Tuesday, 10 April 2012

Hoe Carpet lijm te verwijderen

Tapijten zeker voeg een accent aan het interieur. Tapijten zijn zeer trendy en ze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van ontwerpen ook. Wanneer het noodzakelijk is om de tapijten, vooral de gelijmde vloerbedekking te verwijderen, de scène achter het tapijt is niet zo mooi. Als de tapijten worden vastgelijmd aan de vloer of de betonnen muren, ze weten echt wel heel eigenwijs op keer. Er zijn veel lijm verwijderen van technieken en oplosmiddelen beschikbaar in de home improvement winkels die kunnen maken dat het verwijderen van tapijt lijm, een relatief eenvoudige klus. De basis om te leren is hoe je tapijt te verwijderen heel voorzichtig van de vloer, die de minimale ruimte zal laten voor de lijm resten. Als u nog steeds verward, hoeft u zich geen zorgen te maken als ik hier met de eenvoudige gids over hoe om tapijt lijm, de DIY manier te verwijderen.
Hoe Carpet lijm te verwijderen uit beton?; Zorg ervoor dat u gehouden alle deuren en ramen open om de chemische veiligheid zone in het huis. Gebruik de stofzuiger om de vloer schoon te maken met de hulp van haar vlakke vloer bevestiging. Lees alle instructies van de chemische fles om een ​​idee van de mengverhouding die nodig is om tapijt lijm te verwijderen krijgen.
Materialen die nodig zijn om tapijt lijm te verwijderen, droge of natte vacuüm; Robber handschoenen; masker om dampen te vermijden; Een emmer (5 liter); Pomp veldspuit; vloerlijmverwijderaar stripper; Floor schraper, handdoek en een dweil; Procedure Carpet lijm te verwijderen; Na het reinigen de vloer met de stofzuiger, het gebruik van de pomp veldspuit aan de vloer lijm stripper van toepassing. Vul het woord lijm stripper oplossing in de pomp spuit (lees de instructies alvorens dit te doen) en vervolgens de oplossing giet op de vloer. ; Volg alle richtingen en de termijnen die nodig zijn voor de weektijd van de oplossing op het tapijt lijm. Na die beginnen met de lijm schrapen proces. ; Begin met de lijm sloop-proces met behulp van de vloer schraper. Zorg ervoor dat je stabiel en recht moties van de vloer scrapper. Binnenkort ziet u de stengels van de lijm aan het eind van de vloer schraper. ; Herhaal de procedure voor het verwijderen van het tapijt lijm totdat je het gewenste resultaat. Nadat de lijm verwijderen is voltooid, zorg ervoor dat je mop de vloer schoon met schoon water. Weer finish het hele proces van het verwijderen van tapijt lijm van de vloer met behulp van het vacuüm.
Tips om Carpet lijm te verwijderen; bij het verwijderen van tapijt lijm, zorg ervoor dat u uitgerust met alle beveiligingen die nodig zijn bij het werken met chemicaliën. Veiligheidsbril en handschoenen de hand moet worden gebruikt. ; Men kan ook denken aan tapijt lijm te verwijderen met behulp van water kracht van rond de 120 psi of reinigingsmiddel, kokend water, alcohol en dergelijke dingen. Materiaal dat wordt gebruikt voor het verwijderen van tapijt lijm variëren naar gelang van de dikte van de lijm. ; Er zijn verschillende niet-giftige chemicaliën beschikbaar voor tapijt lijm verwijderen, dat de taak eco-vriendelijk en maken. ; Voordat u het tapijt lijm, zorg ervoor dat je alle resten van het tapijt van de vloer of het beton met de hulp van de vloer schraper verwijderd. ; Gebruik de beste van de lijm verwijderen en tapijt lijm te verwijderen. Deze zijn normaal gesproken op basis van oplosmiddelen en sommige van hen zijn zeer ontvlambaar. Dus zorg ervoor dat u alle veiligheidsvoorschriften maatregelen of over te schakelen naar andere regelmatige lijm verwijderen technieken. ; Dit was alles over hoe om tapijt lijm te verwijderen van beton. Met behulp van de meest geschikte methode voor het verwijderen van tapijt lijm levert de beste resultaten.

No comments:

Post a Comment