Monday 9 April 2012

Het overwinnen van angst voor afwijzing

Jongens, laat me belijden met u een feit van het leven. Niets komt naar u toe, op haar eigen, andere dan de liefde van je familie, wel mag worden. Het leven is een gemiddelde teef, die zal je breken, tenzij u klaar om te vechten voor wat je wilt. Voor alles wat je wilt, je moet een inspanning, met inbegrip van geluk te maken! Hetzelfde is het geval met het overwinnen van angst voor afwijzing in relaties en andere aspecten van het leven. Als u niet uit venture van uw cocon, als je niet opbrengen de moed om een ​​jongen of een meisje uit te vragen, ga je om alleen te sterven. Periode Geloof me, alleen zijn is zwaar en ellendig en u niet wilt dat! Dit artikel is bedoeld om u wat advies over het overwinnen van de angst voor afwijzing en gaan voor je geluk in het leven!
Tips voor het overwinnen van angst voor afwijzing, angst is een hindernis die blokken mogelijke nieuwe ervaringen en mogelijke toekomsten. Elke keer dat u aan angst, haar greep op je krijgt sterker tot bezwijken te vrezen is een gewoonte. De manier om angst te overwinnen, is om het gezicht, in plaats van weg te lopen van het. Hier zijn enkele tips over het overwinnen van angst voor afwijzing en het omgaan met afwijzing in het algemeen, vooral voor jongens.
Kijk naar binnen en te onderzoeken wat is You Back Holding; Het eerste ding om te doen is onderzoeken wat is dat je bedrijf terug van het ontmoeten van nieuwe prospects en dating. Wat is de bron van angst voor afwijzing? Is het een vroegere relatie debacle? Is is gewoon je verlegenheid? Voordat u deze angst voor afwijzing te overwinnen, moet je naar de bron van deze angst. Welke reden dan ook is, heeft dit een nadelig effect invloed gehad op je zelfbeeld en je mening over jezelf. Omgaan met afwijzing in relaties is een deel van het opgroeien, die ieder van ons moet doorlopen. Het is tijd om opnieuw uit te vinden dat zelfbeeld. Je bent niet wat anderen denken over jou. Je bent wie je denkt dat je bent. Er is een subtiel maar essentieel verschil tussen de twee dingen. Begrijp dat en alles wat positief is in je ziet. Denken is positief de sleutel!
Open Up Your Mind, In onze geest, zijn er superposities van meerdere vertekeningen of vooroordelen, bedrukt na verloop van tijd door middel van ervaringen en misvattingen, die schering en vervormen de werkelijkheid op keer. Ze maken onze kijk op de wereld verwrongen en vervormd en in de buurt, een keer open geest. Stoppen met verhuur van de vooroordelen over het verleden relaties bedrijf je terug, van venturing in om een ​​nieuwe. Alleen maar omdat een relatie mislukt, betekent niet dat elk van de toekomst die gedoemd zijn! Er zijn altijd mogelijkheden, als je je geest open voor mogelijke toekomsten!
Zonder risico's, Er zijn nog geen winsten; Vergeet niet jongens, zijn er geen winst zonder risico's. Wat kan er gebeuren in het ergste geval, als je vraagt ​​een meisje? Ze kunnen weigeren. Dat is alles wat kan gebeuren, op het meest! Wanneer een meisje dat je afwijst, zelfs zonder dat u, kan het zelfs niet worden aangemerkt als een afwijzing. Dat komt omdat, ze heeft niet eens gekregen om u te weten! Het is haar pech dat ze de kans om een ​​grote vent als je te ontmoeten verloren. Dat is hoe je moet denken!
Geen spijt van!; Een principe dat kan je motiveren om uit je schelp en u helpen bij het overwinnen van de angst voor afwijzing is de 'No betreurt' principe! Er is dit meisje heb je een crush op sinds eeuwen, die u niet in staat geweest om mee uit te vragen, uit angst voor afwijzing. Je kunt kiezen uit 2 mogelijkheden: De ene is voor losers, die nooit kunnen komen met de moed om haar mee uit te vragen en te sterven betreurend dat voor eeuwig. De andere is voor winnaars of dudes die besluiten om geef het een schot toch, omdat ze geloven in het sterven zonder spijt! Ongeacht het resultaat zijn, kunnen ze verder gaan met geen spijt van! Zodra u leren hoe om te gaan met afwijzing, zal je leven je open met mogelijkheden!
Lees meer over:; Relatie advies; Relationshipt issues; Relatie break-ups; Op het einde, het allemaal gaat over vertrouwen en geloof in jezelf. Het meisje van je dromen is niet van plan om te komen en in je armen vallen. Je moet er uit te gaan en haar te vinden en een paar afwijzingen risico op de weg. Omgaan met afwijzing bij het dateren is een onderdeel van het spel. Niet laat een afwijzing sluit deuren naar andere mogelijke toekomsten, dat je zou kunnen hebben. Geef het een schot en sterven zonder spijt! Hopen dat deze tips over het overwinnen van angst voor afwijzing het werk voor u!

1 comment: