Sunday 15 April 2012

Tapijttegels voor Stairs

Het beste alternatief voor tapijt kamerbreed is de tapijttegels voor trappen. Ze zijn ontwikkeld en gebruikt in tehuizen voor meer dan 50 jaar. Tapijttegels voor trappen zijn verkrijgbaar in vele modellen en kleuren die er aantrekkelijk uitzien en verbeteren van de uitstraling van het huis. Ze ook trappen meer veilig te maken voor het klimmen, met name voor ouderen en kinderen, die het gezicht kans van slip op de gepolijste tegels van de trap. Tapijttegels zijn ook bekend als zachte modulaire vloeren of tapijt in een doos. Lees meer over Berber tapijt tegels.
Installatie van tapijttegels voor Trappen
De tapijttegels voor de trappen zijn relatief eenvoudig te installeren en een sterk onderbouwd zijn. Zo, ze vereisen geen onderlaag of lijm en is er minder afval geproduceerd in het geval van asymmetrisch vormgegeven kamers, in vergelijking met andere vloertypen. Zoals de tapijttegel installatie is relatief eenvoudig, je kan leg ze zelf en bespaar een hoop geld die je nodig zou hebben in het geval van professionele installatie. Als je toevallig om schade of zelfs een tegel te breken, zal het niet opleveren veel van een probleem, als je kan gewoon vervangen door andere tapijttegels voor trappen. Zo, het is een zeer kosteneffectieve oplossing van het installeren van tapijttegels voor uw kamers.
Voordat u begint tapijttegel installatie zorgvuldig meten van de lengte en breedte van de afzonderlijke trappen. De lengte maatregelen moeten worden verdeeld, waarbij de lengte van een tegel. Het aantal tegels moeten worden afgerond op het dichtstbijzijnde gehele getal. De breedte van de trap moet worden gemeten en verdeeld met de breedte van een tegel. Nogmaals, ronden het antwoord op het dichtstbijzijnde gehele getal. De lengte en breedte u berekend, moet worden vermenigvuldigd met elkaar. Dit geeft je het antwoord op aantal tegels voor elke trap. Vervolgens bepalen de tegel richting en ervoor te zorgen dat alle tegels lopen in dezelfde richting. U kunt gebruik maken van een krijt om plannen uit de lay-out van de tapijttegels.
Toepassing dubbelzijdig tapijt tape op de hoeken van het tapijt vierkante of trek de lipjes op de plakstrips die aanwezig zijn op sommige tapijttegels. Verspreid de lijm gelijkmatig op de trap, zoals ongelijke lijm leiden tot hobbelige trappen. Leg de eerste tapijttegel op zijn plaats en zorgen voor het wordt geplaatst in een goed afgestemd manier. Andere plaats tegels langs de randen in dezelfde richting. De afgesneden randen van de snede tapijttegels moeten worden geplaatst, tegen de muur. Als u een tegel snijden, een mes gebruiken en recht afgesneden. Gebruik een neuzen bij de toepassing van tapijttegels op de trap. De richting van de tegels moet zodanig zijn dat zij naar binnen gericht op de treden en naar beneden van de trap. Als je nog twijfels hebt of verwarring, raadpleeg de fabrikanten instructie op de tapijttegel dozen. U kunt meer informatie over tapijttegel installatie in de exclusieve artikelen:; Tapijttegels Installatie; Hoe Tapijttegels installeren; soorten en maten van tapijttegels voor Trappen
Deze eenvoudig te installeren tapijttegels kan worden gebruikt als een muur naar de kamer van de dekking, het gebied vloerkleed of als runner voor de gangen en galerijen muur. U kunt installeren deze tegels rechtstreeks over de bestaande tegels of linoleum vloeren. Deze tegels kunnen eenvoudig worden verwijderd voor reiniging en kan worden vervangen door nieuwe zelfklevende schijven.
Vind je vele stijlen en kleuren van tapijttegels voor de trappen die uw interieur en kleur overeenkomen. U kunt zelfs mix verschillende ontwerpen en creëren van een patroon van je eigen. De afmetingen van tapijttegels variëren naar gelang van de fabrikant. Vindt u 18 bij 20 en 24 door 24 grote vierkante tegels. U kunt kopen tapijttegels voor de trappen in een set van 3 tot 15 en zelfs kiezen voor mensen met een pre-cut lijm inpakken. U moet ervoor zorgen, je bent een trap tapijttegel en niet de reguliere tapijttegel kopen. Je kunt onderscheid maken tussen de twee in de reguliere tegels zijn groter in omvang en rubber wordt gebruikt bij de trap tapijttegel, in plaats van lijm op de reguliere.
Tapijttegels voor trappen zijn goede opties voor het versieren van uw huis en zal nog vele jaren. Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig produceert tijdens de installatie van tapijttegels. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken met een stofzuiger en de morsingen snel kunnen worden gereinigd. Vraag het aan de plaatselijke dealer voor meer informatie over tapijttegels voor trappen en te investeren in een lange termijn, kosteneffectief home decor accessoire.

No comments:

Post a Comment