Tuesday 3 April 2012

Nagellak remover

De eenvoudigste en beste manier om zich te ontdoen van nagellak van de vingers is het gebruik van een nagellak remover. Om precies te zijn, het is een vloeibaar reinigingsmiddel dat opschoont of verwijdert nagellak uit de vingers. Miljoenen vrouwen gebruiken dit product en kunnen ze zelfs niet weten van een ander product dat nagellak zo efficiënt te verwijderen als een nagellak remover. Van recente, hebben nagellak removers vonden andere gebruikt als goed, zoals het verwijderen van kunstnagels en corrigeren van fouten in nagellak en nail art toepassing. Er zijn verschillende merken van nagellak removers beschikbaar die geeft ons een breed scala om uit te kiezen. Heb je je ooit afgevraagd wat de ingrediënten van nagellak removers kunnen worden en hoe ze werken om nagellak te verwijderen van de nagels? Laten we eens kijken.
Nagellak remover Ingrediënten
De belangrijkste en de meest voorkomende ingrediënt van nagellak removers is aceton. De eigenschap van een goed oplosmiddel maakt het de beste organische verbinding voor de nagellak te verwijderen. Het is ook een actieve nagellak ingrediënt. Andere ingrediënten zijn fingernail dibutylftalaat, formaldehyde of DMDM ​​hydantoïne, tolueen, ethylacetaat, isopropylalcohol, capryl / caprinezuur triglyceride, benzofenon-3, butylacetaat, citrus aurantium amara (bittere sinaasappel) olie en geur. Van deze, de ingrediënten die een nagellak remover bevat zou afhangen van het merk en de fabrikant. Sommigen van hen kunnen ook natuurlijke ingrediënten zoals vitamine E, glycerine, aloë vera, enz. De nagellak removers die beweren te zijn aceton-vrij mogelijk nog andere schadelijke stoffen zoals methaan. Deze ingrediënten maken de nagellak remover een zeer vluchtige vloeistof, dat wil zeggen, het verdampt snel.
Hoe werkt Nail Polish Remover werkt het?
Zoals eerder vermeld, nagellak removers bevatten organische oplosmiddelen, zoals aceton, dat in staat is de ontbinding van de nagellak aangebracht op de nagels. De nagellak remover decolorizes de nagels van de Poolse zonder het optreden van een chemische reactie. Omwille van precisie is, wil ik het zo zeggen, de nagellak is een geharde organisch polymeer en de nagellak remover is een vloeibaar organisch oplosmiddel. Wanneer de organische oplosmiddelen in contact komt met de organische polymeren, lost hij de polymeren. Dit vindt plaats te wijten aan het oplosmiddel moleculen dringen zich tussen de polymeermoleculen. Het organische oplosmiddel is van toepassing op een katoenen bal naar de organische polymeer waarbij het polymeer oplost en verstevigt het op de watten te verwijderen.
Is het veilig om aceton nagellak remover te gebruiken?
Al dan niet veilig is om aceton nagellak removers gebruikt worden, is een omstreden kwestie. De meeste mensen gebruiken aceton nagellak removers zoals het is de bekendste oplosmiddel voor nagellak. Sommigen beweren dat het gebruik van aceton om nagellak te verwijderen oorzaken verschillende fingernail problemen, zoals het veroorzaakt de nagels te drogen sneller en de nagels verliezen hun vochtgehalte. Het veroorzaakt ook zwakke nagels en zorgt ervoor dat ze te breken sneller. Aceton nagellakremover niet echt laten zien een ander soort van toxiciteit dat gevaarlijk kan zijn voor de gezondheid. Andere bestanddelen in nagellakremover, zoals ethylacetaat en tolueen kunnen giftig zijn en hebben verschillende negatieve effecten op de gezondheid van de mens.
Er zijn bepaalde dingen in gedachten te houden tijdens het gebruik van nagellak removers. Ze moeten worden opgeslagen in luchtdichte containers of flessen, anders zouden ze verdampt. Ze zijn licht ontvlambaar en dienen te worden weggehouden van warmte en elektrische apparaten. Vergeet niet om je handen goed te wassen na het gebruik van nagellak remover op uw nagels, vooral als u in de gewoonte van nagelbijten.

No comments:

Post a Comment