Monday 9 April 2012

Fiesta Ideeën van de Partij

Fiesta partij is all about fun, gedanst, gelachen, spelletjes en lekker eten. Deze lange partijen, zijn meestal georganiseerd in openlucht, gekenmerkt door diverse leuke en stoeien activiteiten. Zij geschikt voor alle leeftijdsgroepen, variërend van peuters tot volwassenen. Hieronder vindt u enkele fiesta partij ideeën die zal helpen bij het maken van uw partijen veel spannender.
Spaanse Fiesta Ideeën van de Partij; Het woord fiesta in het Spaans betekent 'feest', dus je kunt de Spaanse cultuur te maken zelf, het thema voor uw fiesta feest. Op deze manier kunt u de partij een beetje informatief zijn, door het nemen van deze gelegenheid om uw gasten op de hoogte van de prachtige Spaanse cultuur. Een van de meest voorkomende ding in de Spaanse cultuur is pinata, container gevuld met speelgoed en snoep. Your fiesta feest zal compleet zijn zonder de opname van pinata. Na de Spaanse food items, zoals burrito's, nacho's en taco's, zal toevoegen genade aan het thema van uw feest. Indien de partij wordt georganiseerd buiten kunt u ook laat uw gasten hun hand proberen te bereiden op verschillende Spaanse gerechten.
Mexicaanse Fiesta Ideeën van de Partij; U kunt een Mexicaanse fiesta feest op dezelfde lijnen hebben, waarin je kan de Mexicaanse cultuur maken het thema voor de fiesta partij. In de Mexicaanse fiesta, kunt u uw gasten met een sombrero, een strooien hoed met een hoge kroon en brede rand, en maracas, percussie-instrument dat vaak gespeeld in tweetallen. Dit zal uw feest te geven van de traditionele Mexicaanse touch. Including kalk margueritas, nacho's, paprika's gevuld met dipsaus in uw menu lijst zal een Mexicaanse touch te geven aan de keuken ook. Een Mexicaanse themafeest kunnen niet succesvol zijn zonder muziek, dus vergeet niet om Macarena, of een van die pittige Mexicaanse nummers te spelen om iedereen te krijgen op de dansvloer met de maracas.
Fiesta Party decoratie ideeën; Fiesta feestdecoratie moeten worden kleurrijke, vrolijke, frisse en vooral vertegenwoordigen het thema dat u hebt geselecteerd. Idealiter, kunt u rood, wit en groen - de kleuren van de Mexicaanse vlag, naar de feestlocatie te versieren. Vergeet niet om rode, witte en groene ballonnen toevoegen aan uw fiesta feestversieringen. Indien mogelijk, plaats een grote Mexicaanse vlag op een centraal punt in de kamer en gebruik een aantal andere kleinere vlaggen aan de muren en tafels te versieren. U kunt ook gebruik maken van posters van Mexico naar de wanden van de feestlocatie te versieren. U kunt ook een paar van felle kleuren en naai ze in de vorm van kleurrijke strepen te voegen aan de leuke omgeving. Plaats opblaasbare cactus in de buurt van de deuropening naar de gasten te verwelkomen. Je kan ook echte cactus om het gevoel van het Mexicaanse landschap te krijgen. Het gevoel kan ook worden bereikt door het versieren van de kamer met trossen rode weefsel bloemen.
Fiesta Party Game Ideeën; Hier zijn een aantal fiesta party-games, die zijn erg populair bij de kinderen en volwassenen.
Leid de Sombrero - Je maakt alle mensen in een kring zitten en laat de sombrero terwijl de muziek wordt afgespeeld op de achtergrond. Elk individu moet brengen van de sombrero op het hoofd van de persoon die naast hem zat. De persoon die het dragen van de sombrero wanneer de muziek stopt automatisch stapt uit.
Limbo Limbo - In dit spel, plaatst u een stok horizontaal op twee polen en vraag de mensen te passeren onder hen, buigen hun lichaam naar achteren, zonder te kloppen uit de stok. Als mensen duidelijk de hindernis, dan kunt u verminderen de hoogte en de persoon die in staat is om de hele weg overleven zonder kloppen uit de stick wint.
Jumping Beans - Een soort rups pop aanwezig zijn in de Mexicaanse bonen springen begint twitch, wanneer zij warm wordt. Dit maakt het gevoel dat de bonen springen. In dit spel speel je de muziek, vertellen de kinderen te verzamelen in een groep en springen met de muziek op de achtergrond. Wanneer de muziek stopt, moeten de kinderen stoppen met springen. De kinderen die springen na de muziek stopt zijn uit het spel.
Geen fiesta feestje is compleet zonder muziek en dans. Integratie van de traditionele Mexicaanse dansen zoals de Macarena en de Mexican Hat Dance kunt uw fiesta party ideeën nog spannender. En wat een betere manier om het feest party einde en vervolgens wat lekkere dessert fiesta, zoals Margarita of cactus-vormige cake.
A fiesta partij kan worden gehouden op elk moment van het jaar, met een thema, met inbegrip van party thema's zoals verjaardagen en jubilea. Dus gewapend met deze prachtige ideeën, kunt u doorgaan en organiseren een fiesta feest in uw achtertuin. Your fiesta partij zal ongetwijfeld vol plezier, als u deze fiesta partij ideeën uit te voeren in uw vieringen.

No comments:

Post a Comment