Sunday, 22 April 2012

Keramische vloertegels Kosten

Als u van plan bent voor thuis opnieuw te modelleren of vervanging van de bestaande vloer, het installeren van lage onderhoudskosten en de unieke-patroon keramische tegels kan de ideale optie. Niettemin, met een home improvement project, een goede planning en het installeren van hoogwaardige producten zijn de duim regels voor het verkrijgen van bevredigende resultaten. Hetzelfde is voor keramische tegels vloeren. Als een potentiële huiseigenaar, moet u redelijke kennis met betrekking moeten de voors en tegens van keramische tegels die de keramische tegels vloeren kostprijs omvat.
Keramische vloertegels voors en tegens
Keramische tegels zijn duurzaam, stijlvol en verkrijgbaar in een breed scala aan onderscheidende ontwerpen en patronen. Er is nauwelijks een andere vloerbedekking materiaal dat dezelfde veelzijdigheid, zoals keramische tegels biedt. In feite, vindt u incomparable keuzes in termen van kleuren en patronen die perfect passen bij uw interieur te ontwerpen. Ook keramische tegel vloer is bestand tegen verkleuren en vlekken, en kan gemakkelijk worden gereinigd met een neutrale vloerreiniger. Meer op keramische tegel design ideeën.
Sprekend over de nadelen van keramische tegelvloeren, ze zijn moeilijk vast te stellen op uw eigen, daarom is het nodig professionele diensten. Het oppervlak van keramische vloeren is zeer hard en koud. Deze extreme hardheid van keramische tegels vloeren maakt kans op scheuren en chips als gevolg van gebrek aan flexibiliteit. U kunt echter het herstel van de scheur tegels zonder de noodzaak van de vervanging van de gehele vloer.
Keramische vloertegels Kosten
Tijdens het spreken over de kosten van keramische tegels vloeren, het behoort aan de top als de meest betaalbare oppervlakte materiaal dat beschikbaar is in de markt. De totale keramische tegelvloer kosten kunnen variëren, afhankelijk van bepaalde aspecten, zoals het type materiaal (geglazuurd of ongeglazuurd), kwaliteit, design, installateur vergoeding en de grootte van de ruimte die u van plan bent om keramische tegels inch Zo te installeren, de kosten van keramische tegels per vierkante meter is slechts een onderdeel voor de berekening van de totale kosten van het gehele project.
Keramische tegels kosten; geglazuurd, van keramische tegels zijn verkrijgbaar in de range van $ 1 tot $ 20 per vierkante meter, terwijl de reguliere ongeglazuurde tegels kost $ 2 per vierkante voet. Dus, als je een 10x10 meter ruimte leggen, kost het ongeveer $ 100 tot $ 2.000 voor geglazuurde tegels en tot $ 200 voor ongeglazuurde tegels. Voor uw informatie, geglazuurde tegels zijn esthetisch aantrekkelijker, maar zijn glad als ze nat zijn. Ja, kunt u installeren geglazuurde tegels in muren en ongeglazuurde tegels in vloeren.
Product Delivery kosten; Keramische tegels zijn zwaar en veel winkeliers extra kosten voor het leveren van het product op uw deur stap. Op de betere notitie kunt u onderhandelen over de prijs met de verkoper met betrekking tot de kosten toegewezen voor het leveren van de tegels en installatie materialen naar uw adres.
Ondervloer en ontwerp; Een andere factor die bijdraagt ​​aan de kosten van het installeren van keramische tegels is de voorbereiding van de ondervloer en het ontwerp patroon. Op basis van de bestaande toestand van de onderliggende verdieping, kan extra voorbereiding nodig zijn voor het leggen van keramische tegels. In termen van modellen, recht leggen van keramische tegels is veel goedkoper dan het creëren van een diagonale tegel lay-out. Meer op keramische tegels patronen.
Installer taksen; voor iedere professionele tegel installateur, kan er een vaste vergoeding voor arbeid leggen van een vierkante meter tegel. Met het oog op een goede deal te krijgen, praat met enkele van de lokale installateurs voordat de afronding van de deal. U kunt ook een newbie, eerder dan te maken met een ervaren veteraan om u te helpen in de keramische tegel installatie. En zorg ervoor dat u praten over de kosten voor het bijzondere ontwerp patroon dat u wilt installeren.
Maak een notitie van al deze aspecten, terwijl de raming van de kosten voor keramische tegels vloer te installeren. Het installeren van elk type vloer is een keer gedaan in verschillende jaren. Het is niet een gemakkelijke en goedkope project dat u kan invullen binnen enkele uren en vervang het met een ander wanneer je wilt. Plaats, begrijpen het product en vergelijk deze met de andere vloeren opties. Je kunt afronden van de vloer materiaal, als het past bij uw budget en wensen. Algemene, keramische tegels vloeren kosten is een betaalbaar alternatief, waarin je meer dan wat je hebt betaald!

No comments:

Post a Comment