Monday 2 April 2012

Stargazer Lily Tattoos

Stargazer lelie is een van de identificeerbare rassen van lelie. De kleur van Stargazer lelies is vet, als de randen van de bloemblaadjes zijn meestal fel wit en het binnenste gedeelte van het blaadje meestal heeft weelderige roze tinten en rode vlekken. Deze variëteit van Lily kreeg zijn naam door Leslie Woodruff, in de late jaren 1970, want de bloem bloeit naar de hemel. Lees meer over Stargazer lelie tatoeages in de punten te komen.
Stargazer Lily Tattoos; Stargazer lelie tatoeages zijn normaal op vrouwen schouderbladen, nek, lagere rug, armen en voeten. Deze tattoo ontwerpen worden ook gebruikt om enkel en armband tattoos te maken. Sommige vrouwen hebben ook vooruit gegaan naar een sterrenkijker lelie tatoeage inkt op hun ribbenkast te krijgen, vaker wel dan niet, Stargazer lelie tatoeages hebben symbolisch een westerse godheid. Gebruik van lelies als een vorm van body art, dateert van 1580 v. Chr. Meer weten over ribbenkast tatoeages voor meisjes.
Stargazer Lily Tattoo Betekenis; verschillende culturen over de hele wereld hebben enkele betekenis gehecht aan lelies sterrenkijker. Bijvoorbeeld, in het oude Griekenland, een lelie bloem gesymboliseerd seksualiteit. Het werd gebruikt samen met de roze bloem, na te gaan of een aanstaande moeder is het dragen van een jongen of een meisje. Witte lelies worden gebruikt om de kuisheid en deugd te duiden. Er zijn beelden van Moeder Maria met een lelie in haar hand, dat zelfs zijn bedrukt op sommige oude munten. Het stond voor zuiverheid Moeder Maria's. Vanwege de associatie met Moeder Maria, zijn lelies nauw verbonden met Pasen. De witte lelie symboliseert de zuiverheid van denken en handelen, samen met pure onschuld. Aan de andere kant, in de Egyptische cultuur een lelie bloem stond voor de vruchtbaarheid. In China, de lelie bloem werd gebruikt als een geluksbrenger, op hetzelfde moment in de Feng Shui (Chinese wetenschap van de architectuur), het duidt overvloed.
De roze Stargazer lelie tatoeages geeft immense rijkdom en welvaart. De witte lelie Stargazer symboliseert vrede en zuiverheid. Het wordt ook gebruikt om jeugdige onschuld aan te duiden. Terzelfder tijd, voor een aantal tatoeages dragers, het symboliseert ook de majesteit en zuiverheid vanwege de associatie met Moeder Maria. Tegelijkertijd hebben Stargazer lelies tatoeages komen te staan ​​gesymboliseerd met opstanding. Sommige vrouwen krijgen ook een sterrenkijker lelie gemaakt bloem tatoeage, zoals ze ook symbool voor vruchtbaarheid of voortplanting en erotische liefde. Tegelijkertijd zijn er ook enkele, die krijgen zelf geïnkt met Stargazer lelie tatoeage als het ook een embleem van de vrouwelijke godheid. Na een passage van de tijd, is de betekenis van deze tatoeages veranderde veel. Vandaag hebben komen ze bij een vrouw sensualiteit, meer dan iets anders symboliseren. Vandaar, deze dagen, is er een groeiende fan volgende voor deze Stargazer lelie tatoeages bij meisjes en vrouwen. Meer weten over vrouwelijke tattoo ontwerpen.
Vaak de Stargazer lelie tatoeages hebben eenvoudige ontwerpen en kleurrijk. Maar er zijn een aantal creatieve mensen die ook hebben gemaakt interessante patronen en hebben toegevoegd gedempte kleuren om ze (zoals in de afbeelding hierboven). Een van de voorbeeld is dat de bloemen samen geweven tot een Keltische knoop of een hart vormen. Met behulp van deze bloemen, een eenvoudige blader werkpatroon kan ook gemaakt worden. De andere manier van doen van deze tatoeages is om een ​​bundel van bloemen, ofwel alle in kleuren of zwart, wit of zelfs grijs. Het is eigenlijk de creativiteit van de tattoo artiest, samen met die van de wever, die het ontwerp van Stargazer lelie tattoo zal beslissen. U kunt lezen over Keltisch design tatoeages.
Afgezien van de zin in verband met de Stargazer lelie tatoeages, een andere reden voor hen om een ​​favoriet te worden is de levendige kleuren van deze tatoeages. De levendige kleuren aan te trekken instant aandacht. Ze kijken ook bijna echt als ze geïnkt op de huid. Indien correct gedaan, de Stargazer lelie tatoeages lijken op de verse en natuurlijke bloei van de bloemen zelf. Het zal een echte tattoo artiest om de tatoeage echte look.

No comments:

Post a Comment