Friday, 27 April 2012

Maid of Honor Taken

De meid van eer is het belangrijkste van alle bruidsmeisjes, omdat ze de zorg van vele bruiloft activiteiten voor en tijdens de vieringen. Het bruidsmeisje moet worden met de bruid voor bijna 24x7, na de bruiloft datum is besloten. Dit komt omdat de bruid bijstand nodig heeft in ieder huishoudelijk klusje dat moet worden geregeld voor de bruiloft. Ze heeft behoefte aan een helpende hand of soms, een tweede mening die ze vertrouwt haar hofdame aan haar te geven, zonder in het bezit terug de waarheid. Het bruidsmeisje is van de bruid rechts dame en moet alle het bruidsmeisje taken te verrichten op de huwelijksdag, maar vooral vóór die dag ook.
Lijst van Maid of Honor Taken en verantwoordelijkheden
Zodra u bent aangesteld als hofdame van de bruid, wordt gesuggereerd dat u een record te handhaven, op uw mobiele telefoon of in een notebook / dagboek (wat je met je meedraagt ​​altijd), van het bruidsmeisje rechten checklist.
Bespreek met de bruid over de aard van de bruiloft zij wil. Dit geeft je een idee van wat voorbereidingen u hoeft te doen, vooral als je gaat om een ​​bruids douche te regelen voor haar.
Begint te zoeken naar bruids-winkels die de gewenste bruids accessoires die nodig kunnen zijn voor de typische soort huwelijk dat de bruid en de bruidegom wil hebben. Dit zal alleen nodig als u niet wilt een bruiloft coördinator huren voor het maken van alle regelingen. In het geval dat, u neemt de hulp van een bruiloft coördinator, zal je worden vrijgesteld van de meeste van de regeling lasten en alles wat je hoeft te doen is zorgen voor een constante communicatie met de coördinator.
Volgende ding te doen is om te beginnen onderhouden goede communicatie met de andere bruidsmeisjes als de bruidegom de beste man. Het bruidsmeisje moet worden als een boodschapper voor de bruid, die zal moeten goed communiceren met de bruid en bruidegom de ouders, vrienden en familieleden. Als haar hofdame, moet u haar een bruids douche te gooien en haar een cadeautje kopen voor hetzelfde. Ook een vrijgezellenfeest is een verwachte affaire die moet worden opgevangen door het bruidsmeisje.
Dan komt de bruiloft winkelen. Dit aspect heeft veel geduld en aandacht op de meid van een deel eer is. Nogmaals, het belangrijkste deelaspect van het huwelijk van winkelen is de bruidsjurk. Je moet met haar iedere keer voor haar bruidsjurk proeven en haar eerlijke meningen over de jurk te geven. U moet eventuele wijzigingen voor te stellen indien nodig, op hetzelfde moment te beheren over de bruidsmeisjes 'jurken. Nu, help de bruid winkel voor de rest van de accessoires zoals trouwschoenen, bruids sieraden, bruids make-up, enz. Boek een kapper of een up artist voor de trouwdag te maken.
De bruiloft decoraties en bruiloft catering regelingen zal moeten worden onderzocht door het bruidsmeisje. Hoewel het bepalen van de locatie, het menu en het interieur van de receptie, zal de bruid hebben uw hulp nodig en opvattingen. Ook, zoals de meid van eer, je moet de bruid te sorteren op de gastenlijst, repetitie diner en trouwkaarten te helpen, plaats, enz.
De repetitie diner is een ander belangrijk evenement voor de bruid en de bruidegom. Het bruidsmeisje wordt verondersteld om uit te kijken voor eventuele kleine details die mogelijk zijn gemist in eerste instantie uit en de bruid ze op te lossen vóór de trouwdag te helpen.
De zeer belangrijke bruiloft bruidsmeisje rechten begint op de trouwdag, wanneer zult u de bruid overal escort, haar helpen om klaar te krijgen, help haar op haar jurk en make-up, neem haar mee naar de schoonheidssalon, indien nodig en de het belangrijkste van alles, is het verzorgen van het huwelijk van de bruidegom de ring. U zult ook getuige van het huwelijk en tijdens het huwelijk zal hebben voor de traditionele bruidsmeisje taken uit te voeren als het vasthouden van de bruid boeket, overhandigde haar de ring, het strekken haar jurk, het verzorgen van de bezittingen van de bruid en geschenken, enz. Tijdens de bruiloft de receptie zult u een toespraak ter ere van de pas gehuwden en een toast te maken voor hen. U zult een heleboel Denk van tevoren na over de hofdame meningsuiting ideeën en een korte en zoete toespraak voor te bereiden.
Laatste maar niet de minste, in feite de belangrijkste taak van het bruidsmeisje is om een ​​sterke steun voor de bruid emotioneel,, vooral als de bruid wankelt of wordt over-sentimentele wat gebeurt een hoop, omdat de bruid in onder extreme stress van de bruiloft. Ze kan vertrouwen in u met enkele van haar diepe en donkere geheimen. Het is uw plicht om hen zoveel mogelijk te houden voor u en niet onthullen ze onder alle omstandigheden. De bruid moet zekerheid over haar huwelijk en als haar bruidsmeisje moet je ervoor zorgen dat ze het gevoel bevredigd over het door het uitvoeren van al uw bruidsmeisje taken met toewijding.

No comments:

Post a Comment