Sunday 8 April 2012

Thanksgiving Knutselen voor Volwassenen

Thanksgiving Day roept op tot speciale decoraties, unieke geschenken, dankzegging recepten en nog veel meer. Als u zich afvraagt ​​hoe u hier uw huis op deze Thanksgiving Day versieren, zijn een aantal kunst-en ambachtelijke ideeën om u te helpen bij de taak. U kunt deze ambachten en gebruiken ze om je huis te decoreren op een unieke manier van dit jaar. U kunt deze dankzegging ambachten voor volwassenen om je huis te decoreren en je zult niet eens nodig de aankoop van een dure items. Het materiaal nodig voor het maken van deze dankzegging knutselideeën voor volwassenen zijn ook gemakkelijk beschikbaar zijn.
Eenvoudig Thanksgiving Craft Ideeën voor Volwassenen
Thanksgiving Knutselen voor Volwassenen # 1: Vakantie Kussensloop; Om een ​​van de beste dankzegging ambachten voor volwassenen dat wil zeggen, vakantie sloop te maken, zul je 1 yard vakantie weefsel 42 tot 45 inch nodig breed, matching draad, meetlint, naaimachine, parel pinnen en ijzer.
Procedure; De standaard grootte van een kussen is 20x26 centimeter. Het kussen geval moet breder zijn dan het kussen. Als u hebt gekozen voor katoen, de beste voor het naaien en te gebruiken, dan wassen, drogen en strijken voordat stiksels. Nu, sneed een stuk van 38x42 cm van deze stof. Vouw de rechthoek in de helft, zodat de kortere randen over elkaar heen, de verkeerde kanten moeten worden uit. Hem het verlaten van een ¼ inch grens van twee kanten. Iets trim de hoeken en draai de sloop de goede kant. Uw vakantie kussensloop is klaar. Dit is een van de gemakkelijke dankzegging ambachten voor volwassenen.
Thanksgiving Knutselen voor Volwassenen # 2: Polymer Clay Turkije; Dit ambacht is gemaakt met behulp van klei, die gemakkelijk bakt in de oven. Ter voorbereiding van dit goedkope en gemakkelijk ambacht, moet je ballen van rood, geel, wit, oranje, bruin polymeer klei, ½ elke inch. Polymeer klei vormgeven tool voor het snijden en een potlood.
Procedure; Druk op de rode klei bal naar platte cirkel vormen. Nu met behulp van het snijgereedschap, weggesneden de onderste 1/3e cirkel. Druk op de oranje bal in een cirkel iets kleiner dan die van rode bal vorm en plaats deze op de rode cirkel. Zorg ervoor dat u het in iets minder dan de rode cirkel, zodat een rode rand zichtbaar is. Nu weggesneden het onderste deel van oranje klei om te matchen met de rode rand. Begin met de gele bal, plaats hem dan oranje cirkel op dezelfde manier als oranje was geplaatst over de rode bal naar staartveren van de kalkoen formulier. Maak lijnen over het door lichte druk op de snijgereedschap in. Met behulp van een dun potlood een depressie in het centrum van de staart te passen in het lichaam hier. Nu, vormen een cilindrische vorm met bruine klei en plaats het in de depressie. Maak twee gaten voor de ogen, met een potlood tip over deze cilindervormige lichaam. Plaats hier de kleine witte balletjes. Maak een kleine spiermaag met behulp van rode klei en het onder de ogen plaats. Ook, voeg kleine gele snavel, driehoekige, en plaats het onder de ogen en over de spiermaag. Met oranje klei, maak 2 platte cirkels aan de voeten vorm en plaats ze aan de onderkant van het lichaam. Bakken in de oven en je klei kalkoen is klaar. U kunt een grotere kalkoen met behulp van meer hoeveelheid van klei.
Thanksgiving Knutselen voor Volwassenen # 3: Dankbaarheid Krans; Dit is een van de dankzegging ambachten voor volwassenen die u kunt maken met behulp van uw familie en vrienden. Om deze dankbaarheid krans je een strokrans van 18-inch diameter, bladeren vallen, de helft werf ¼ inch elastische, metallic en pearl pennen pennen nodig.
Procedure; Breng stevige bladeren vallen in een grote zak. Het stro krans zal fungeren als uitvalsbasis voor dit ambacht. Start inwikkeling de krans met elastiek. Eerste beveiligde ene uiteinde van de elastische over de krans met parel pinnen. Ga op verpakking het elastiek rond de krans, houdt ongeveer 2-3 cm intervallen. Wikkel de elastieken strak tegen het stro. Eenmaal kom je terug naar het beginpunt van de elastische knippen en goed met parel pinnen veilig te stellen. Neem nu de bladeren vallen. Vraag uw familieleden op te schrijven wat zij het meest dankbaar voor het gebruik metallic pennen. Tuck deze bladeren in het elastische, start van boven en werk met de klok mee. Zorg dat er geen elastische of stro zichtbaar is, steek de bladeren dienovereenkomstig. U kunt hangen deze krans op de deur of muur. U kunt ook plaats een mandje van de bladeren in de buurt van de deur. De bladeren van deze kan worden gebruikt door de gasten op Thanksgiving Day, om hun berichten toe te voegen aan onze krans.
Meer op:; Fun Crafts thuis te doen; Knutselen voor ouderen; Dus niet deze dankzegging ambachten voor volwassenen makkelijk en spannend? Net de toevoeging van een beetje creativiteit in elk van deze dankzegging ambachten voor volwassenen kan geven hen een unieke touch. Ja, het verzamelen van de materialen en de slag te gaan, maken deze Thanksgiving Day een speciale!

No comments:

Post a Comment