Sunday 29 April 2012

Anger Management tips voor volwassenen

Woede! De meest gevaarlijke en waarschijnlijk de meest ongewenste uiting van menselijke emoties! Woede is een natuurlijke neiging in het wild levende dieren, in feite is hun aard! Maar bij de mens is een geleerd expressie. We hebben de neiging om te zien boze mensen vanaf onze kindertijd en te ontwikkelen in ons. Woede, vele malen blijkt schadelijk voor zowel ons als anderen, zo niet altijd fysiek, dan toch zeker je boosheid en wrede woorden, de persoon voor je pijn te doen!
Woede is een gevolg van diverse omstandigheden, maar de intensiteit van woede, hangt af van persoon tot persoon en van situatie tot situatie. Woede is veroorzaakt als gevolg van frustratie, ego, egocentrische gedrag, druk en stress, angst of een gevoel van onveiligheid. Sommige mensen worden verondersteld om boos over iets! Daarom, hoewel deze zijn enkele vaak afgeleid conclusies, elk en iedereen van ons hebben onze redenen voor boos! Maar, is er een manier om onze woede te beheersen? Misschien is de beste manier is zelfbeheersing! Ik ben het eens, het is niet gemakkelijk voor iedereen, maar zelfbeheersing is zeker een van de beste anger management strategieën voor zowel volwassenen als kinderen. Zijn er nog meer woede beheer tips en technieken? Ja zeker! Hier zijn een aantal van hen uitgelegd in het kort ... Lees meer over stress management.
Anger Management Tips voor Kinderen en Volwassenen
De volgende zijn enkele woede beheer tips voor kinderen en volwassenen. Alvorens in te gaan op de tips te bespreken, zou ik zeggen dat deze tips niet volledig zouden je boosheid teniet te doen, maar natuurlijk, deze zou helpen bij het te verlagen, tot een grote mate. Dus lees verder voor een aantal woede beheer tips voor volwassenen en kinderen.
Erachter te komen wat en waarom!; Woede is een uitdrukking die belast is met de fysieke en mentale uw lichaam controles neemt en onbewust dwingt je gedragen ruw en wild! Je weet hoe gevaarlijk een dergelijke gedrag kan draaien! Dus om dergelijke situaties te vermijden, kijken wat de precieze oorzaak van je woede. Natuurlijk, dit is onmogelijk wanneer je eigenlijk boos, want dan zult u niet in een toestand te begrijpen en alles te analyseren! Probeer dit uit, als je zijn cool, stil, kalm en misschien als er niemand om je heen. Zoek uit wat maakt je boos! Recall een bepaalde situatie uit het verleden en ontdek wat er precies maakte je boos en waarom? Identificeer wat meer gevallen en dingen die gemaakt / maak je boos. Maak een notitie van al deze dingen in een notebook. Begin met je huis en gezin. Verder te denken over de werkplek, health club, feesten, enz.
Probeer te zwijgen!; Eerlijk gezegd, dat is niet helemaal makkelijk! Ik bedoel alleen maar te vertellen dat iemand om te blijven zwijgen in boze situaties is zeer eenvoudig, maar wordt eigenlijk niets over dergelijke gelegenheden, is niet ieders kopje thee! Echter, probeer te zwijgen. Spreek niet veel! Of als je het moeilijk vindt om te blijven zwijgen, meteen uit te lopen van de plaats en alleen zitten voor bepaalde tijd. Praat met iemand anders op een ander onderwerp en proberen om de situatie te vergeten. Luister naar uw favoriete muziek, ga voor een wandeling, maar zorg ervoor dat u mijl afstand van de woede opwekken situatie! Lees meer over hoe om te gaan met vervelende mensen.
Controle over de situatie!; Zoals ik al eerder zei, woede is zo'n krachtige expressie dat het je hele lichaam, geest en ziel controles. Maar hier, in de verovering van winnen woede, moet u de situatie onder controle en niet de situatie waarin u de controle door het maken van je boos, schreeuwen en doen rare dingen te laten! Het regelen van de situatie is niet zo gemakkelijk, maar als je eenmaal leert om stil te blijven boos gelegenheden, bent u al halverwege! Nu hoeft u alleen maar in te gaan op de situatie en met uw werk te hervatten of anders te sorteren op de zaak te proberen, met veel assertiever en WIN - WIN gedachten in het achterhoofd. Probeer stil en houden van uw zintuigen cool is de meest effectieve techniek van de controle op de situatie. Lees meer over het oplossen van conflicten strategieën.
Wijzig de denkpatroon!; Vaak op onze werkplek of thuis, we boos als we de muziek uit onze superieuren te horen! Dit resulteert in een lange egocentrische proces, waar 'ik' is de belangrijkste kwestie. Echter, bij zulke gelegenheden, proberen om uw denkpatroon te veranderen voor bepaalde tijd en denk dat 'hem' in plaats van 'ik'! Zet jezelf in de schoenen van de persoon en vervolgens kijken naar de hele film. Visualiseer de situatie van een grotere hoogte, waar je in staat om een ​​groter beeld te krijgen en alle anderen die zouden worden aangetast omdat je onbeleefd en boos gedrag zien. U zult beseffen uw fout binnen enkele minuten, uren of dagen, maar ik weet zeker dat je zal op een bepaald punt van de tijd! Het realiseren van uw fout zelf is een geweldige prestatie en dit zal de controle van uw woede over soortgelijke situaties in de toekomst.
Afgezien van deze woede beheer tips voor volwassenen en kinderen, kunt u ook proberen een aantal technieken, zoals het stoppen van je denkproces en diep ademhalen voor 3 keer, of je kan gewoon het hoofd voor een fysieke activiteit die u kalmeren. De hierboven genoemde woede beheer tips zou klinken een beetje gevorderde voor kinderen. Dus als een ouder, het is uw plicht om ervoor hem / haar het belang van al het bovenstaande te begrijpen zei tips. Veel een keer, voorwaardelijke liefde is de belangrijkste reden voor woede en frustratie bij kinderen. In dergelijke gevallen, ervoor te zorgen dat je niet vaak de voorwaarde stellen voor hen, terwijl veelbelovende iets. Soms braken de woede en gevoelens is een goede techniek. Laat al de woede naar buiten komen van uw kind, hem alleen laten voor een keer, maar ook een oogje houden op hem, als hij zich kan kwetsen in deze cursus! Neem ze mee voor een ritje of gewoon lopen of hen te overtuigen om met je spelen, zou dit helpen hen te vergeten al de woede.
Lees meer over,, Hoe om te gaan met woede; Anger Management voor kinderen; Anger Management Technieken voor kinderen en jongeren; Anger Management Techniques for Children, boosheid, hoewel wordt gezegd dat het een gevaarlijke uitdrukking zijn, is het niet altijd slecht! Het uiten van uw woede over iets, noodzakelijk en soms geloof me, beheerste woede op een dergelijk recht gelegenheden zeker wonderen! Dus volg de hierboven genoemde woede beheer tips voor volwassenen en probeer om je woede te beheersen. Vergeet niet, dan boosheid is er niets, maar berouw op fouten! Dus Take Care!

No comments:

Post a Comment