Wednesday, 25 April 2012

Karakter Referentie Brieven aan rechter

Het schrijven van een karakter referentie brief aan een rechter lijkt misschien een moeilijke taak, gezien het gewicht het draagt ​​en hoe het zou het leven van iemand die u persoonlijk kent beïnvloeden. Een teken verwijzing brief AIDS in benadrukken van de positieve kwaliteiten en menselijkheid van de persoon, die een misdaad heeft begaan. Het bevat meestal getuigenissen over de verdachte en de wijze waarop zij zijn betrokken bij de gemeenschap en op een persoonlijke basis, met de persoon die de referentie. Deze brieven van referentie kan zeer nuttig zijn bij het verminderen van het vonnis van de beschuldigde, waardoor de rechtbank zien dat hij kan worden hersteld en dat hij spijt heeft van zijn misdaad.
Wie moet schrijven een karakter referentie Brief aan de rechter?
Karakter referentie brieven voor rechter de schijn kan worden geschreven door iedere persoon die persoonlijk kent de verdachte en kon zijn naaste familie vrienden, leraren, coaches, een leider van uw gemeente, kerk of culturele groep, een collega of een baas. De persoon moet beschikken over een goede reputatie zelf. Ze hoeven niet per se te worden van grote klasse, maar moeten iets goeds te vertellen over de verdachte hebben.
Hoe maak je een karakter referentie brief te schrijven aan de rechter? ; Het formaat van de brief is best bewaarde formele als in elk ander karakter referentie brieven, (zie karakter referentie brieven voorbeelden). De brief moet worden gericht aan de rechter, bij voorkeur aan de rechter, (de steekproef van karakter referentie brieven te zien om een ​​rechter hieronder) en moet worden getypt. ; Heeft vermelden dat u zich bewust bent van de beschuldigingen tegen de verdachte, terwijl het schrijven van de brief, en dat hij misschien zelfs schuldig. ; Een korte introductie van wie je bent. Moeten kort en precies. ; Onder meer hoe je gekomen bent om de persoon, hoe lang ken je hem kent en in welke hoedanigheid. ; Je gevoelens op het leren over kosten van de verweerder. ; Instanties van hoe de verdachte hielp je en je denkt dat hij een goed persoon. ; Inclusief de datum en uw handtekening. ; Dos en don'ts van het schrijven van een karakter referentie Brief aan de rechter
Dos: De dingen die belangrijk zijn en zijn toegestaan ​​in een karakter verwijzing brief. ; De titel en de positie van de persoon die geeft de referentie. De brief kan worden geschreven op een briefhoofd, indien beschikbaar. ; U kunt een korte beschrijving of illustratie van incidenten van hoe je weet dat de verdachte een goed persoon, en hoe hij heeft bijgedragen in de gemeenschap opgenomen. ; U kunt ook schrijven over hoe hij berouwvol is en zou graag zijn manieren te veranderen. ; Als u weet van eventuele persoonlijke problemen of situatie die mogelijk de oorzaak van de verweerder om de misdaad te plegen, zou je kunnen stellen dat, maar alleen als het helpt. Zou je kunnen spreken aan de advocaat van de verdachte of de verdachte zelf om ervoor te zorgen indien het goed om deze informatie te vermelden. ; Don'ts: Dit zijn de dingen die er niet best gedaan bij het schrijven van karakter referentie brieven voor rechter optredens. ; Niet schrijven over hoe je wilt dat de straf toe te kennen of te bekritiseren de wet of de politie in uw brief. Dit is niet de plaats om dat te doen. ; Probeer niet te poëtisch of informeel met de toon van uw brief. U bent niet proberen om de rechter te bewegen. Gewoon eerlijk vermelden wat je voelt. ; Lieg niet of zijn dingen die je niet over zeker. Dit zou beschouwd worden als een strafbaar feit. ; Altijd krijg je brief controleren door de advocaat, voordat deze wordt gepresenteerd in een rechtbank. ; Als er meerdere letters, een ieder moet uniek zijn en is daarom raadzaam om afzonderlijk te worden geschreven door de mensen zelf. ; Sample karakter referentie Brief aan een rechter
17 november 2009
Aan,, De veroordeling rechter / De edelachtbare rechter,
Bruce Clark Robinson; Edelachtbare,
Mijn naam is Jack Vanstein en ik ben een medewerker van Franz Motor Company en heb ik gewerkt met Bruce voor de laatste tien jaar. Hij is een goede vriend en zijn kinderen naar school met de mijne. Hij is een hardwerkende persoon en wordt gerespecteerd door iedereen hier op het bedrijf. Er zijn geen klachten tegen hem bij het bedrijf en is over het algemeen een licht en vrolijk persoon. Hij was ook betrokken bij het starten van de onderneming maatschappelijk initiatief groep genaamd Give.Hij is een eervolle persoon en een actieve deelnemer aan maatschappelijke activiteiten.
Ik heb hem gesproken en hij vertelde me over de misdaad die hij wordt berecht voor en hij is in grote spijt van het feit dat hij de gepleegde misdaad.
Met vriendelijke groet,
Jack Vanstein; (handtekening)
Voor meer informatie over deze onderwerpen, lees; Referentie Brieven, Brief Schrijven; een karakter referentie brief aan de rechters moeten niet al te lang met irrelevante informatie of overdreven claims, maar moet zeker dat je alle nodige informatie en details bevatten. Niet schrijven van de brief in een casual mode en vergeet niet te schrijven op een briefhoofd, indien mogelijk. Het karakter verwijzing brief naar een rechter moet worden aangetoond dat de verdedigende advocaat voordat de zaak, om ervoor te zorgen dat het passend en ook om te zien als een van de genoemde punten kunnen worden gebruikt om de zaak te versterken. Alles doen wat je kunt en het beste van hopen.

No comments:

Post a Comment