Tuesday, 17 April 2012

Hoe kan ik haar te houden Straight Langere

Straightenen je haar is een ding en het onderhoud van de rechtgetrokken haar over een lange periode van tijd is een hele andere kwestie. Mensen met van nature krullend of golvend haar ervoor kiezen om hun haar glad door verschillende manieren. Het gebruik van chemische behandelingen of strijkijzers, zijn tijdelijk haar ontkrullen technieken. Zodra je je haar nat zou het waarschijnlijk krullen terug naar zijn oorspronkelijke stijl, verpest al je harde werk in een keer. Omgevingsfactoren zoals luchtvochtigheid en mist kan ook resulteren in je haar krullen eerder terug dan je wilt. Dus als je een van die mensen zich afvragen hoe het haar rechtdoor langer, dan zijn hier een paar tips om u te helpen op weg naar prachtige zoek steil haar.
Tips over hoe Straight haar te houden
Ontkrullen Hair Care Products: Als je eenmaal je haar rechtop, moet u een paar haarverzorgingsproducten, zoals, het gebruik ontspannen shampoos en conditioners die zullen bijdragen tot het behoud rechtte haar. De meeste van deze ontkrullen shampoos en conditioners zijn siliconen, polymeren en andere conditionering agenten die helpen bij het verzwaren van het haar na het wassen en ook de strijd van de natuurlijke neiging van het haar omhoog te krullen. U kunt ook gebruiken voorafgaand aan straightenen je haar voor het bereiken van de beste resultaten. Check out het haar steil producten door Herbal Essences of Jonathan Weightless smoothing producten.
Ontkrullen Irons: Kies een goede kwaliteit haarijzer die het mogelijk maakt de warmte binnen te dringen de haarschacht. Professionele stijltangen zijn een beetje duur, maar ze zijn meer effectief in het houden van uw haar steil voor een langere periode. Niet alleen hebben deze strijkijzers meer geconcentreerde warmte die vrijkomt in vergelijking met een goedkope strijkijzers, maar ook gebruik van keramische materialen die schade aan uw haar te voorkomen.
De toepassing van Straightening Serums: Richten serums en crèmes worden gebruikt om droog en pluizig haar controle. Ze helpen beschermen het haar tegen de hitte en zijn nuttig voor vrouwen die gevoelig zijn voor kroeshaar in vochtige of droge weersomstandigheden. De siliconen en de zalf in deze crèmes beschermen het haar tegen vocht en vocht. Dus als je als bedoeld benieuwd hoe haar te houden recht in vochtigheid en droge omstandigheden, het strekken serums zijn zeker het antwoord voor uw weerbarstige haar ellende.
Gebruik een Hairspray: Lamineren haarlak werkt geweldig op rechtte haar en houdt je haar meteen voor een lange periode van tijd. Spuit ze op de top als de binnenkant van het haar en kijk naar het extra gewicht plat your onhandelbaar haar.
Drogen van uw haar: Voor het drogen van uw haar gebruik van een föhn met een blaasmond en een platte borstel en kleine gedeelten tegelijk doen. Begin met de onderste laag van je haar en werk je weg naar de bovenste lagen. Zodra je haar helemaal droog is, zet u de droger op de koele lucht stand en blaas af te drogen.
Houd je haar steil Overnachting: Een van de meest gestelde vragen is, hoe houden haar steil 's nachts? Nou, haar dat rechtgetrokken moet worden verpakt in de nacht. Dit zal helpen verlengt de rechtheid van je haar. Wikkel je haar kam het rond zodat het wraps in een cirkelvormige setting rond je hoofd en gebruik vervolgens haarspelden om je lokken veilig in verschillende plaatsen. Ik hoop dat je nu begrijpt hoe het haar recht te houden tijdens het slapen.
Deze tips over hoe je haar te houden direct na het rechttrekken proces, kan helpen om je haar meteen voor een langere periode. Echter, de belangrijkste factor voor het behoud van rechtte haar voor lang is de juiste haarverzorging. Denk aan de extreme hitte geen schade veroorzaken aan de haren en kunnen schadelijk zijn voor het. Dus dingen als föhnen je haar of borstelen te vaak schade kunnen veroorzaken aan. Conditie en regelmatig hydrateren uw haar en vermijd overmatig gebruik van haar producten rechttrekken. Er zeker van uw mooie haren blijven recht voor een veel langere periode.

No comments:

Post a Comment