Thursday, 26 April 2012

Koffie Verwijdering van de vlek

Koffie is een favoriete drank voor veel mensen van elke leeftijdsgroep. Worden op de werkplek of thuis, meerdere mensen afhankelijk zijn van koffie beginnen hun dag. Gezien dit, is het heel duidelijk om koffie gemorst materiaal in de verschillende mogelijke plaatsen ter plaatse. Het ergste is dat koffievlekken op bijna alles dat in contact komt met het, met inbegrip van stof, plastic, meubels en metalen. In feite, zult u merken koffievlekken op de tanden van mensen die regelmatig koffie drinken. Koffie vlekken te verwijderen kan gemakkelijk worden bereikt, op voorwaarde dat u van bepaalde schoonmaakmiddelen tips te volgen tijdens het verwijderen van de vlekken.
Koffie Verwijdering van de vlek
Vergelijkbaar met alle andere vlekken, moet koffievlekken verwijderd worden uitgevoerd zo spoedig mogelijk. Hoe langer de vlekken zijn toegestaan ​​om op te staan, dan is het moeilijker zullen de vlekken te verwijderen. Geen twijfel, koffie vlekkenmiddelen zijn beschikbaar in de markt, die zijn geformuleerd in het bijzonder om zich te ontdoen van koffie vlekken. Echter, sommige van deze commerciële schoonmaakmiddelen bevatten sterke chemische stoffen die kunnen beschadigen of verkleuren van de stof of meubels, waarop ze worden toegepast. Een meer betaalbaar en veilig alternatief is om koffie vlekken schoon te maken met de reguliere home producten. Zijn de volgende tips over hoe om koffie vlekken te verwijderen:
Het verwijderen van koffievlekken van stof; De beste manier om koffie vlekken te verwijderen van stof wordt met behulp van verdunde witte azijn. De eerste, maak dan een witte papieren handdoek met koud water en dep de gemorste koffie zoveel je kunt. Vermijd het reinigen door wrijven het doek, want het zal de vlek verspreiden. Dan Meng een theelepel witte azijn en een liter water. Met behulp van een spons (of een tandenborstel) zijn van toepassing de azijn mengsel in de gekleurde gebied en tot blot de vlek. Herhaal blotting totdat u zichtbare vlekken bericht. Spoel doek met koud water.
Het verwijderen van koffievlekken uit het tapijt; verwijderen koffievlekken uit het tapijt kunnen worden beoefend op dezelfde manier zoals je hebt gedaan voor kleding. Dep de spill koffie uit het tapijt met een witte doek of papieren handdoek. Meng gelijke delen witte azijn en lauw water. Voorzichtig spons de vlek met de azijn mengsel en blot te doen met de witte papieren handdoek. Je kan herhalen de sponzen and blotting stappen totdat de koffie vlekken volledig worden verwijderd uit het tapijt. Basisregels te volgen tapijt schoonmaken tips om de behandelde gedeelte van het tapijt te wassen.
Het verwijderen van koffievlekken van Plastic; Koffie vlekken verwijderen van plastic kan worden gedaan met behulp van een regelmatige bleekmiddel. U kunt wassen uit de koffievlekken uit de plastic oppervlak met de hulp van een afwasmiddel. Naar aanleiding van deze toepassing, een mild bleekmiddel om de vlek en laat hem gedurende ongeveer 10 minuten rusten alvorens het te reinigen. Of anders, kunt u meng de bleekmiddel met water (koud of warm volgens het product) en genieten van de plastic gedurende 20-25 minuten. Spoel het plastic oppervlak om de koffie vlekken te verwijderen en dep het droog.
Het verwijderen van koffievlekken van meubels; Als u ter plaatse koffievlekken op de meubels (wat heel goed mogelijk is), hoeft het oppervlak niet wrijven tegen elke prijs. Daarbij zal verspreiden en verergeren van de vlekken. Plaats, kunt u blot het gemorste koffie eerst met een papieren handdoek. Voor zwart koffievlekken, toepassen van een vloeibaar fijnwasmiddel en wrijf voorzichtig met een spons. Spoel de zijn met koud water en dep deze droog. Als de koffie vlek nog zichtbaar is, kunt u gebruik maken van azijn en lauw water mengsel aan de koffie vlekken te verwijderen van het meubilair.
Nou! Dit is een overzicht over de tips voor het verwijderen van koffievlekken. Baking soda is ook een effectief alternatief voor witte azijn, je kunt dezelfde tips voor koffie vlekverwijdering volgen door de toepassing van zuiveringszout, in plaats van met witte azijn. Als u niet op de koffie vlekken te verwijderen door toepassing van de bovenstaande methoden, dan kunt u altijd contact op met een professionele vlekverwijdering service.

No comments:

Post a Comment