Saturday, 28 April 2012

Homemade Acne Maskers

Niets is een grotere belemmering voor goed uitziet dan huidproblemen zoals acne en puistjes. Niet alleen zijn deze lelijk, maar ze zijn pijnlijk ook. Wat nog erger is dat de acne littekens achterlaten die dienen als pijnlijke herinneringen, zelfs lang nadat ze weg. Dus bent u op zoek naar effectieve acne skin care producten? Er zijn veel van hen met mooie namen en zelfs liefhebber prijzen. Hoe zit het met het combineren van de goedheid van natuurlijke producten door middel van een aantal effectieve zelfgemaakte acne maskers? Hier zijn een aantal grote zelfgemaakte masker voor acne.
Homemade Acne Masker met zuiveringszout; Was je gezicht met een cleanser. Dan meng er wat baking soda (niet bakpoeder) in een kom. Breng dit mengsel gelijkmatig over het gezicht. Laten drogen terwijl u gewoon rust of doe wat huishoudelijke klusjes. Zodra het mengsel droog is afspoelen met water. Voel de zachte, fris gevoel van uw huid. Wat er nog meer? Deze zelfgemaakte masker voor acne is net zo simpel als doeltreffend is. Breng dit masker 3 keer per week.
Homemade Acne masker met honing en appel; Rasp ½ een appel en meng dit met 3 tot 4 theelepels honing. Breng dit mengsel over het gezicht of aan de getroffen gebieden. Laat het ongeveer 20 minuten en dan afspoelen met koud water. Dit werkt prima voor puistjes en acne en ook geeft de huid een prachtige glans.
Homemade Acne Masker met eiwit; Verwijder de dooier vormen een ei. Klop het eiwit tot het wordt mooi en schuimig. Dat was het! Uw zelfgemaakte acne masker is klaar. Met schone handen toepassing van dit opgeklopte eiwit. Laat het voor ongeveer 20 minuten en daarna was het af met warm water. Niet alleen is dit een effectieve acne te genezen, maar ei-wit ook verstevigt de huid. Echter, die allergisch zijn voor eieren voorzichtig moet zijn van het gebruik van eiwit.
Homemade Acne Masker met eidooier; vitamine A in eigeel is effectief bij acne litteken verwijdering. Om dit te gebruiken als een natuurlijke acne te genezen, moet je zweep je het eigeel. Dan zijn alle toe te passen over het gezicht en laat het op voor 20 minuten. Was het af met koud water. Volgens critici van deze methode is er een mogelijkheid van het vangen van salmonella uit eidooier. Doe wat onderzoek voordat toevlucht te nemen tot deze methode van behandeling van acne.
Homemade Acne Masker met havermout, een ander eenvoudig keuken remedie voor acne preventie. Neem ½ kopje havermout en kook het in water. Laat het afkoelen. Breng vervolgens een dikke laag van dit alles over het gezicht. Laat het gedurende 15 tot 20 minuten en spoel af met koud water. Hier is een van de vele zelfgemaakte maskers effectieve voor acne.
Homemade Acne Masker met Wortel; Neem 500 gram wortel. Maak deze schoon en plet het. Meng het met 5 gram van het meel. Breng dit mengsel op het eerste gezicht een keer per 2 dagen. In het geval dat de pasta is te plakkerig voeg minder bloem of een beetje rozenwater toe te voegen. Laten we deze pasta blijven op het gezicht gedurende 10 minuten en was daarna af met koud water. Deze acne zelfgemaakte gezichtsmasker doet wonderen voor het verwijderen van littekens en rimpels te verminderen ook.
Homemade Acne Masker met Komkommer; Crush een halve komkommer in rozenwater waarvan het bedrag dat zou zijn geschikt voor het maken van een gladde pasta. Roer dit mengsel goed en royaal toe te passen op het gezicht. Laat het 20 minuten en was daarna af met koud water. Dit is een van de acne zelfgemaakte maskers die snel verlichting show van acne.
Naast de zelfgemaakte acne maskers tot nu toe besproken, zijn er andere huismiddeltjes die helpen bij acne controle alsmede genezen. Echter, de beste manier om te gaan met huidproblemen is om een ​​goede voeding, voldoende rust en regelmatige lichaamsbeweging.

No comments:

Post a Comment