Thursday 12 April 2012

Hoe maak je een betonnen Oprit Seal

Afdichten van een concrete oprijlaan is een eenvoudig en goedkoop proces. Mensen zien de oprijlaan voordat ze rijden door uw huis. Daarom moet een concrete oprijlaan schoon en aantrekkelijk tegelijk. Afdichting het zal het duurzaam en beschermen van de oprit voor de komende jaren tegen de harde elementen van de natuur.
Een betonnen oprit is altijd vol met voertuigen zoals auto's binnenkomen en verlaten en kinderen te gebruiken als een speeltuin. Daarom moet de concrete oprijlaan hebben een sealer die kan doordringen door het oppervlak, in plaats van een oppervlak sealer die wordt toegepast op het oppervlak en niet door te dringen. Een oppervlak sealer is gemakkelijk beschadigd raken als constant gebruikt. Iedere keer dat een auto gaat erover of een bal stuitert op, is wat het bedrag van de sealer uitgehold. Een oppervlak zeehondenjagers zijn gevaarlijk, omdat ze de neiging om de oprit glad maken wanneer het regent. In tegenstelling, een siloxaan sealer dringt onder het betonoppervlak waardoor het resistent en taai en helpt ook in beton waterdicht. Ze worden aangeduid als siloxaan waterafstotende middelen zoals ze zijn onder de oppervlakte en ook omdat ze de bescherming van het oppervlak van het beton.
Hoe maak je een concrete Oprit Seal? ; De materialen die u zal nodig hebben om een ​​concrete oprijlaan zegel zijn spuitmachine, kwast, roller, bezem, hogedrukreiniger, siloxaan sealer en een zeep spons of doek. ; Voordat u begint met de eigenlijke procedure, het meten van de zone die u wilt dekken. Dan van toepassing siloxaan water met een snelheid van 100 vierkante meter per galon. ; Zorg ervoor dat het beton schoon is. Als er losse puin of vuil, dan is het van stof. Met een hogedrukreiniger of op water gebaseerde de-vetkuif, het reinigen van de vlekken van vet of olie indien van toepassing. Een druk ring dient als concrete vlekkenverwijderaar. Nadat u klaar bent met het schoonmaken, laat het beton 24 uur drogen voorafgaand aan de aanvraag. ; De volgende stap is de toepassing van de doordringende silixane sealer met een borstel, een pomp of een roller. U kunt ook gebruik maken van een tuinsproeier om het materiaal op een zodanige wijze, dat is genoeg van de kleur wit zichtbaar is van toepassing. Vermijd het toepassen van de oplossing. Verspreid het overtollige materiaal onmiddellijk in een nog manier. ; Als er teveel spray overal aanwezig op het hout, metaal of glas, het afvegen met een sopje spons of doek. ; Laat de oprit naar 24 uur drogen voordat het verkeer begint te gebruiken. Ook wordt voorkomen dat de regen het water ten minste 24 uur na verzegeling is. ; Reden voor verslechtering van Beton Opritten
Binnendringend water veroorzaakt de meeste schade aan een betonnen oprit. Uitbreiden van het water als gevolg van bevriezing is een van de belangrijkste redenen dat schade veroorzaakt. Water breidt uit naar 9% in volume na het vriest, kan op fysiek keer de bindingen te breken en kan ook een reden zijn voor de schilfering, putjes en scheuren van de oprit oppervlak. Als u afdichting een betonnen oprit, zal dit worden teruggebracht tot een grote mate vermindert het de waterabsorptie.
Ijsvrij maken van zouten is ook een van de redenen voor de schade van beton, omdat de zouten de aanval van de toplaag en de stalen aanwezig zijn in het beton. Na de de-icing, zouten wordt het oppervlak weer als water kan het beton in te voeren en als de temperatuur daalt, het kan bevriezen.
Vandaar dat het beton mag worden afgesloten met een doordringende siloxaan sealer, ook wel aangeduid als een siloxaan waterafstotend, aangezien daardoor water en zout opname. Het vermindert ook het aantal bevriezing dooi cycli het beton moet doorlopen.
Er zijn vele manieren om een ​​betonnen oprit zegel. Maar de bovenstaande procedure over hoe een concrete oprijlaan zegel is de makkelijkste volgens mij. Ook de materialen die nodig zijn in de procedure vermeld in het artikel zijn gemakkelijk beschikbaar zijn. Als u wilt, kunt u ook gaan over resurfacing concrete opritten op uw eigen, want het is niet alleen het interieur van uw huis dat materie, maar ook het exterieur.

No comments:

Post a Comment