Monday 9 April 2012

Het beëindigen van een relatie

Het beëindigen van een relatie kan behoorlijk traumatisch voor de twee betrokken personen. Het feit dat de relatie niet langer naar werk, in weerwil van het zetten van uw hart en ziel in zitten, is genoeg reden om te stoppen. Echter, het beëindigen van een relatie is nooit gemakkelijk, omdat er zoveel emoties worden behandeld - schuldgevoel, verdriet, boosheid, verbittering, angst, jaloezie. Dumping iemand zo slecht als wordt gedumpt. In feite, is het moeilijker omdat er een extra verantwoordelijkheid van het breken van het nieuws aan de persoon die je echt hield en voelde gesloten. Hoewel de pijn in verband met het beëindigen van een relatie kan niet volledig worden verlicht, kunt u op zijn minst te minimaliseren door het beëindigen van de relatie gracieus.
Het beëindigen van een relatie
Weten wanneer je moet End; Een relatie komt niet tot een abrupt einde, al haar eigen. Er zijn tekenen en hints overal, dat de dingen niet werken zoals verwacht. Pick-up van deze tips en probeer dingen uit te praten met je partner. Redeneren met uw partner kan u helpen begrijpen de oorzaak van de verstoorde relatie. Als het gevolg van tijdelijke, dan een beetje geduld van uw kant kan het probleem oplossen. Als er een slepende kwestie die relatie geen oplossing heeft of u zich in een gewelddadige relatie, dan is er nauwelijks plaats in bij elkaar te blijven. Vergeet niet, het stopt alleen als u zeker bent dat er geen enkele manier bellen, dat kan je relatie redden. Veel een keer, paartjes rush in een break-up, om later spijt van krijgen.
Stel het niet uit, het is een menselijke neiging om belangrijke beslissingen te talmen in het leven, in de hoop dat als je vertraging, het leven zelf zal corrigeren. Helaas, dit is niet hoe dingen werken in het praktische leven. Alles gebeurt om een ​​reden en je hebt de reden aansporen. Uitstellen uw besluit van de relatie break-up zal alleen uitstel van de nasleep, niet verlichten hen. De meeste paren bij elkaar blijven langer dan ze zouden moeten zijn, gewoon omdat ze zich gerust voelen op die manier en te geïntimideerd zijn om uit te stappen van hun comfort zone. Ze zijn zeer ongelukkig, maar toch comfortabel. Echter, als twee mensen niet bestemd zijn om samen te blijven, vroeg of laat zullen ze zich moeten aanpassen aan manieren. En, hoe eerder het gebeurt hoe beter.
Verzamel je moed; Komende van aangezicht tot aangezicht met uw eigen besluit van het beëindigen van een relatie, op zich, is heel intimiderend. Maar dit is de tijd om je moed te verzamelen en uit te werken uw besluit vast. Maak een lijst van wat zijn uw verwachtingen van een ideale relatie en wat je partner te bieden heeft in ruil. De grote kloof zal u helpen om uw moed te verzamelen en uit te voeren uw beslissing met een minimale schuld. Als je eenmaal genoeg moed te verzamelen en zijn gevoel absoluut zeker over uw beslissing, zich voorbereidt om het nieuws te breken naar de andere persoon.
Doen 'Het is in Person, maakt niet uit hoe bang je bent voor de andere persoon het gezicht en de onaangename nieuws aan hen, moet je altijd doen in eigen persoon. Frequente TIFF en je veranderd lichaamstaal in de afgelopen paar dagen zijn gebonden aan hen subtiele hints over het einde van een relatie, nadert. Een eenvoudige 'We moeten praten' zal hen in staat stellen om te anticiperen op wat gaat komen op. Het breken van de berichten op de telefoon, e-mail of erger nog, SMS is een strikte no-no. Toevlucht tot alleen telefonisch, terwijl het beëindigen van een lange afstand relatie. In alle andere gevallen, aan de persoon in kwestie en breek het nieuws om ze zo mooi en beleefd als je kunt. Het is altijd een goed idee om een ​​plek waar je voor het eerst zowel voldaan, om aan te geven dat de relatie heeft een volledige cirkel te komen kiezen.
Be Ready to Face the Storm; Je kunt verwachten dat de andere persoon te reageren op de vreemdste manier. Echter, als de andere persoon is even wachten om de relatie te beëindigen, moet je weinig of geen vergelding gezicht en de dingen die daadwerkelijk kan vlot gaan. Echter, als je nieuws heeft uw partner verrast en ving ze off-guard, kunt u verwachten een lawine van emoties om u op. Aanvankelijk zal er een hoop geschreeuw, huilen, en beschuldigde, die zal worden gevolgd door de belofte van 'goed gedrag' in de toekomst. Het is uiterst belangrijk om je evenwicht te handhaven op deze toestand, tenzij je een emotionele puinhoop voor je om later duidelijk te maken. Altijd onthouden, heb je genoeg gezien van 'goed gedrag' van de andere persoon en u bent gearriveerd op deze beslissing als een ultieme redmiddel. Geef niet toe aan een middel of verzoeken en niet gezellig te komen met de andere persoon, onder alle omstandigheden. In het kort, vermijd iets te doen dat een hoop voor de andere persoon zal uitstralen.
Moving On, Dit is de moeilijkste en de meest pijnlijke fase na een break-up. Bewegen op na een break-up, vooral na het beëindigen van een langdurige relatie, is zeker traumatisch. Als uw break-up was een wederzijdse beslissing, dan zul je in ieder geval niet te maken hebben met bittere gevoelens. Aan de andere kant, een bittere break-up kan weglopen u emotioneel en financieel, in sommige gevallen. Het is echter belangrijk dat je bereid jezelf om je leven opnieuw te beginnen en zonder dat daaraan geen snaren. Probeer het contact houden met je ex te ontbloten minimum, als het niet mogelijk om volledig afsnijden. En het belangrijkst, niet overhaast in een nieuwe relatie onmiddellijk na het beëindigen van een relatie.
Afscheid van elkaar met iemand die je bemind en verzorgd is zeker niet gemakkelijk, maar soms bent u beter af zonder dat die persoon in je leven. Het is niet zoals mensen die breken, niet de zorg voor elkaar. You kunt zorgen veel voor een persoon, hou van ze echt en toch niet willen leven met hen. Liefdevolle, misschien heeft weinig te maken met het samenleven en dus veel mensen die break-up nog steeds van elkaar houden veel. Er is niets vreemds aan break-ups deze dagen, als ze uitgegroeid tot een deel van het leven voor de moderne jeugd. In feite, break-ups zijn de haperingen die de mens tegenkomt in zijn voortdurende streven naar ware liefde.

No comments:

Post a Comment