Monday 16 April 2012

How om een badkamer Sink Ontstopt

Het alarm afgaat, de dag oproepen. Je opstaat, maar zijn half-slaap. U start met het doen van uw ochtend rituelen. Een van hen is je tanden poetsen. In uw half-slaap toestand, opent u de kraan van de wastafel. Een tijdje later zie je vullen met water-up van uw badkamer wastafel! Nu, je bent klaarwakker! Geen zorgen, heeft dit artikel heeft het allemaal over hoe je een badkamer wastafel ontstoppen.
Er zijn vele manieren om een ​​badkamer wastafel ontstoppen. U kunt dit doen handmatig of met behulp van een chemische reiniging producten die beschikbaar zijn in de markt. Ontstoppen badkamer wastafel jezelf, bespaart de kosten van de loodgieter en de verlegenheid van de loodgieter langs opmerkingen over badkamer schoonmaken, zoals Wanneer was de laatste keer dat je je afvoer ontstopt?, Het is een grote klomp!, Enz. Als er water stroomt door de badkamer drain, dan zal het gemakkelijker zijn om badkamer wastafel ontstoppen. Vergeleken met aanrecht, krijgt een badkamer wastafel meer verstopt. In de keuken gootsteen, houdt warm water stroomt, zodat de klomp en andere vettige dingen krijgt opgelost. Ook de dingen die naar beneden de badkamer spoelbak zijn haar, tandpasta, zeep en andere kleverige producten, waardoor de kans op verstopping te vergroten.
Hoe maak je een badkamer wastafel Ontstopt?
Methode 1: heet water; Als de gootsteen is gedeeltelijk geblokkeerd, kan warm water deblokkeren. Giet kokend water in de wastafel te ontstoppen. Wees voorzichtig met pijpen die gevoelig zijn voor warmte, zoals pvc-buizen. Gebruik geen kokend water. Heet water gebruiken.
Methode 2: Het gebruik van zuiveringszout en azijn; Dit is een bekende methode, en kan wonderen doen in bepaalde gevallen. Neem een ​​half kopje soda en giet dit vaststelling van de badkamer wastafel. Nu, neem een ​​kop azijn en giet het door de gootsteen. Wacht een half uur en giet heet water. De baking soda en azijn zal oplossen de klomp, en het warm water zal helpen verwijder slijm kleven aan de binnenkant van de pijp.
Methode 3: Het gebruik van een zuiger, Dit is mijn persoonlijk wapen van keuze. Er zijn zuigers van klein formaat beschikbaar in de markt, met name voor badkamer wastafel. Als u niet beschikt over een kleine zuiger, zal een toilet zuiger ook doen. Het is gewoon dat het gebruik van een kleine zuiger, zal wat water te voorkomen spetteren. Vul de spoelbak pijp met water, nu plaats de zuiger op de afvoer. Giet wat water op de zuiger, totdat de zuiger kop is binnen water. Nu snel mogelijk te beginnen kelderen, doe dit minstens 10-15 keer. Als wat water lekt door enkele vent, vraag dan iemand ter dekking van het achterwerk met een vod. Na unclogging de wastafel, giet wat heet water.
Methode 4: Het reinigen van de Pijp handmatig, maar als het is een harde klomp, verwijdert u de pijp met de hulp van een waterpomptang. Neem nu een draad van een doek hanger. Vorm het ene uiteinde van de draad in een haak, met de hulp van een tang. Wees voorzichtig in die de andere rand. Nu zet deze draad in de pijp en weet de positie van de klomp. Vanaf het einde van de pijp, die dichter bij de klomp, start trekken de klomp. Nu, om schoon de pijp helemaal wat heet water giet in. Als je pijp is in slechte staat of helemaal verroest, passen in de gootsteen met een nieuwe.
Methode 5: Het gebruik van chemische stoffen; Er zijn veel bijtende chemicaliën op de markt beschikbaar. U kunt er een aanschaffen en deze gebruiken om badkamer wastafel ontstoppen. Lees de instructies op het product alvorens het te gebruiken. Veel mensen niet liever met behulp van chemische stoffen als gevolg van de milieuproblematiek.
Nuttige tips; Gebruik rubberen handschoenen voor de veiligheid. ; Gebruik warm water / kokend water volgens de aard van de pijp. ; Als de gootsteen is slecht ruiken, giet azijn in de gootsteen. ; Houd een emmer en mok in de buurt, om het vallende water te verzamelen. ; Houd een doekje handig om de vloer te vegen, om jezelf te verhinderen. ; Als de situatie van de wastafel is nog erger, en je kunt niet de leidingen met behulp van de bovenstaande methoden, een loodgieter bellen. ; De bovenstaande methoden zijn om u te helpen ontstoppen van een badkamer wastafel, maar u kunt de verstopping te voorkomen. Houd heet water naar beneden de badkamer elke week spoelbak voor een schone, ontstopt en geurvrij badkamer wastafel.

1 comment: