Friday, 13 April 2012

Kwekerij Decorating Ideas op een Begroting

Elke ouder wil zijn kind de beste dingen in de wereld. Dus als het gaat om het ontwerpen van een kinderdagverblijf, je ouders niet willen compromis over niets. Helaas, in deze tijd van recessie, maar minder geld wierp een lijn op de wensen van ouders. Echter, er is niets te voelen lage over. Probeer deze kwekerij decoreren ideeën op een begroting die niet compromis over niets.
Kwekerij versieren Begroting; Je moet heel duidelijk zijn hoeveel u bereid bent te besteden voor het decoreren van de kinderkamer. Kom met een duidelijke bovengrens waarboven u niet besteden. Kies een babykamer thema, en noteer alle dingen die u nodig heeft voor hetzelfde. Maak twee lijsten, een, een essentiële onderdelen lijst, en de andere, een verlanglijstje. Essentiële items kunnen direct worden gekocht. Stellen de aankoop van de wish list items voor de toekomst, als uw huidige budget het niet toelaat.
Kleurenschema; Paint de kwekerij muren van jezelf of met je partner, in plaats van met behulp van een wallpaper, want het kan behoorlijk duur zijn. Dit is een van die kwekerij decoreren ideeën die niet alleen goedkoop, maar kan ook zeer prettig voor u en uw partner, als u van plan te nemen samen. Gebruik vet, levendige kleuren zoals paars, oranje en groen, of een creatieve combinatie van twee contrasterende kleuren, een stimulerende omgeving te creëren. Felle kleuren zijn er zeker van uw kind de aandacht te vangen. Vermijd cliches zoals roze en blauw voor meisjes en jongens 'kamers van respectievelijk.
Meubelen, meubelen voor een kinderdagverblijf bestaat uit een babybedje, een kast en een commode. Kopen tweedehands meubels uit een garage sale. Vergeet niet om te controleren of de wieg van de veiligheidsnormen voldoet, en bevat geen lood. U kunt ook lenen of huren van een familielid zoals veel mensen niet verzorgingsmeubilair weg te gooien om emotionele redenen. Een veranderende tabel kan worden vermeden, zoals je kunt je baby op het bed met behulp van een olie doek jurk. Echter, als u overweegt de aankoop van nieuwe kinderen meubels als een essentieel onderdeel van het kleuter-decoreren ideeën over een begroting, het bijhouden een paar dingen in gedachten. Koop een cabriolet wieg, die van een ledikant converteert naar een peuter bed om een ​​full-size bed. Het zal u geld besparen in de komende jaren. In plaats van een kast, gebruik schattig, veelkleurige planken, die niet alleen leiden tot een verschillende kijk op de kamer, maar bieden ook ruimte voor dingen die je baby.
Stoffering / gordijnen; Om de vloer een nieuwe look geven, gebruik veelkleurige tapijten gooien. U kunt ook handgemaakte tapijten gemaakt uit oude, gerecycleerde badhanddoeken. Het zal niet alleen geld besparen, maar ook je kind milieubewust. Kopen tweedehands sheet sets en gebruik ze als linnen. Venster behandelingen kunnen een enorme last op de zak te worden. Gebruik in plaats daarvan oude gordijnen als u, en planten houden op de vensterbank van de ramen te versieren. Deze baby kwekerij decoreren idee zal zeker een rustgevend effect op je kind. U kunt ook gebruik maken van oprolbare lamellen voor de ramen. Jaloezieën kunnen houden het licht van het invoeren van de kamer als de baby slaapt, op hetzelfde moment dat ze kan worden opgerold tot het natuurlijke licht te laten inch
Wall Art; Hier zijn een paar goedkope ideeën om uw eigen kunst aan de muur te maken. Deze kunnen zeker gebruikt worden als kinderkamer decoreren ideeën over uw budget. Een van hen is om foto's gesneden uit oude kinderboeken, ze plakken op kaarten, en plak ze op de muren. U kunt kiezen voor een bijzonder verhaal, foto's en plak sequencing dat verhaal op de muur, in de vorm van een collage. Wanneer uw kind zich verveelt, kun je het verhaal veranderen door het maken van nieuwe kaarten. Een ander kinderdagverblijf decor idee is om verschillende vormen cut-outs te maken op karton, te bedekken met veelkleurige stof, en ze plakken op de muren. Dit voegt een veel kleur aan de kamer. Een andere manier van het maken van kunst aan de muur is te kiezen voor een aantal modellen met kinderen thema's, van het internet. Dan, nemen hun afdrukken en aan elkaar kleven ze allemaal aan een grote unieke kunst aan de muur te maken. Anders, als u op zoek bent naar iets kant en klaar kopen Peel en stok wanddecoraties. U kunt naar een winkel kortingen aan te bieden, want ze bieden een verscheidenheid van wandkleden en foto's aan goedkope prijzen.
Toebehoren; U kunt experimenteren veel met accessoires. Hang lange gordijnen van veelkleurige en multi-getextureerde doek van het dak van het kinderdagverblijf met behulp van een dubbelzijdige plakband. Uw kind zal de liefde te kijken naar de kleuren en het doek te raken. Als u te spelen staat, zet een luifel boven hen om de kwekerij te geven een fee huis kijken. Houd geurkaarsen en etherische oliën in de kamer. De aroma's afkomstig van hen zullen hun reukvermogen te verhogen en ook helpen kalmeren ze. Vergeet echter niet om ze te houden op de planken die buiten het bereik van uw kind.
Speelgoed; Childhood leren moet worden ervaringsleren, imiterende en sensorische gebaseerd. Dus geef uw kind met open-end speelgoed omdat ze creativiteit te bevorderen in hen. Maak een aparte kunst hoekje in de kinderkamer door steeds papier en kleurpotloden daar. Zet handgemaakte dieren en vogels, gemaakt van wol, in de kamer. Hen betrekken bij dit project als zij boven de leeftijd van twee. Handgemaakte spullen heeft tal van voordelen. Het kan gebruikt worden om de kamer te versieren, het kind motorische vaardigheden en de dieren / vogels kan worden gebruikt als rekwisieten te verbeteren wanneer je ze vertelt verhalen. Indien mogelijk, voeg dan een schommel of een hobbelpaard in de baby kinderkamer, omdat ze een kalmerend effect op jonge kinderen. Zowel de swing en de hobbelpaard kan gemakkelijk thuis gemaakt worden met behulp van hout uit oude meubels. Dus het is een van die kwekerij decoreren ideeën over een begroting die helpt recyclen ook van jou.
Ten slotte, vergeet dan niet naar de crèche te personaliseren. Zet je naam van het kind op de muur met behulp van een houten letters beschikbaar op ambachtelijke winkels. Ze zijn erg goedkoop en kan prachtig worden versierd met handgemaakte decoratieve papier en linten. Als je kunt naaien, maken een paar kleren voor uw kind thuis met behulp van katoen of organische materialen. Met deze kwekerij decoreren ideeën op een begroting, zult u niet alleen geld besparen, maar ook zie je kind uitgroeien tot een intelligente, creatieve, milieuvriendelijke volwassene.

No comments:

Post a Comment