Monday, 23 April 2012

Hoogtepunten voor Brown Hair

Bruin haar is een schoonheid op zich. Te versterken en verder benadrukt door zijn uiterlijk, mensen over het algemeen krijgen haar hoogtepunten gedaan. Laat mij u eraan herinneren, bruine kleur, speciaal als het gaat om bruine haarkleur, kan niet worden gekozen als een kleur, aangezien er vele tinten van bruin. Dezelfde manier kan iedereen die heeft bruin haar niet dezelfde schaduw van bruin. Daarom, afhankelijk van de schaduw van het haar, geschikt hoogtepunten voor bruin haar moeten worden gekozen. Lees meer over haarkleuring ideeën.
Hieronder volgt een lijst van bruin haar tinten en de hoogtepunten die bij hen passen.
Diepste Brunette en Dark Brown - Deze twee zijn de donkerste van alle bruine tinten, hoewel donkerbruine aanzienlijk kan worden opgemerkt, diepste brunette ziet eruit als zwarte van een afstand. Benadrukt dat deze schakering van bruin past bij zijn koper, kastanjebruin en rijke chocolade Ones. Als je iets meer willen heldere, kunt u terecht voor honing blonde highlights.
Chocolate Brown - U kunt de goudglans hoogtepunten of lichte kastanjebruine hoogtepunten van deze schaduw van bruin haar, als je een funky look. Voor fatsoenlijk hoogtepunten over chocolade bruine haarkleur, kun je gaan voor donkere goudblond hoogtepunten.
Chestnut Brown - De meest geschikte hoogtepunt voor kastanjebruine haarkleur zal zijn strepen van de rijke goudbruin. U kunt dragen deze look comfortabel op een feestje of bij een vergadering, omdat het lijkt funky als fatsoenlijk. Goud blonde highlights maken de perfecte 'highlighting' factor voor de kastanje haar.
Medium Brown - Als je middenbruin haar kleur hebben, hoogtepunten roodblond onder fatsoenlijke markeren optie overwegende as blonde strepen krijgt u de funky look die een nacht partij goed uitkomt. Volgens de graad van jazzy look die u wilt, kunt u de kleur kleinere of grotere strepen.
Golden Brown - Golden roodblond hoogtepunten zal een geweldige keuze voor goudbruin haarkleur. Licht kastanjebruin en licht goudblond hoogtepunten meng goed met gouden bruin haar, waardoor ze zien er heel natuurlijk.
Kastanjebruin - Koper rood en vuur rode accenten geven een vurige uitstraling aan uw kastanjebruin haar. Afhankelijk van de schaduw van Auburn kon je intensivering van de roodheid. Koperrood zal kijken fatsoenlijk overwegende vuur rood is een totale partij markeringskleur. Donkere roodblond en aardbei goud blonde highlights geven een natuurlijk gevoel wanneer strepen op kastanjebruin haar. Donkerbruin goed gaat met donkere kastanjebruine en je kunt donkere auburn proberen hoogtepunten op licht kastanjebruin haar.
Light Ash Brown - Als je bent gezegend met licht natriumcarbonaat bruine haarkleur, zilvergrijs mat en licht natriumcarbonaat blonde mat kijken absoluut stijlvol en elegant. Ook light ash blonde highlights kan de licht natriumcarbonaat bruine haarkleur past goed genoeg.
Licht Bruin - Je kunt eigenlijk hebben een breed scala van hoogtepunten, dat het licht bruine haarkleur kan evenaren. Veel van de rode en blonde highlights zal veel echter kijken op licht bruine kleur, als je een funky en gedurfde look wil, probeer dan vet blonde highlights.
Met nadruk op je haar voor het eerst, niet alleen heb je na te denken over je natuurlijke haarkleur, kun je zelfs de kleur van uw ogen en uw huid te overwegen. Als je al je haar geverfd met hoogtepunten of een andere kleur haarverf, denk goed na over de kleur van de resulterende haar of highlights als u van plan bent om overlap het vorige hoogtepunt kleur met de nieuwe. Er zijn manieren van het verwijderen van haarkleur die je kunt gebruiken als u niet wilt dat uw vorige haarkleur te mengen met degene die u wilt nieuw toe te passen. Lees meer over haarkleur remover.
Als je aan het doen zijn de haarkleur hoogtepunten thuis, vergeet dan niet om de veiligheidsvoorschriften en de juiste procedure voor de toepassing van de hoogtepunten volgen. Hoogtepunten voor bruin haar zeker een extra schoonheid ster om je persoonlijkheid. Kies de juiste hoogtepunten voor het markeren van bruin haar en krijg dat prachtige blik op de aandacht te trekken dat je altijd naar verlangd.

No comments:

Post a Comment