Friday, 20 April 2012

Seal en verzenden Trouwkaarten

Het zegel en stuur huwelijksuitnodigingen zijn gemaakt van eco-vriendelijk materiaal dat kan worden gerecycled en de kaarten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een van de belangrijkste voordelen van deze uitnodigingen is dat een envelop niet verplicht is en de zaak of de inhoud in te dienen is gemonteerd op de 6x17 (ong.) bladen die zijn afgedrukt op beide zijden. De inhoud van de kaart bevat de aankondiging, informatie over de receptie, dans, diner, een foto, accommodatie informatie voor de gasten en de nodige illustraties.
Gemak en betaalbaarheid; De betaalbaarheid en gemak factoren hebben de zeehond en uitnodigingen verzenden populair. A 0,28 dollar postzegel is vereist om deze kaart te versturen. De antwoordkaart die u moet echter worden aangebracht met een stempel te maken het gemakkelijk voor de gasten.
Montage; De pre-gemarkeerde vouwlijnen van de zeehond en kaarten sturen helpt bij het eenvoudig te monteren. Een decoratieve afdichting wordt gebruikt om de kaart goed te sluiten.
Afdichting en Uitnodiging verzenden Producten; De verschillende afdichting en stuur uitnodigingskaarten beschikbaar in de markt worden beschreven in de volgende paragrafen.
Gebied van groen: Dit groen gekleurde kaart kost $ 4.1 en de bloem design geeft het een veer niet aanraakt. Het gebruik van zilver of een andere licht gekleurde inkt is niet aan te raden voor deze kaart. De uitnodiging kaart heeft een ronde afdichting en ruimte toegewezen voor het retouradres zowel op de geperforeerde reactie briefkaart en achterflap.
Faded Bloemen: De kaart is licht bruin van kleur en heeft een verwelkte rozen bedrukt op de linkerkant. Een duidelijke zegel is opgenomen in deze kaart, vanwege het unieke ontwerp waarover zij beschikt. De kaart is geprijsd op 4,67 dollar en heeft de afmetingen 5 5 / 8 x 4 als in opgeklapte toestand.
Opvallend Silver Seal 'n Verzenden: De look van deze prachtige, zilverkleurige kaart is uitgebreid met een vleugje glans. Het is mogelijk om het uiterlijk en de inhoud die wordt gepresenteerd op de kaart. Men kan beslissen over de kleur inkt, belettering stijl en het ontwerp moet worden gebruikt voor decoratie.
Dancing Libellen: Deze kaart kost $ 4.1 en beschikt over libellen. Het heeft ook een geperforeerde reactie kaart en de namen van de bruid en bruidegom zijn afgedrukt op de top. Het ontwerp van deze kaart bevat de ronde afdichting en ruimte voor het retouradres dat is gereserveerd op de de achterflap alsmede de briefkaart te reageren.
Charmant in het wit: De prijs van dit zegel en zendt bruiloft uitnodiging kaart is € 3.28 en de witte kleur maakt het perfect voor zulke gelegenheden. Men kan kiezen voor de relevante inkt kleur die het thema en het ontwerp van de kaart past in om het aan te passen. De geperforeerde kaarten aan deze trouwkaart helpt de gasten om gemakkelijk te reageren.
Gewoon zwart: Deze kaart is ontworpen met behulp van een combinatie van zwart en witte kleuren en kost rond de $ 4. De zwarte kleur geeft de kaart een stijlvolle look en maakt het perfect voor de gelegenheid van het huwelijk. Net als de andere kaarten bovengenoemde, deze kaart heeft ook een reactie section gescheiden door een geperforeerde lijn.
Gold Trim: De grootte van deze kaart is 5 x 3 ¾ en het kost $ 4. De gouden folie trim verbetert het uiterlijk van deze kaart en de inkt kleur, belettering stijl, bruiloft poëzie (inhoud), enz., kan worden aangepast aan de keuze van de afzender.
Het zegel en stuur huwelijksuitnodigingen zijn niet alleen eco-vriendelijk en kosten-effectief zijn, maar ook decoratief in verschijning. De eenvoudige uitstraling van deze kaarten maakt hen opvalt in de hele boel van dure en uitvoerig ontworpen trouwkaarten.

No comments:

Post a Comment