uw huidige naam of getrouwd naam. ; Na het indienen van het formulier, in de meeste gevallen duurt het niet lang duren voor de rechter om de verandering van de naam goed te keuren. Als dit gebeurt is zou je herkend door uw nieuwe naam.
In sommige staten je niet hoeft te vul het formulier in voor het veranderen van je naam na de scheiding. In plaats daarvan kunt u het verzoek van de echtscheiding advocaat die uw zaak behandelt om een ​​formele aanmelding, dat u terugkeert naar uw oude naam op te nemen. Als uw echtscheiding besluit bevat een opdracht aan uw vroegere naam te herstellen, alles wat je hoeft te doen, is krijgt de gewaarmerkte kopieën van uw document als bewijs van naam te veranderen. U kunt deze officiële document naar een naam te veranderen op uw andere documenten.
Na de goedkeuring van uw nieuwe naam, moet je publiceert een juridische mededeling in de plaatselijke krant van de stad u woont. Hiervoor moet u de kosten te dragen. Vergeet niet uw naam te veranderen op alle belangrijke documenten zoals uw sofi-nummer-kaart, rijbewijs, paspoort, credit / debit card, bankrekening, juridische documenten, enz.
Het proces van het veranderen van naam na echtscheiding is eenvoudig en niet lang duren. Maar tot het in de verwerkende fase, kon je je nieuwe naam te gebruiken voor handtekeningen, maar alleen wanneer deze gepaard gaat met je oude naam. Je zou kunnen tekenen met behulp van een AKA (ook bekend als) gevolgd door uw nieuwe naam. Nu, dat je weet hoe je je naam te veranderen na de echtscheiding, maar het herwinnen van uw meisjesnaam is makkelijker dan de aanneming van een compleet nieuwe naam.
Zodra uw naam is wettelijk veranderd is, zal uw familie en vrienden ook accepteer je naam veranderd. Ook, als u kinderen hebt, maak ze begrijpen over uw echtscheiding en verandering van de naam. Uw kind kan instemmen met de wijziging sneller dan anderen. Als u de achternaam van uw kind veranderen als goed, dan zijn er bepaalde dingen die moeten in aanmerking worden genomen, zoals hoe lang je kind is met behulp van zijn / haar vaders naam, of uw kind minderjarig is, of uw kind is bereid om zijn / haar naam en een aantal anderen te veranderen. Je moet je door de uitspraak van de rechter in deze zaak.
Ja, waarom zorgen te maken over hoe je je naam na echtscheiding veranderen? Volg alle juridische procedures en proberen om opnieuw te beginnen met je nieuwe naam. Nieuwe mensen ontmoeten, vrienden maken en uitgaan. Niet het vertrouwen verliezen en vooruit te gaan in het leven.

No comments:

Post a Comment