Friday 6 April 2012

Hoe Nail Polish Verwijderen uit Carpet

Wat als je dochter morsen nagellak over je nieuwe en veel dure tapijt? Wat een ramp! Waarschijnlijk dat is uw reactie. Gewoon kalm te blijven, is er geen reden zich zorgen te maken omdat deze nagellak vlekken zijn helemaal niet permanent. U kunt eenvoudig verwijderen uit je het tapijt. Ja natuurlijk, zonder de charme van je favoriete tapijt. Hoewel de aanblik van dat gemorste nagellak geeft je het gevoel dat het zal worden gewoon onmogelijk om hem eruit te halen, het is echt niet. Hoe zit het met een donkere nagel lak schaduw, als een hete zoek kastanjebruine kleur? Ongeacht welke nagellak is, lees dan gewoon verder om te leren hoe je nagellak te verwijderen uit tapijt.
Het verwijderen van Nail Polish uit het tapijt; Hier zijn een aantal eenvoudige trucs van tapijtreiniging waarmee je kunt leren hoe je nagel uit polish van tapijt.
Onthoud het volgende voordat u begint met het proces: Het is beter om de nagellak droog vlek voordat u het probeert te verwijderen. Proberen om de natte vlek kan verwijderen verspreid rond het verhogen van de gekleurde gebied. Zodra het volledig droog is, schraap het grondig. Verzorgen van het tapijt terwijl je dit doet. Ook, voordat u probeert een van deze op uw vlek, probeer ze te gebruiken in een klein hoekje van uw tapijt om te controleren of de kleur van het tapijt wordt gehandhaafd. Anders, zal u de vlek met succes, maar een wittig patch laat in hetzelfde gebied.
Nagellakremover, Doe een beetje aceton vrije nagellakremover in het centrum van de vlek en laat het door het gebied binnen te dringen voor een korte tijd. Voorzichtig Dep de vlek met de keuken papier, niet wrijven over de vlek. Dit zal de overdracht van de nagellak op de keuken papier. Laat de vlek volledig droog is.
Raam / Glass Cleaner; Gebruik een raam of glasreiniger om zich te ontdoen van de nagel verfvlekken. Dit staat bekend als een beste tapijt vlekverwijdering methode en geeft een goede en onmiddellijke resultaten. Wrijf het over de vlek met een utensils wasser en vervolgens met een vochtige katoenen doek.
Scheerschuim; Neem de witte scheerschuim, dit is goed voor uit te trekken nagellak. Let wel, niet kiezen voor de gel soort, ga dan voor de gewone witte schuimende soort. Doe dit over de vlek en wrijf de vlek in een cirkelvormige beweging met een schuurborstel of een nagelborstel. Als u klaar bent, wrijf het in met een vochtige doek.
Amylacetaat; Breng amylacetaat op de nagellak vlek. Maak een absorberend pad met amylacetaat en gebruik deze om de vlek te dekken. Na 15 minuten, draai deze vlek door krabben zij herhaaldelijk. Wees niet te hard terwijl je dit doet, kan het tapijt beschadigen. Nu, maak deze schoon met een droge reiniging oplosmiddel.
Aceton, Neem een ​​handdoek en laat deze in aceton. Dep deze handdoek herhaaldelijk over de nagellak. Zodra het tapijt vlek is verdwenen, spray dit gebied met water. Met een droge handdoek, schar het gebied droog hem af.
Zuiveringszout; Zuiveringszout is een geweldige ingrediënt om deze vlekken te verwijderen. Meng het met warm water tot een pasta en op de gekleurde gebied toe te passen. Na enige tijd kunt u schrobben met een borstel en eindig door drogen met een vochtige doek.
Warm water; Neem warme water in een kom en een vegen doek. Eerste blot de overtollige nagellak en wrijf de overgebleven met de vochtige doek. In dit geval moet je snel handelen, niet wachten tot de vlek te drogen. Dit moet goed werken als de lak is licht van kleur en de laag is niet veel dik.
Niet u ermee akkoord dat, hoe je nagellak te verwijderen uit tapijt niet is een grote vraag. Nou, probeer dan deze vlekken te verwijderen methoden en laat het me weten. All the best!

No comments:

Post a Comment